Potpuno se slažem, Azimuth. Svako ima svoj model korišćenja telefona za pozive/poruke/podatke, različite vrste kontakata po drugim mrežama.
Ponekad operateri izbace promociju koja pogodi jednu grupu ljudi, nekad neku drugu. Dobro je da toga ima.
off:
koji postpaid paket mobilne telefonije je najbolji? - službeni (kao parafraza na vic o službenom automobilu)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
u makedoniji za 5 godina poslovanja VIP mreze bila je rodjendanska akcija ili promocija paketa za 555 denara ili nasih 1026 dinara uz ugovornu obavezu na 24 meseca kad se kupuje tel dobijalo se 1000 minuta u nacionalnom saobracaju 1000 sms poruka u nacionalnom saobracaju i 1 gb interneta po punoj brzini.sta mislite o ovakvoj promociji kod nas nebi bilo lose.to ispada da su makedonski korisnici bolji nego nasi srpski korisnici ili su vip menadzeri bolji nego ovi nasi.
Isto i ja. Nesto se kod njih desava. Moguce da ce sad zbog novih Smartova sistem totalno da im se raspadne
Stvarno su retardirani. Imali su najbolju ponudu na trzistu (sto se mene licno tice), i sad su sve to odbacili. Ej Srbijo...
Sad sam bio u VIP-u zbog nemogucnosti provere stanja.Kazu da je kod njih problem.Da ne pricam o tome kako je bilo njih troje ispred mene da reklamiraju telefone.Zte Grand X valjda,Desire S i Galaxy S3.Svi uzeti juce ugasili se u radu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
bolja je ponuda vipa u makedoniji nego kod nas u srbiji.za 555 denara dobijate 1000 min u nacionalnom saobracaju 1000 sms poruka u nacionalnom saobracaju i 1 GB interneta po punoj brzini.da napomenem da je 555 denara 1026 dinara e sad koliko znam srpska privreda je razvijenija od makedonske mada ni kod nas u srbiji ne cvetaju ruze.
Ja sam opet bio i rekao ako paket bude prekoracen dobice onu stvar u vidu placanja racuna.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Moze da se proveri stanje besplatnim pozivom na 060/1234. E sad, koliko puta ce morati da se zove, to vec necu da kazem, ali broj moze da premasi ukupan broj prstiju
Svaka aluzija na mt:s od pre godinu i nesto je namerna
uz razliku sto je kod mts-a kolaps trajao, i trajao, a oni su se pravili kao da je sve u redu. Ovi bar priznaju problem, i premoscuju ga dok se ne sredi stanje... Verovatno je kolaps kombinacija navale korisnika poslednjih meseci zbog promocija, i novih paketa uvedenih od 1.oktobra...
dobih poruku - stanje ce moci da se proveri 15. oktobra ! a sta do tada da radimo ?!? da odokativno procenjujemo koliko smo potrosili ??? trebalo bi ovaj mesec da ne naplate svoje usluge zbog ovoga !!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.