Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Aleksaboy:to je naravno pametan predlog,medjutim imam broj i u MTS,koji mi neverovatno zvuci,vise odgovara :disgust: ,tako da ostaje gornji predlog. :smutny:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

PetarI, pa onda ga prebaci na prepaid. Sada to nije moguće, ali mislim da će moći od jula kada zaživi MNP. Sačekaj da ti istekne ugovor, pa to uradi.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

PetarI, a ustupanje tog lepog broja bi bilo uz nadoknadu naravno ili?
Kakav je broj? Jel npr. 555-666 ili 55-66-77 ili? Jel 6 il 7 cifara?

I ja verujem da kad pocne MNP moci cemo postpejd brojeve da prebacujemo na pripejd.
and justice for all...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Dream Weawer;U pitanju je 6-cifreni broj,a nikakva naknada,ali stvarno mi nije potrebna.Za sve informacije,da se ne reklamiramo,duskog0501@gmail.com.Jednostavno zelim da se smirim na jednom broju.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

PetarI, vazi :wink:
and justice for all...

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

ex ivan87

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

u novom broju kontakta se prenesi plus zove prenesi i surfuj sa neogranicenim internet protokom* (isto kao i kod klika, odredjena kolicina mb po maksimalnoj brzini posle manja brzina ali neograniceno) na sajtu i dalje stoji prenesi plus.

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Nesto se kuva u telenoru al bez dupliranja broja minuta dzaba im. Zligore jel broj minuta nisu menjali? Blizi se MNP red je da povuku konkretan potez.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

ne, samo malo poskupeo p.plus500 na 990 din. i nova, prenesi i surfuj 150 sa 40 min ka svim mrezama, 150 sms i mb

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Konkretan potez nece povuci,to je sigurno,samo ce malo nasminkati pakete i eventualno uvesti jos neki da malo zbune ljude i to je to... :(

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Losa im ta rabota. Pre 15ak dana zovu me iz korisnickog srevisa bla,bla,bla dugogodisnji korisnik,istice Vam ugovor. Ja se ponadao nekom telefonu sa popustom (imam prenesi plus 1gb), kad oni meni nude mb ili pozve u mrezi ili sms. Ja kazem: gospodine,ja to sto nudite vec imam na pretek, dajte vi meni minute ka drugim mrezama ili telefon sa popustom. A on meni laze: ali imate telefone na sajtu sa popustom! i ja onda poludim i kazem: slusajte vi mene, ako mi ne ponudite nesto konkretno ja raskidam ugovo i odoh,a vi se slikajte! Rekao je da ce me zvati ponovo u skorije vreme. Pre neki dan su opet zvali,ali sam bio u kupatilu. Sad cekam da me opet zovu :)
@evolution, ne trazim ja tel za dzabe,al moze neki lep popust :D
Pritom sam ja ,,dovukao" u telenor mamu,brata,sestru,devojku,njenog brata i njihovu mamu. I svi imaju postpaid...
Zasluzio sam nesto,zar ne?
ex ivan87

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ceftriaxone, jesi - 7 dana kupanja u mulju i nesto u bulju, nagrada ce da stigne, kad se Telenorcima digne :D

Salu na stranu, ali ne ocekuj nista od njih, kao ni od drugih, ono sto nude, to cak nije ni da zamazu oci... Sramota!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Kolega doktore, pa sto takva sala :lol: ma znam da mi nece dati nista,al me nista ne kosta da probam. Desavalo se da nekad i daju nesto...
ex ivan87

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... one_id=345
Interesantna cena za prenesi plus 500 :) Ne da mi da narucim preko e -shopa da vidim koliko bi mi naplatili stvarno :D

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Verovatno su permutovali cene za prenesi plus 500 i prenesi plus 1gb! Nema druge :)
ex ivan87

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Ja bih rekao da su jednu nulu progutali, to mi je logicnije. Slika

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Zligore mozes da pojasnis ovo oko nove tarife, totalno si konfuzno objasnio a na sajtu jos nista o tome.
Za Ace mislim da je Butters u pravu

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ceftriaxone, to sto trazis ti trazio sam i ja jesenas i dobio sipak. Nema nista od nekog popusta to ponekad upali u mts-u a za Telenor se jos niko nije pohvalio.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Meni bili ponudili besplatne minute u mrezi kada potrosim one glavne, a ja bio na prenesi plus 1000. Dobijam 1000 u mrezi svaki mesec i kao sad mi treba jos ... reko jel' ima nesto ka svim mrezama, to meni sluzi. Nema naravno. I predjoh ja na vip, a bio 8 godina godina na telenoru, od pocetka. Nikakav konkretan popust ili besplatna simbolicna usluga, tipa najdrazi broj, nesto bilo sta.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

knjaz, do sad je u paketu prenesiplus500 bilo ukljuceno 500 mb protoka. sad je neograniceno, znaci tih 500 punom brzinom 3g ko ima a posle se smanji brzina protoka na gprs npr. znaci kad se prekorace mb iz paketa ne nastaju dodatni troskovi, vec se surfuje manjom brzinom

Odgovori