MTS novosti
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Onda su stvarno za**li. Od beskonacno, na 1 mesec. Ja razmisljam o KT500 ili MIXNetS, mada sam blizi KT. Aktviriao bih omiljeni broj, i ostalo bi mi 250din+500din u mrezi, sto bi mi bilo dovoljno za moje potrebe. A 100MB interneta mi je sasvim dovoljno. No, videcemo za mesec ipo, kad mi istekne ugovor.
Ja sam imao do ovog meseca tri omiljena broja i stvarno je ok bilo. Uspostava veze od 3din ti se skida sa bonus kredita a tih 400 sa glavnog. Uzeo sam u julu proslke godine. Ne znam da moze sa postpaid-a na KT, mislim da ne. Raspitaj se malo.
Ako mislis da puno pricas sa omiljenim brojem onda ti je KT prava stvar u suprotnom mixnet M sa 50% i da te Bog vidi:).
Ako mislis da puno pricas sa omiljenim brojem onda ti je KT prava stvar u suprotnom mixnet M sa 50% i da te Bog vidi:).
Tako je pre bilo pravilo u julu kada sam uzimao. Zaista sada ne znam kako je. Pre mesec dana su mi rekli da mogu da predjem na mixnetM a veceras kada sam zvao rekli su da ne moze. Luda kuca. Mislim da je najbolje licno u poslovnici to da se pogleda tako cu i ja nejverovatnije uraditi za mesec dana, posto od ovog Telenora nema vajde.
Razmisli da li ti vise odgovara KT 1000. Cisto da znas u KT imas one tarifne opcije pa pricas(u mts-u) i saljes sms(sve mreze) po 0.5din sve sms i min razgovora za mesecnu pretplatu o 170din. I tu ti malo kraduckaju po neki dinarcic.
Omiljeni broj je sve cisto ko suza:)
Razmisli da li ti vise odgovara KT 1000. Cisto da znas u KT imas one tarifne opcije pa pricas(u mts-u) i saljes sms(sve mreze) po 0.5din sve sms i min razgovora za mesecnu pretplatu o 170din. I tu ti malo kraduckaju po neki dinarcic.
Omiljeni broj je sve cisto ko suza:)
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Meni ce od tih opcija jedino omiljeni broj da treba. Nista vise. E, sad, ne znam sta ce da mi ponude, posto mi istice ugovor. Ako mi ponude neki dobar telefoncic, i stave mi uslov da moram na min.pretplatu od 1.000din (posto sam 2 god bio na MIX1000), onda cu mozda i uzeti KT1000, a ovako bi vise zeleo da uzmem 500, jer nemam neke preke potrebe za 1000.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... -vise.htmlU februaru dopuna vredi više!
31.01.2012
Ako ste korisnik Tipi, Toki, Parti, Kul ili Moj klub tarife uključite se u novu promociju, jer tokom februara meseca za svaku prepaid dopunu od 200 i više dinara dobijate bonus od 220 dinara.
Bonus kredit možete da iskoristite u narednih 7 dana od dana dobijanja bonusa i to za prenos podataka, pozive i dopisivanje u domaćem saobraćaju.
Promocija traje do 29. februara, a bonus kredit možete ostvariti najviše jednom dnevno.
Stanje bonus kredita u svakom trenutku možete proveriti na *108#.
*Telekom Srbija zadržava pravo na izmenu uslova promocije.
a sta bi za 50% popusta, da li je neko uzeo skoro, na sajtu vise nema te promocije, cini mi se da je bila produzena do marta 2012
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
darkooni, mezzano, moguce je preci sa postpejda na KT, tako sto te prvo prebace na pripejd, a nakon par dana na KT, naravno broj ti ostaje isti. Dobices novu pripejd karticu sa svojim brojem, a kasnije i KT karticu! Tako da savetujem da bar 15 dana ranije, sto je i moguce po ugovoru, odes na produzenje ugovora! Valjda sam bio jasan! 
EDIT:
VeNoM, koliko sam ja nacuo, kazu da ce produziti promociju i posle 31.marta, mozda cak i za stalno!
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim već koristi ociju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.

EDIT:
VeNoM, koliko sam ja nacuo, kazu da ce produziti promociju i posle 31.marta, mozda cak i za stalno!

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim već koristi ociju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
darkonda, u "prelaznom periodu" prva 2-3 dana u mesecu moze da se desi da ti prikazuju zastarele podatke. Ipak ti sacekaj 5-6 da pouzdano proveris da li je sve OK. Da li si probao i na 788 da proveris?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
acamatic, ja sam recimo 80-85% siguran da je meni ujutro 1. januara 2012., kada sam zvanicno presao sa Mix 250 na Mix Net M, jos uvek pisalo Mix 250 kod provere stanja na *797#.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
produzena je do kraja 2012. godineZligor napisao:a sta bi za 50% popusta, da li je neko uzeo skoro, na sajtu vise nema te promocije, cini mi se da je bila produzena do marta 2012
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... 0.544.htmlPopust na pretplatu 50%
01.02.2012
Imate priliku da ostvarite fantastičan popust od 50% na mesečnu pretplatu i to tokom celog trajanja ugovorne obaveze.
Izaberite jedan od Bel, Bel SMS, mybel, Hello, Mix, Mix Net postpaid tarifnih profila ili jedan od tarifnih profila mt:s Kontrole troškova i ostvarićete popust od 50% na mesečnu pretplatu za izabrani profil i to tokom svih 12 ili 24 meseca ugovorne obaveze.
Ova postpaid ponuda traje do 31. decembra 2012. godine.
Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.