MTS novosti
Re: MT:S novosti
@mezzano ne znam koji je tacno model u pitanju, provericu pa cu javiti
@Azimuth
Telefona nema u radnjama u njegovom mestu stanovanja-okrugu. Nije poenta da ga ima u npr. BG-u pa da mora ici tamo da ga kupi.
Znam samo da nemenja cesto telefone i da uzima u one originalnom pakovanju, kao i da nije u mogucnosti da uzima skupe telefone.
U svakom slucaju kad saznam koji je model bice sve jasnije...
@Azimuth
Telefona nema u radnjama u njegovom mestu stanovanja-okrugu. Nije poenta da ga ima u npr. BG-u pa da mora ici tamo da ga kupi.
Znam samo da nemenja cesto telefone i da uzima u one originalnom pakovanju, kao i da nije u mogucnosti da uzima skupe telefone.
U svakom slucaju kad saznam koji je model bice sve jasnije...
Čist primer iPhone, jel daAzimuth napisao:....operater uvek i samo uzima telefone od ovlascenih distributera. Dakle, ako neki telefon postoji u ponudi bilo kog operatera, on mora biti i u nekoj od prodavnica.

Šalu na stranu postoje takvi modeli ali ih je stvarno jako malo. Koliko znam postoji onaj PrvaDroid, Telenorov OT, i još neki Huawei-evi i tako to koji su najčešće modeli kojih ima u slobodnoj prodaji pod drugim brendom (ali ne uvek) a ovde su rebrendirani na operatera i imaju blago izmenjen softver, ali to ne znači da ih u svim varijantama nema u oglasima da se kupe.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
gargamel4, ne znam da iPhone uopste i nudi neki operater kod nas. Znam samo da je bila prica da ce Apple otvoriti prodavnicu u BG-u valjda sada negde u Maju.
OT je zapravo Alcatel koji se isto kao i Huawei prodaje i po prodavnicama. Za ovaj PrvaDroid nemam pojma koji je telefon ali verujem da se i on moze naci u slobodnoj prodaji.
Elem, htedoh reci da je decku mnogo isplativije da uzme telefon u prodavnici nego kod operatera da ga kupuje bez ugovorne obaveze i to iz 2 razloga. Jeftinije ce proci i nece kasnije morati da placa otkljucavanje ukoliko to ne moze da se izvede u domacoj radinosti. Sa druge strane (kad su u pitanju smart telefoni) svi ili vecina nas ide na menjanje softvera i izvlacenje maksimuma iz aparata, pa i to parce softvera koje operater ubaci nestaje. Sve ovo je pod uslovom da u mestu odakle je postoji prodavnica mobilnih telefona
Eventualno moze nazvati ovlacenog da proveri da li salju ili kako vec ako puca na tu opciju.
OT je zapravo Alcatel koji se isto kao i Huawei prodaje i po prodavnicama. Za ovaj PrvaDroid nemam pojma koji je telefon ali verujem da se i on moze naci u slobodnoj prodaji.
Elem, htedoh reci da je decku mnogo isplativije da uzme telefon u prodavnici nego kod operatera da ga kupuje bez ugovorne obaveze i to iz 2 razloga. Jeftinije ce proci i nece kasnije morati da placa otkljucavanje ukoliko to ne moze da se izvede u domacoj radinosti. Sa druge strane (kad su u pitanju smart telefoni) svi ili vecina nas ide na menjanje softvera i izvlacenje maksimuma iz aparata, pa i to parce softvera koje operater ubaci nestaje. Sve ovo je pod uslovom da u mestu odakle je postoji prodavnica mobilnih telefona

Pa to ti kažem, postoji po koji model ali to je zanemarljivo i osim kod iP4 nikad nisu top modeli.
A naravno i ja sam uvek bio pristalica kupovine telefona u prodavnici ili u oglasima
A naravno i ja sam uvek bio pristalica kupovine telefona u prodavnici ili u oglasima

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- Azimuth
- Moderator
Upravo to. Sustina prica je da sve telefone koje prodaju operateri mozes naci i u prodavnicama ali po nizim cenama od onih koje su bez ugovorne obaveze.
E sad, kome sta vise odgovara. Ja nemam apsolutno nista protiv uzimanja telefona uz neki paket. Cak sta vise, i uzeo sam tako jedan telefon i gotovo sigurno da cu ponovo, ali nikada ne bih kupovao po punoj ceni od njih. I opet dolazimo do onoga, ako necije potrebe zadovoljava taj neki paket pa uz njega moze da se uzme telefon po nekoj "povlascenoj" ceni onda je to super. U suprotnom, apsurdno je uzimati veci paket od onog koji nekome treba samo kako bi dobio telefon po toj nekoj ceni.
E sad, kome sta vise odgovara. Ja nemam apsolutno nista protiv uzimanja telefona uz neki paket. Cak sta vise, i uzeo sam tako jedan telefon i gotovo sigurno da cu ponovo, ali nikada ne bih kupovao po punoj ceni od njih. I opet dolazimo do onoga, ako necije potrebe zadovoljava taj neki paket pa uz njega moze da se uzme telefon po nekoj "povlascenoj" ceni onda je to super. U suprotnom, apsurdno je uzimati veci paket od onog koji nekome treba samo kako bi dobio telefon po toj nekoj ceni.
Evo da javim, telefon koji drug hoce da uzme je Huawei G6609. To je neki sa dve kartice, fabrickim OS, 3.2MP kamerom, ali ima i Wi-Fi (sto je njemu bitno).
E sad, taj telefon bez ugovora u mts-u kosta 7.500din, a ovde na sajtu ima slican takav (G6608) i opet je skuplji i u obicnim radnjama i kod ovlascenih prodavaca. Jel zna neko u cemu je caka? Jer po prici, kod operatera su skuplji telefoni.
E sad, taj telefon bez ugovora u mts-u kosta 7.500din, a ovde na sajtu ima slican takav (G6608) i opet je skuplji i u obicnim radnjama i kod ovlascenih prodavaca. Jel zna neko u cemu je caka? Jer po prici, kod operatera su skuplji telefoni.
Postpaid vaučer uz CD Miligram
08.05.2012
Za sve ljubitelje muzike mt:s je pripremio specijalno iznenađenje!
Uz svaki kupljeni CD Miligram 2 očekuje vas poklon mt:s postpaid vaučer sa bonusom u vrednosti od 3.000 dinara.
Ovaj postpaid bonus možete iskoristiti u periodu od 3 meseca od dodele i to na razgovore u mt:s mreži, kao i na SMS poruke i Internet u nacionalnom saobraćaju.
Bonus vam je na raspolaganju nakon što potrošite besplatan saobraćaj u okviru mesečne pretplate.
Da biste ostvarili bonus od 3.000 dinara dovoljno je da dođete sa vaučerom u neku od naših poslovnica i potpišete novi postpaid ugovor na 3 meseca, odnosno da za tri meseca produžite period važenja postojećeg postpaid ugovora.
Ukoliko ste produžili postojeći postpaid ugovor, bonus će vam biti na raspolaganju narednog meseca.
Ne propustite ovu sjajnu priliku da uz mt:s vaučer opuštenije razgovarate, dopisujete se i surfujete Internetom!
Vaučer važi do 31.12.2012. godine.
*Novi postpaid korisnici mogu da se uključe i u neku od aktuelnih postpaid promocija, pri čemu će im potpisani ugovor biti produžen za navedeni period od 3 meseca.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... m.585.html
08.05.2012
Za sve ljubitelje muzike mt:s je pripremio specijalno iznenađenje!
Uz svaki kupljeni CD Miligram 2 očekuje vas poklon mt:s postpaid vaučer sa bonusom u vrednosti od 3.000 dinara.
Ovaj postpaid bonus možete iskoristiti u periodu od 3 meseca od dodele i to na razgovore u mt:s mreži, kao i na SMS poruke i Internet u nacionalnom saobraćaju.
Bonus vam je na raspolaganju nakon što potrošite besplatan saobraćaj u okviru mesečne pretplate.
Da biste ostvarili bonus od 3.000 dinara dovoljno je da dođete sa vaučerom u neku od naših poslovnica i potpišete novi postpaid ugovor na 3 meseca, odnosno da za tri meseca produžite period važenja postojećeg postpaid ugovora.
Ukoliko ste produžili postojeći postpaid ugovor, bonus će vam biti na raspolaganju narednog meseca.
Ne propustite ovu sjajnu priliku da uz mt:s vaučer opuštenije razgovarate, dopisujete se i surfujete Internetom!
Vaučer važi do 31.12.2012. godine.
*Novi postpaid korisnici mogu da se uključe i u neku od aktuelnih postpaid promocija, pri čemu će im potpisani ugovor biti produžen za navedeni period od 3 meseca.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... m.585.html
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Da li miligram promocija vazi i za kontrolu troskova?Ako vazi to je idealna kombinacija
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Da li su oni normalni,pa dace mi 3 hiljade dinara bonusa,ali cu ja njim morati da se oduzim kroz jos tri mesecna racuna.....stvarno ne vidim logiku......jos je ovo kao promocija....
D500&E71
I meni je ovaj bonus glup. Jer ako se secate i prosle godine su davali bonus u visini 6 pretplata. I mislim da je taj bonus retko ko iskoristio, osim onih koji u paketu nisu imali mb pa su ga potrosili na internet.
- Azimuth
- Moderator
Nemoj slepo da verujes cenama koje vidis na sajtu. 87458902359238592308592308 puta je prezvakana ta prica. Reci drugaru da mu ne bude mrsko i neka lepo nazove te prodavnice, tek tada ce imati pravu sliku o cenama.potraga napisao:... ovde na sajtu ima slican takav (G6608) i opet je skuplji i u obicnim radnjama i kod ovlascenih prodavaca
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Ljudi, imam jedan problemcic! Moja zena je presla krajem marta na mixnet L sa 50% popusta, i ceo april koristila normalno. Medjutim, pri proverama postojeceg stanja najpre se pojavljivalo nekih 177din, zatim se ta cifra duplirala, sve dok nije dosla do 4x177=708 dinara!!!
Nikakav dodatni servis nije aktivirala,niti je zvala, nista! Danas izvadim listing online, kad ono, SERVIS SA DODATNOM VREDNOSCU (VAS),I PAZI SAD, pise 4.4 11.4 18.4 25.4 tacno u 15:21 trajanje poziva 1sekund, cena 177din, stvarno ne znam sta je to, nikakve horoskope nije aktivirala,niti ista slicno, svasta!!!
Inace, ima Nokiu X2-00, nema sanse da se takav dumb telefon na nesto kacio, a da napomenem, nismo bili u inostranstvu, dakle roamingu, svasta!!! Odracu ih!!! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Re:
Нешто ту не ваља.И ја сам помислио да је то у вези раскида 50% уговора, па пута број преосталих рата и тако поднесем захтев за раскид,прошли месец.Кажу ми имаћете да платите 50 дин захтев за превремени раскид.Ок,нема везе,кад се прерачунам имам да платим 2-2500 дин што и није тако пуно.Међутим стигла су ми два рачуна,један који је за месечну потрошњу у задњем месецу и још један на износ од заокружено 4.400 дин...Обрни,окрени,али изгледа да раскид тарифирају са 100%.Мораћу отићи до пословнице да видим у чему је штос,мада сам свестан да сам унапред осуђен на неуспех...n82 napisao:mezzano, Hvala. Ako sam dobro razumeo tvoju korespodenciju sa MTS, morao bih da platim preostale racune. To i nije strasno, pod uslovom da je po ugovoru. Mislim na popust od 50%.
Naravno, tu je i opcija:"Za detaljnije informacije predlažemo da posetite jednu od naših poslovnica."
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Ensiferum, a da ipak prvo proveris da nije nenamerno aktiviran neki servis iz mt:s menija SIM kartice?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
tomas.hokenberi, proverio vec, nije! Nego, softver sam upgrade-ovao preko Nokia Suita, mislim da tu lezi problem! Stizu joj SMS servisne poruke na svakih nedelju dana, i svaka podigne racun za 177din, u poruci je adresa na netu nesto kao yeppyepp, tako nesto, jedino mozes da odes na stranicu ili da obrises SMS! Jos nisam nasao nacin kako da ih dezaktiviram! 
edit: Našao sam šte je u pitanju, ali opet ne mogu da dezaktiviram, neverovatno, ne postoji opcija za tako nešto!!!
http://rs.yepp-yepp.com/

edit: Našao sam šte je u pitanju, ali opet ne mogu da dezaktiviram, neverovatno, ne postoji opcija za tako nešto!!!
http://rs.yepp-yepp.com/
Poslednja izmena od Ensiferum u Pet, 18. Maj 2012. 10:55, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
PetarI, znate sta je meni jos fascinantno kod mt:s-a (ne znam kako je kod ostalih operatera), da kada potpisete ugovor na 24 meseca, uzmete telefon, npr uz Mix 400 (472din, 100min, 100SMS) i u toku ugovorne obaveze promenite tarifu (na vecu naravno!) u npr Mix 750 (885din, 250min, 250SMS) i hocete da ranije prekinete ugovor, placate penale na preostale mesece, ALI po tekucoj tarifi, ne prema onoj po kojoj ste ugovor i potpisali, sto je stvarno apsurd!!!
Znaci, ako mi je ostalo 10 meseci, necu placati 10xmix400=4720din, vec 10xmix750=8850din, ili jos gore da se prebacis na mix1250, strasno!!!
E, sad jedina fora je da se vratis na mix400 na mesec dana, i onda platis manje penale?! 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
cekaj, pa nikad se nije placao prelazak na VISU tarifu ne? Ili je to zbog popusta?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
Znate šta je problem, oni lepo računaju, koja ti je trenutna tarifa, pa batice, puta onoliko meseci koliko ti je ostalo (bez obzira, da li imaš 50% popusta ili je problem sličan mom postu iznad), toliko treba da platiš, ćao đaci!

- Azimuth
- Moderator
Ensiferum, ja tu ne vidim nikakav problem. Prosto si na toj nekoj tarifi i to je to.
Sto se tice onog dela gde si sklopio ugovornu obavezu uz 50% popusta...nisam siguran ali mislim da kad ti racunaju penale da ih racunaju sa popustom. U suprotnom, to bi znacilo da ukoliko si uzeo telefon uz tu istu ugovornu obavezu od 2 godine i hoces da platis preostale pretplate tj penale oni bi trebali da ti traze da im vratis nov telefon ili platis razliku koju su ti "pokonili" do pune cene. Apsurd. Treba otici do njih i to proveriti. Nidje veze ako je to tako kako si napisao.
miodrage, prve dve promene tarife su bile uvek besplatne, a svaka naredna se naplacivala nesto sitno, 50-100 RSD
Sto se tice onog dela gde si sklopio ugovornu obavezu uz 50% popusta...nisam siguran ali mislim da kad ti racunaju penale da ih racunaju sa popustom. U suprotnom, to bi znacilo da ukoliko si uzeo telefon uz tu istu ugovornu obavezu od 2 godine i hoces da platis preostale pretplate tj penale oni bi trebali da ti traze da im vratis nov telefon ili platis razliku koju su ti "pokonili" do pune cene. Apsurd. Treba otici do njih i to proveriti. Nidje veze ako je to tako kako si napisao.
miodrage, prve dve promene tarife su bile uvek besplatne, a svaka naredna se naplacivala nesto sitno, 50-100 RSD

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
Ensiferum, u vipu placas preostale racune + 8.000 RSD e to je apsurd. za mts stvarno ne vidim sta je tu lose.