Ја када сам вадио само отишао до локала који је преко пута полиције, кажеш име даш паре и средио си папирологију. После само одеш да ти узму отисак и фотографишу (чекао око 20мин). када сам је преузимао нисам чекао ништа.
Државана секретарка за Дигиталну агенду Јасна Матић, најавила је да ће од 1. јула грађанима бити омогућено да мењају оператере без промене броја мобилног телефона. Поступак преноса бројева у мобилној телефонији одлаган због понављања тендера за набавку опреме, каже Матићева.
21.12.2012 ће одложити до следеће године због апокалипсе
Ја се много не потресам јер ми се свиђа где јесам, имам Телекомову и Теленорову картицу и не погађа ме толико а из гласања се види да већина форумаша неће искористити ту повољност тако да нема много разлога за кукање.
ma ne radi se o tome dal` će to narod koristiti ili ne...
ne koriste ga ni u zapadnoj Evropi [neka cifra beše oko 7 ili 10% ljudi], ali se radi o tome da dozvole da može da se promeni operater!!!
i ++ uvode čekanje do 5 dana, pa tek tad neće niko da se prebacuje, ja nikada ne bi dozvolio da ostanem bez fona 2, a ne 5 dana...!
[da ne spominjem da smo zadnja zemlja u Evropi koja uvodi mogućnost menjanja operatera]
Bivša ministarka kaže da će ovaj put definitivno biti uvedeno od prvog jula, nema više odlaganja. Ja pretpostavljam da je ovo pomeranje od mesec dana odrađeno zbog izlaska Telekoma na berzu.
Inače, i ja jedva čekam MNP i biću jedan od prvih koji će preneti broj. Prija mi i sama činjenica da više neće moći niko da me ucenjuje.
Dream Weaver, jel se ti to veseliš u naše ime? Ti ćeš ionako da ostaneš na Telenoru. Malo su skuplji ali imaju mrežu svugde. Pogledaj 2 posta iznad kakav sam protok imao na Voždovcu a ni na Konjarniku često nije ništa bolje. Doduše jesam jednom izmerio 1,5Mbit/s ali to je bilo samo jednom. Sve ostalo je užas.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Pa i vreme mu je! Mada, ja i dalje stojim na stanovistu da nista revolucionarno se nece desitit posle toga, u pogledu poboljsanja usluga u mobilnoj telefoniji.
kako Jasna kaze kad se naljutis mozes da promenis operatera : ) mislim da ce i veliki broj korisnika zbog odredjenog telefona promeniti operatera, to je slaba tacka i telenora i mts-a dok vip ima dobru i u nekim slucajevima malo povoljniju ponudu.
Zligor, upravo sam ja to uradio Sa telenora presao na Vip iako mi je telenor kao mreza bio savrsen. Ako sam ja promenio broj zbog toga, mogu da zamislim koliko ce ljudi biti laki na okidacu od uvodjenja prenosa.
Logicno je da ce se posle mnp operateri mnogo vise truditi da imaju sto bolje telefone u ponudi, ako nista drugo.
outsider_hr, reci nam kakva su iskustva korisnika u Hrvatskoj, kada je prenos broja u pitanju. Bilo bi lepo da izbaciš neku statistiku koja će reći koliki procenat korisnika je iskoristio tu mogućnost i koji operater je najviše profitirao od toga.
Unapred hvala.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.