A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Re: VIP novosti

Post od Lela »

Baraba napisao:Ko ti je kriv što si imao ugovornu obavezu i nisi iskoristio rođendansku akciju minus na nju još 25% pa bi ti vip bio najbolji :D

Dugo im ja trajala rođendanska akcija, šta sad kukate ko ranjeni ako je već bila prilika a sami ste krivi što je niste iskoristili. Imate akciju u mts, aj vidite i nju propustite.
mislim stvaaarnooo :roll:

ugovor nam jos uvek nije istekao i nismo imali mogucnosti da iskoristimo sve te prekrasne pogodnosti :P kao sto si i sam rekao :roll:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Baraba pa kome je istekao ugovor to je i mogao da iskoristi, kome nije ostaje da se nada da ce ponovo biti nesto slicno.
A i ko je znao da ce se sve ovo izdesavati, ja da sam znao iako mi je tad hvalilo jes dva meseca do kraja sa telenorovim ugovorom, sigurno bi to iskoristio.
Ovako cekam novembar ili pocetak decembra i ako nebude nista povoljno sigurno mts-ovih 50% necu propustiti.

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

mene to toliko nerviraaaaa :angry:

bukvalno cemo biti prinudjeni da uzmemo najpovoljnije - MTS paket sa 50% popusta na ugovor i da se zakucamo sa losim internetom, na primer :angry:

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Lela, a zašto nekoliko puta pominješ loš internet? Da li imaš neke konkretne podatke, ili samo pretpostavke? Predlažem da pogledaš temu "kolika vam je brzina protoka", tamo može da se napravi upoređenje.
Ovo pišem kao skorašnji korisnik mt:s-a (prešao sa Vip-a, baš zbog 50%). Za ovih 4-5 meseci nikakvih problema nemam.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Одг: VIP novosti

Post od Baraba »

@svi, imate ugovore jer niste strpljivo čekali već se odmah zaleteli i bam ugovor. Ja sam tek pred kraj promocije potpisao ugovor, čekao sam konkurenciju da reaguje. Sutra ako nešto bude povoljnije niko meni nije kriv što sam sklopio ugovor, niko me nije terao. Što mora da se nonstop ima ugovor, vama ni stari ne istekne i već hoćete da produžavate. Tako da mio da, ja sam kriv ako ti je lakše :P

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

Takodje mogu da potvrdim da je makar meni , mts-ov net odlican..brzina protoka oko 3,4mb.... mts je trenutno najpovoljniji... narocito promocija 50%.. za manje od 1000 dinara.. 600 minuta, 1500sms-ova 1,5gb..nema kod nas nigde...

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

Baraba, ja sam potpisala ugovor pre godinu i kusur...

m@c|-|oR - na vise mesta sam procitala da je internet kod MTS-a veoma los, a na temi na kojoj se poredi brzina protoka je spominjano da taj ''merac'' nije preterano pouzdan :D tako da mi vase iskustvo mnogo znaci - hvala !

zasto sam jos spominjala internet - u skorijoj buducnosti ce mi biti veoma vazno da imam dobar, pregledan telefon (touch screen) sa sto boljim internetom, pa tek na drugom mesto pozivi, sms i ostalo... i naravno, sto povoljniji paket - trenutno te uslove ispunjava MTS, jos ako im je net tako dobar kao sto kazete, odlicno!

samo jos preostaje da skupim pare i kupim SG Ace 2 :D i mojoj sreci nece biti kraja :D

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Lela, veerovatno si čitala utiske ljudi od pre par godina, jer sam ja tada upoređivao sve tri mreže u istom zadatku (You Tube klip) i da - mt:s je imao ozbiljnih problema. Danas to nije slučaj.
Kvalitet mreže treba da pratiš na više nivoa, u zavisnosti od tvojih potreba.
Ako budeš htela da koristiš net "on the go", bitno je kako je teritorija koju bi prelazila pokrivena i koliko su bazne stanice zauzete.
Takođe, aplikacije koje se koriste imaju različite zahteve po pitanju protoka. Tapatalk, Gmail, ili Gtalk mogu da rade bez problema i na Edge, dok za YouTube, Skype pozive, Viber pozive HSDPA je obavezan.
Al' sam se raspisao...
Da sumiram - uzmi mt:s sa popustom i nećeš imati problema.
:)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

hvala puno na detaljima :)

trebace mi net za ''obicno'' pretrazivanje par strucnih sajtova, nista specijalno, sve ostalo je plus :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Baraba, pa meni je to prvi ugovor u zivotu koji sam potpisao, dotle se nisam obavezivao, vec samo koristio postpaid na neodredjeno. Mislim stvarno dajes jako pausalne ocene za neke stvari, ajde malo obrati paznju...
Niko mi nije kriv... ccc.... Pa znam da me niko nije tukao po usima, ali ja samo rezignirano konstatujem da se trend poboljsavanja ponude operatora mobilne telefonije koji je iz godine u godinu bio sve bolji sada debelo srozao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Prvi ugovor (i zezneš se :D) i bio je onda dobar, duple smartove si imao. Onda si ljut na vip jer ti ne daju net dodatak, potpisao si ugovor i već si ostvario jednu promociju, ne možeš da ostvariš još jednu promociju dok ti ne istekne ugovor ali ti si ljut na vip, sad se ljutiš na mene :P
Pratio sam ceo tok događaja i znam šta pišem :) Al su bezobrazni što ti nisu omogućili dve promocije net c c c :D

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

Baraba, ajde ovako - niko od nas nije nikada bio korisnik VIP-a, gleda sa strane promenu strukture paketa i zakljuci - sta ?

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Pa opste poznato je da je miodrage najveci stek na forumu :grin:

Dobar je vip, stalno neki popusti.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Lela, da je malo sačekao prošao bi bolje ili da je reagovao na vreme kada je bila rođendanska akcija prošao bi odlično :D
Nemam ništa protiv tebe, već moram da pecnem miovraga aplle fan boya :)
Po meni nije korektno kada neko veže ugovor kod nekog oparatera po nekim uslovima i u vreme sklapanja ugovora su bili dobri uslovi i kasnije pljuje po istom što ne može ovo ili ono. Sklopio si ugovor, tako je kako je dok ne istekne.

Vip ima brzinu interneta kao telenor, kvalitet signala isti, iznajmljuje bazne stanice od telenora... ne može biti on dosta povoljniji od telenora. Ko je mislio da će rođendanska akcija trajati večito nije dobro procenio.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sve ima svoj pocetak i kraj...
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Baraba, ali cekaj, ok za to peckanje i sve... zasto meni nije omoguceno da platim nesto i to dobijem? Nisam trazio ni telefon ni nikakve popuste, samo dodatni net (ja sam svoju racunicu odmah nasao).
AquaZX, jeste, cicija sam i to i priznajem. Tvrd sam na pare i ne dam ako ne moram ni dinara! Jel to lose? Jedna od mojih deviza je: ko stedi - taj vredi!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

upravu si sto kazes da svoj uaradjeni novac postujes i nedas nikome da te zeza za svoj novac.ove nove cene za vip smart pakete je smislio neki pametnjakovic koji je definitivno na strani telenora kao da radi za telenor i hoce da rastera vipu korisnike.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Mts deli sakom i kapom, Vip i Telenor rasteruju korisnike... slucajnost? :?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ништа није случајно и све се ради плански
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Sve se svodi na vijanje promocija... Pa ko sta ugrabi to mu je... Ja sam konkretno prezadovoljan za sada sa odnosom ulozeno-dobijeno, neko drugi ce posle nekog vremena biti sa necim drugim... I tako u krug dok jednog lepog dalekog dana ne dodje sve na svoje, ako i tada dodje...

Odgovori