A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Re: VIP novosti

Post od m@c|-|oR »

Potpuno se slažem, Azimuth. Svako ima svoj model korišćenja telefona za pozive/poruke/podatke, različite vrste kontakata po drugim mrežama.
Ponekad operateri izbace promociju koja pogodi jednu grupu ljudi, nekad neku drugu. Dobro je da toga ima.

off:
koji postpaid paket mobilne telefonije je najbolji? - službeni (kao parafraza na vic o službenom automobilu) ;)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

u makedoniji za 5 godina poslovanja VIP mreze bila je rodjendanska akcija ili promocija paketa za 555 denara ili nasih 1026 dinara uz ugovornu obavezu na 24 meseca kad se kupuje tel dobijalo se 1000 minuta u nacionalnom saobracaju 1000 sms poruka u nacionalnom saobracaju i 1 gb interneta po punoj brzini.sta mislite o ovakvoj promociji kod nas nebi bilo lose.to ispada da su makedonski korisnici bolji nego nasi srpski korisnici ili su vip menadzeri bolji nego ovi nasi.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Da li i ostali imaju problema prilikom provere stanja.Vec 3 dana dobijam povratnu poruku kako ce to uskoro biti dostupno...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Isto i ja. Nesto se kod njih desava. Moguce da ce sad zbog novih Smartova sistem totalno da im se raspadne :x
Stvarno su retardirani. Imali su najbolju ponudu na trzistu (sto se mene licno tice), i sad su sve to odbacili. Ej Srbijo... :angry:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Osim promocija, Imali su taj jedan paket, smart 1100 koji je imao cenu smarta kao i najveci smart paket 4400.

Sada su ga vratili na svoje mesto i to je to a ko to do sada nije uzeo i nema sta da zali.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Sad sam bio u VIP-u zbog nemogucnosti provere stanja.Kazu da je kod njih problem.Da ne pricam o tome kako je bilo njih troje ispred mene da reklamiraju telefone.Zte Grand X valjda,Desire S i Galaxy S3.Svi uzeti juce ugasili se u radu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Preuzima Vip ulogu mt:s-a od pre par godina. Raspad sto se tice provere stanja... :D

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Tesko da MTS moze da se ponovi, ovo je samo stelovanje sistema na nove tarife :)

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

:lol: ala ga shteluju! A lepo je, nemam uvid dokle sam stigla, sam' trosim!

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

bolja je ponuda vipa u makedoniji nego kod nas u srbiji.za 555 denara dobijate 1000 min u nacionalnom saobracaju 1000 sms poruka u nacionalnom saobracaju i 1 GB interneta po punoj brzini.da napomenem da je 555 denara 1026 dinara e sad koliko znam srpska privreda je razvijenija od makedonske mada ni kod nas u srbiji ne cvetaju ruze.

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

I ja već danima ne mogu da proverim stanje. Pisala sam i mejlove, ali mi kurtoazno ogovaraju.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Na tviteru su napisali da podesavaju sistem, iskreno ni ne pratim stanje sistema jer nikada ni ne proveravam.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

da li su oni normalni, kako da znamo dokle smo stigli sa potrosnjom, sada mi vec zesce idu na zivce :shock:

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ja sam opet bio i rekao ako paket bude prekoracen dobice onu stvar u vidu placanja racuna.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

auuu, bole njih uvo :smutny: stigne racun i mora da se plati... :x

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Moze da se proveri stanje besplatnim pozivom na 060/1234. E sad, koliko puta ce morati da se zove, to vec necu da kazem, ali broj moze da premasi ukupan broj prstiju :D
Svaka aluzija na mt:s od pre godinu i nesto je namerna :P
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

uz razliku sto je kod mts-a kolaps trajao, i trajao, a oni su se pravili kao da je sve u redu. Ovi bar priznaju problem, i premoscuju ga dok se ne sredi stanje... Verovatno je kolaps kombinacija navale korisnika poslednjih meseci zbog promocija, i novih paketa uvedenih od 1.oktobra...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Secam se kako je to bilo kod mts-a kada nije moglo par dana u mesecu da se ima uvid u trenutno stanje. Zato sam jedva cekao da mi istekne ugovor
Note IV N9100 dual

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

dobih poruku - stanje ce moci da se proveri 15. oktobra ! a sta do tada da radimo ?!? da odokativno procenjujemo koliko smo potrosili ??? trebalo bi ovaj mesec da ne naplate svoje usluge zbog ovoga !!!

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Lela napisao:trebalo bi ovaj mesec da ne naplate svoje usluge zbog ovoga !!!
Samo se ti nadaj...
:lol: :lol: :D
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Odgovori