MTS novosti
darkonda, prilikom prelaska u drugu mrežu može da bira da li će na pri ili na pospejd. Ukoliko pređe u Telenor na pripejd i ako u neko skorije vreme poželi da pređe na postpejd neće moći pošto to Telenorov sistem ne dozvoljava. Možda će nekada u budućnosti moći, ali trenutno nije moguće.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Sa tim prelaskom sa postpaida na prepaid još samo Telenor tupi. Moraš da ih moliš ili im pretiš prelaskom na drugu mrežu da bi ti eto "učinili". Jer to zvanično nije njihova poslovna politika, iako sa tehničke strane mogu to da odrade za pet minuta. A onda se reklamiraju kao najbolja mreža koja brine o svojim korisnicima i njihovim potrebama. Dobijem momentalnu želju za defekacijom kada to čujem na njihovim reklamama. Jeste da sam njihov dugogodišnji korisnik, ali neke stvari me kod njih mnogo nerviraju i to ću glasno da kažem. Srećom, to me trenutno lično ne dotiče jer mi postpaid odgovara ali u suprotnom... 

laganeze, ne. Ukoliko uzmeš tarifu za koju je mesečna pretplata veća od 1000 dinara, prvih 6 meseci plaćaš račun 1 dinar. A ako je pretplata manja od 1000 dinara, onda dobijaš popust od 50% prvih šest meseci.
Inače, ne razumem tvoje pitanje i šta ti tu nije jasno... Za više informacija pogledaj: http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... lefon.html
Inače, ne razumem tvoje pitanje i šta ti tu nije jasno... Za više informacija pogledaj: http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... lefon.html
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Aleksaboy, sad sam pogledao promociju, ali nije mi potpuno jasna. Mislim, jasni su mi popusti u pretplati, ali ne razumem po kojoj ceni se uzimaju telefoni? Po onoj, po kojoj inače idu uz određeni paket? Znaš li nešto više o tome?

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Azimith, hvala na odgovoru. To sam nekako i ja pomislio, ali nisam bio siguran. Uz malo matematike - Nokia 500 (cena u prodavnici 200, na oglasu 130-140 eur) košta 9.000, plus ušteda na pretplati (Mix Net M) oko 6.700. Otprilike, 100-150 eur "poklona". 
Čini se da ovim žele da uspore prethodnu promociju - 50% popusta tokom 24 meseca Ugovorne obaveze, kojom se, bez telefona, dobije 13.500 uštede.
Stvarno otežavaju donošenje odluke.

Čini se da ovim žele da uspore prethodnu promociju - 50% popusta tokom 24 meseca Ugovorne obaveze, kojom se, bez telefona, dobije 13.500 uštede.

Stvarno otežavaju donošenje odluke.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Interesuje me ako neko zna ili ima iskustva, da li se moze uzeti telefon na rate ako se sklapa novi ugovor?
Taj novi ugovor bi bio na moje ime (ali ga ja necu koristiti), ja na svom imenu imam vec postpaid ugovor koji je pod ugovorenom obavezom, a na postpaidu vec 10-ak godina. Da napomenem da ce telefon biti neki jeftiniji i da ce pretplata biti neka od najmanjih tj. oko 500din.
Ili koja je nabolja varijanta da se uzme telefon i novi ugovor, ali da se cena telefona isplacuje kroz rate? Da li je bolje vezati broj na nekog ko vec ima ugovor ili se rate mogu dobiti i kad si novi korisnik?
Taj novi ugovor bi bio na moje ime (ali ga ja necu koristiti), ja na svom imenu imam vec postpaid ugovor koji je pod ugovorenom obavezom, a na postpaidu vec 10-ak godina. Da napomenem da ce telefon biti neki jeftiniji i da ce pretplata biti neka od najmanjih tj. oko 500din.
Ili koja je nabolja varijanta da se uzme telefon i novi ugovor, ali da se cena telefona isplacuje kroz rate? Da li je bolje vezati broj na nekog ko vec ima ugovor ili se rate mogu dobiti i kad si novi korisnik?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
potraga, koliko je meni poznato kod sklapanja novog ugovora mozes uzeti telefon na rate, pod uslovom da taj model, na tom tarifnom profilu daju na rate.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
potraga, tomas.hokenberi,
"Postovani,
Kako biste zakljucili novu ugovornu obavezu sa datim brojem, neophodno je da istekne prethodna ugovorna obaveza.
Ukoliko zelite da zakljucite ugovornu obavezu sa drugim pretplatnickim brojem, u tom slucaju je neophodno da prodje najmanje 12 meseci od prvobitne ugovorne obaveze koju imate na svoje ime.
S' postovanjem Telekom Srbija
On Četvrtak, 2011, Decembar 8"
Ovako su meni odgovorili, pa mislim da nece moci. Ako neko zna resenje i ja sam zainteresovan. Doslo je vreme da se N82 "azurira" androidom.
"Postovani,
Kako biste zakljucili novu ugovornu obavezu sa datim brojem, neophodno je da istekne prethodna ugovorna obaveza.
Ukoliko zelite da zakljucite ugovornu obavezu sa drugim pretplatnickim brojem, u tom slucaju je neophodno da prodje najmanje 12 meseci od prvobitne ugovorne obaveze koju imate na svoje ime.
S' postovanjem Telekom Srbija
On Četvrtak, 2011, Decembar 8"
Ovako su meni odgovorili, pa mislim da nece moci. Ako neko zna resenje i ja sam zainteresovan. Doslo je vreme da se N82 "azurira" androidom.

- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
miodrage, legenda je nezamenljiva! dok bude davala znake zivota ostaje aktivna, a posle u vitrinu. nemam vise s kim da pricam o n82, svi predjoste na pametne telefone, dodirne ekrane i android. meracim razr, ali cu pricekati do isteka ugovorne obaveze. znas mene, ne menja mi se mts na silu
. za sada nick ostaje