MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

A kako je bilo do sada? Prenosilo se 3 meseca? Ja se taman spremam, kad mi istekne ugovor, da pređem na KT.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

Ne, mezzano prenosilo se u beskonacnost :). Ja vec skupio preko 1500din kredita i isto tako bonus, plus imam MB.
A kazu da ne moze da se predje sa KT na postpaid ako si pod ugovornom obavezom (imam 50% popusta na KT 500)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Onda su stvarno za**li. Od beskonacno, na 1 mesec. Ja razmisljam o KT500 ili MIXNetS, mada sam blizi KT. Aktviriao bih omiljeni broj, i ostalo bi mi 250din+500din u mrezi, sto bi mi bilo dovoljno za moje potrebe. A 100MB interneta mi je sasvim dovoljno. No, videcemo za mesec ipo, kad mi istekne ugovor.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od darkooni »

Ja sam imao do ovog meseca tri omiljena broja i stvarno je ok bilo. Uspostava veze od 3din ti se skida sa bonus kredita a tih 400 sa glavnog. Uzeo sam u julu proslke godine. Ne znam da moze sa postpaid-a na KT, mislim da ne. Raspitaj se malo.
Ako mislis da puno pricas sa omiljenim brojem onda ti je KT prava stvar u suprotnom mixnet M sa 50% i da te Bog vidi:).

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Kako mislis da ne moze? :? Nije valjda da cu morati da uzimam novi broj? :unsure:
Ako je tako, onda sigurno necu.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od darkooni »

Tako je pre bilo pravilo u julu kada sam uzimao. Zaista sada ne znam kako je. Pre mesec dana su mi rekli da mogu da predjem na mixnetM a veceras kada sam zvao rekli su da ne moze. Luda kuca. Mislim da je najbolje licno u poslovnici to da se pogleda tako cu i ja nejverovatnije uraditi za mesec dana, posto od ovog Telenora nema vajde.
Razmisli da li ti vise odgovara KT 1000. Cisto da znas u KT imas one tarifne opcije pa pricas(u mts-u) i saljes sms(sve mreze) po 0.5din sve sms i min razgovora za mesecnu pretplatu o 170din. I tu ti malo kraduckaju po neki dinarcic.
Omiljeni broj je sve cisto ko suza:)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Meni ce od tih opcija jedino omiljeni broj da treba. Nista vise. E, sad, ne znam sta ce da mi ponude, posto mi istice ugovor. Ako mi ponude neki dobar telefoncic, i stave mi uslov da moram na min.pretplatu od 1.000din (posto sam 2 god bio na MIX1000), onda cu mozda i uzeti KT1000, a ovako bi vise zeleo da uzmem 500, jer nemam neke preke potrebe za 1000.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

U februaru dopuna vredi više!

31.01.2012

Ako ste korisnik Tipi, Toki, Parti, Kul ili Moj klub tarife uključite se u novu promociju, jer tokom februara meseca za svaku prepaid dopunu od 200 i više dinara dobijate bonus od 220 dinara.

Bonus kredit možete da iskoristite u narednih 7 dana od dana dobijanja bonusa i to za prenos podataka, pozive i dopisivanje u domaćem saobraćaju.

Promocija traje do 29. februara, a bonus kredit možete ostvariti najviše jednom dnevno.

Stanje bonus kredita u svakom trenutku možete proveriti na *108#.

*Telekom Srbija zadržava pravo na izmenu uslova promocije.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... -vise.html

a sta bi za 50% popusta, da li je neko uzeo skoro, na sajtu vise nema te promocije, cini mi se da je bila produzena do marta 2012

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Zligor ja sam juče pitao i traje do kraja marta.e sada nadam se da je to tačno jer 600min 1500mb/sms nema nigde da se nadu za 1000din
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

darkooni, mezzano, moguce je preci sa postpejda na KT, tako sto te prvo prebace na pripejd, a nakon par dana na KT, naravno broj ti ostaje isti. Dobices novu pripejd karticu sa svojim brojem, a kasnije i KT karticu! Tako da savetujem da bar 15 dana ranije, sto je i moguce po ugovoru, odes na produzenje ugovora! Valjda sam bio jasan! :D

EDIT:
VeNoM, koliko sam ja nacuo, kazu da ce produziti promociju i posle 31.marta, mozda cak i za stalno! :lol:

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim već koristi ociju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Hvala Ensiferum. Ma garant ce to biti neka vrsta "stalne promocijie", kao sto je kupovina telefona uz ugovor "Promo paket". Izracunali su i videli su da su pogodili tom ponudom. Sto bi je ukidali...

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

odem 30. u poslovnicu da predjem na kontrolu troskova 1000. gospodjica upise na papirić moj broj i kaze od 1.2.2012 bice vam ukljucena kt1000. ustanem danas, pogledam kredit, i dalje kt500... zaboravila debilka da uradi ono sto je zapisala!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

darkonda, u "prelaznom periodu" prva 2-3 dana u mesecu moze da se desi da ti prikazuju zastarele podatke. Ipak ti sacekaj 5-6 da pouzdano proveris da li je sve OK. Da li si probao i na 788 da proveris?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

darkonda, nemoj tako sigurno su imali mnogooo pametnija posla,npr da idu na facebook,youtube,twit,myspac..itd..nego da nesto odrade na poslu..
@tomas,mislim da je sada to sredjeno da odmah dan posle prijave treba da pise..

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 23:41

Post od dusko1122 »

Jedno pitanje oko Mixnet M paketa,da li su u tih 300 minuta uracunati svi razgovori u Srbiji,bilo mobilni ili fiksni brojevi?

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Da. Svi razgovori u unutrašnjem saobraćaju (mobilni, fiksni, u mreži, van mreže...)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

acamatic, ja sam recimo 80-85% siguran da je meni ujutro 1. januara 2012., kada sam zvanicno presao sa Mix 250 na Mix Net M, jos uvek pisalo Mix 250 kod provere stanja na *797#.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

sad sam zvao drugara koji radi u mts. Kaze mi da on misli da su uveli neko pravilo, da kad promenis tarifu, ne promeniti ti se odma sledeci mesec u mom slucaju februar, nego da moram da cekam 1 mart, ali proverice mi sutra jos pa ce javiti. Ja bolidniju stvar cuo nisam odavno..

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2010. 17:41

Post od potraga »

Zligor napisao:a sta bi za 50% popusta, da li je neko uzeo skoro, na sajtu vise nema te promocije, cini mi se da je bila produzena do marta 2012
produzena je do kraja 2012. godine
Popust na pretplatu 50%

01.02.2012

Imate priliku da ostvarite fantastičan popust od 50% na mesečnu pretplatu i to tokom celog trajanja ugovorne obaveze.

Izaberite jedan od Bel, Bel SMS, mybel, Hello, Mix, Mix Net postpaid tarifnih profila ili jedan od tarifnih profila mt:s Kontrole troškova i ostvarićete popust od 50% na mesečnu pretplatu za izabrani profil i to tokom svih 12 ili 24 meseca ugovorne obaveze.

Ova postpaid ponuda traje do 31. decembra 2012. godine.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... 0.544.html

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Kakva je provera stanja na KT? Jel kao na postpejdu ili kao na pripejdu? Kakva je ažurnost?

Odgovori