MTS novosti
leonine, koliko sam shvatio tebi internet nije toliko bitan, poruke ne trošiš puno a najvažniji su ti minuti za priču ka svim mrežama i sve to treba da se uklopi u cenu od 1000 i nešto dinara. Ispravi me ako grešim... Ja bih na tvome mestu najradije uzeo "Smart 1100". Oko 800 smartova bih iskoristio u vidu 800 minuta za pozive ka svim mrežama, 250 smartova na poruke i 50 na internet. Mislim da je ovo dobra kombinacija... Doduše, pretplata je malo veća od one za MixNet M, ali se dobija dosta više i mislim da se itekako isplati.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Smart 550 kosta 1090 din, Smart 1100 koji Aleksaboy predlaze, iznosi 1490 din. Razlika 400 din, a dobije se dosta. Ako ne uzmes telefon, nego odaberes da potpises ugovor na 2 god, dobijes 25% popusta - 1120 din.
Ako na ovu cenu dodas jos 500 din, dobijes jos 1 GB neta (znam da ti ne treba, ali samo napominjem opciju), i jos jeftinije uzmes neki telefon, koji mozes da prodas i uzmes nazad neki dinar...
Ako na ovu cenu dodas jos 500 din, dobijes jos 1 GB neta (znam da ti ne treba, ali samo napominjem opciju), i jos jeftinije uzmes neki telefon, koji mozes da prodas i uzmes nazad neki dinar...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
Aleksaboy, miodrage, verujem da to tvrdite iz neobavestenosti jer ste napustili mts.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... 0.544.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mix-net-tarifa.html
za 973.5 dinara, u tarifi mixnet l, imate 600 min razgovora, 1500 poruka i 1.5 gb interneta. nema bolje za te novce. kraj!
ili ja gresim?
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... 0.544.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mix-net-tarifa.html
za 973.5 dinara, u tarifi mixnet l, imate 600 min razgovora, 1500 poruka i 1.5 gb interneta. nema bolje za te novce. kraj!
ili ja gresim?
Dobro, ako se potpisuje ugovor situacija se menja u zavisnosti od potreba. Za opciju bez ugovora do ~1100 je najbolji Mix Net M (za svaku opciju), a do 1500 za razgovore je smart 1100.
Sa dosta megabajta moze se razmisliti o razgovorima preko skajpa ukoliko postoje uslovi, za to je mts mama jer daje sto niko ne daje.
Telenor je otisao u aut nacisto, katastrofa paketi. Nikad ih ne bi izabrao za primarni broj.
Sa dosta megabajta moze se razmisliti o razgovorima preko skajpa ukoliko postoje uslovi, za to je mts mama jer daje sto niko ne daje.
Telenor je otisao u aut nacisto, katastrofa paketi. Nikad ih ne bi izabrao za primarni broj.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
n82, znas da sam poprilicno obavesten. MixNet tarife ne volim iz razloga sto imas fixno, sto imas neke stvari koje ne mozes da potrosis, pa to propada, a ti placas. Ja sam uvek bio protiv toga. Ako stavimo na papir naravno odnos cena/usluga, jasno je da MixNet sa 50% popusta pobedjuje sve. Ali nije sve ni tako crno belo. Internet na mt:s je dobro, ne mogu da kazem neupotrebljiv, ali prilicno los. Na Vipu i Telenoru radi jako lepo.
Za potrebe razgovora, i to ka svim mrezama, Smart paketi su po meni neprikosnoveni. Ako neko pak vise salje poruke i treba mu i net, MixNet ili Prenesi i Surfuj paketi su dobitna kombinacija.
Za potrebe razgovora, i to ka svim mrezama, Smart paketi su po meni neprikosnoveni. Ako neko pak vise salje poruke i treba mu i net, MixNet ili Prenesi i Surfuj paketi su dobitna kombinacija.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Smart paketi jesu najfleksibilniji, to niko ne spori, MixNet daju najvise za najmanje para, ni to niko ne spori. Samo je pitanje licnih potreba.
Elem, ono sto meni bode oci jeste to sto svako malo citam kako je mts-om net "neupotrebljiv" ili kakav vac za razliku od onoga sto pruzaju druga dva operatera. E pa moje iskustvo je totalno drugacije. Tu gde jesam, Novi Sad, Detelinara, bliza okolina Sajma, net na mts-u mi sljaka savrseno, bez da varira signal. Znam da je miodrage uporedjivao na relaciji SU-BG i autoput, ja tu ne zalazim toliko cesto pa me to i ne zanima, a i kad krenem tim putem obicno mi je volan u rukama pa sam njime okupiran a ne telefonom i surfovanjem
Neko drugi je spominjao nekakve vukojebine i da nema uopste signala Telenora. Pre nekog vremena je isto neko rekao kako signal Vip-a u NS-u nije svugde isti pa ga i nema u odredjenim delovima grada. Takvih primera ima na gomile. Dakle, poenta ovog mog posta je da je pokrivenost sva 3 operatera tu negde, da svi imaju mesta gde su signali slabiji i gde brzina neta varira. Niko od nas ne zivi u idealnim uslovima i da pri tome koristi usluge sva tri operatera pa da nam kaze konkretne podatke, sve ovo je vrlo subjektivno i ne treba uzimati zdravo za gotovo nego sa debelom rezervom.
Hvala onom ko je izmislio MNP i kad je to proradilo u ovoj nam zemlji, pa svako od nas moze da se seta od operatera do operatera i isprobava sta i kako funkcionise, i ako mu/joj se ne svidi moze produziti do sledeceg.
Elem, ono sto meni bode oci jeste to sto svako malo citam kako je mts-om net "neupotrebljiv" ili kakav vac za razliku od onoga sto pruzaju druga dva operatera. E pa moje iskustvo je totalno drugacije. Tu gde jesam, Novi Sad, Detelinara, bliza okolina Sajma, net na mts-u mi sljaka savrseno, bez da varira signal. Znam da je miodrage uporedjivao na relaciji SU-BG i autoput, ja tu ne zalazim toliko cesto pa me to i ne zanima, a i kad krenem tim putem obicno mi je volan u rukama pa sam njime okupiran a ne telefonom i surfovanjem

Hvala onom ko je izmislio MNP i kad je to proradilo u ovoj nam zemlji, pa svako od nas moze da se seta od operatera do operatera i isprobava sta i kako funkcionise, i ako mu/joj se ne svidi moze produziti do sledeceg.
miodrage, sada je i MTS dozvolio da se ne potroseni saobracaj prenese u naredni mesec.
Mix Net tarifni profili
Prenos podataka, minuti i SMS poruke uključeni u pretplatu!
...Ovaj tarifni profil Vam omogućava i da saobraćaj uključen u mesečnu pretplatu koji niste potrošili u tekućem mesecu iskoristite u narednom mesecu...
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Momci hvala svima na iscrpnim odgovorima. Ono sto sam ja zaboravila da napomenem, a vazno je
je to da sam ja u avgustu 2011. produzila ugovor sa mts-om i uzela telefon. Znaci nema price o prelasku na drugu mrezu. Elem, ja inace ne trosim vise od 300 minuta mesecno, mozda malo preko, ali u sustini mogu manje da pricam (zenska posla
). Jeste da su smartovi super, ali ugovorna obaveza je ugovorna obaveza
Videcu da predjem na MixNet M, jer mogu ja da uzmem i MixNet L, ali realno zasto da dajem opet skoro 2.000,00 RSD za nesto sto necu potrositi, iako se prenosi. Nekako mi ovaj MixNet M najprihvatljiviji. Ako mi on bude malo, onda cu najverovatnije uzeti Mix 1250.
Hvala jos jednom na sugestijama.

Hvala jos jednom na sugestijama.
Nokia 6600 slide; Nokia E72
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
IDzO, prenos nepotrosenog saobracaja sljaka na mt:s jos od maja 2011.
Azimuth, nema to veze samo SU-BG, autoput, u pitanju je najuzi centar BG. Napolju, bez visokih zgrada okolo, mogu reci cistina, Pionirski park, signal 3G, pa padne na EDGE, pa se vrne 3G i tako do u nedogled. Naravno, brzina neta max 1-1.5 Mbit
Na Vipu, signal 3G zakucan, brzina neta, 3-6 Mbit.
Telenor, 3G zakucan, brzina neta 2-8 Mbit.
leonine, slazem se da ti je MixNet M najprihvatljiviji, mislim da je MixNet L puno i para, i jos svega sto neces nikad potrositi a placaces... Mix 1250 - ako ti bas uopste ne treba net - dobra stvar, ali... ako ti treba net makar i mala kolicina, zaobici u sirokom luku. Eventualno, ako ti je do 50 MB dovoljno - to kosta jos 118 din.
I sta bi sa iPhonom? Nista od svega na kraju?
Azimuth, nema to veze samo SU-BG, autoput, u pitanju je najuzi centar BG. Napolju, bez visokih zgrada okolo, mogu reci cistina, Pionirski park, signal 3G, pa padne na EDGE, pa se vrne 3G i tako do u nedogled. Naravno, brzina neta max 1-1.5 Mbit

Na Vipu, signal 3G zakucan, brzina neta, 3-6 Mbit.
Telenor, 3G zakucan, brzina neta 2-8 Mbit.
leonine, slazem se da ti je MixNet M najprihvatljiviji, mislim da je MixNet L puno i para, i jos svega sto neces nikad potrositi a placaces... Mix 1250 - ako ti bas uopste ne treba net - dobra stvar, ali... ako ti treba net makar i mala kolicina, zaobici u sirokom luku. Eventualno, ako ti je do 50 MB dovoljno - to kosta jos 118 din.
I sta bi sa iPhonom? Nista od svega na kraju?
miodrage, i bice najverovatnije MixNet M.
A sto se tice iPhon-a, volja postoji ali su pare otisle za neke potrebnije stvari, posto sam u avgustu 2011. pazarila E72. Ako nista drugo, krajem godine da porucim da mi sestra donese iz Brisela. Jezim se od kupovine telefona kod nas. I tehnike uopste. Ova E72 mi je na nos izasla

A sto se tice iPhon-a, volja postoji ali su pare otisle za neke potrebnije stvari, posto sam u avgustu 2011. pazarila E72. Ako nista drugo, krajem godine da porucim da mi sestra donese iz Brisela. Jezim se od kupovine telefona kod nas. I tehnike uopste. Ova E72 mi je na nos izasla

Nokia 6600 slide; Nokia E72
Nova mt:s promocija za nove prepaid korisnike - bonus 30 000 dinara
Liči na Vip štek s tom razlikom što je vremenski ograničena na godinu dana i bonus važi za pozive u mreži umesto za sve nacionalne pozive.
Za veće iznose dopuna, dobija se više nego dvostruki iznos bonusa.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... inara.html
Liči na Vip štek s tom razlikom što je vremenski ograničena na godinu dana i bonus važi za pozive u mreži umesto za sve nacionalne pozive.
Za veće iznose dopuna, dobija se više nego dvostruki iznos bonusa.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... inara.html
Zna li neko sta biva ako se mesecna pretplata za postpejd uplati duplo,tacnije ja uplatih uplatnicom koju sam popunio a posto se nisam sporazumeo sa calom on uplati isto to sa uplatnicom koja stize postom od mts-a na kucnu adresu. Hoce li mi taj visak prebaciti u sledeci mesec ili kako?
12 godina na forumu!
darkonda, mora uzeti drugu postojeću tatifu na koju se daje popust (iskustvo od pre par meseci). 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
darkonda, nije tačno da u mt:s-u ne može da se vrati sa postpaida na prepaid. Naravno da može i ja sam to uradio pre četiri meseca bez ikakvih problema. Za više informacija, pogledaj zvanični sajt mt:s-a i pročitaj šta piše pod tačkom 10. Evo ti link: http://www.mts.telekom.rs/index.php/prepaid.html#10
Ukoliko tvoja majka odluči da prenese broj kod drugog operatera, može da izabere prepaid ili postpaid tarifu po želji.
Ukoliko tvoja majka odluči da prenese broj kod drugog operatera, može da izabere prepaid ili postpaid tarifu po želji.