MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Re: MT:S novosti

Post od PetarI »

Енсиферум,супруга има у Вип-у уговор по коме ако жели раније да раскине уговор,мора платити преостале рате и 17.000 дин,то код њиџ ваљда зависи од телефона који узимаш.
Што се тиче мтс-а,ја сам код њих прошле године склопио Уговор са 50% попуста на годину дана,требао ми је због посла(где немам друге мреже)а постојао је и један емотивни разлог. 8) Обзиром да је тај разлог одлепршао,престала је потреба за конкретним бројем.Углавном добио сам да платим задњи рачун плус 4000 и нешто дин.Нисам стигао да одем да видим зашто је то(мада слутим да је то оно што пише малим словима),али колико у понедељак,па ћу поделити искуства...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Zligor, e to se zove penal :lol:
Elem, zasto bi neko raskidao ugovornu obavezu tj prevremeno otplatio preostale rate ako vec ima toliko fenomenalnu ponudu gde mu je pretplata 50% jeftinija? Bolju ponudu sigurno nece dobiti u dogledno vreme...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Елем.Број сам узео зато што...а кад те особе више није било у мом животу,одлучио сам да одбацим од себе све што је на њу подсећало,тако је отишао и број.Значи лични разлог.(још и раме за плакање и супер).Слажем се да је ово са 50% више него одлична понуда,и за мало пара можеш себи обезбедити пристојан пакет,а за остало,сам сам крив.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

3000 bonus postpaid kredita dobija se uz cd Miligram2. Kakav je to bonus? Moze li na kontrolu troskova?

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
:: Microsoft lumia 550
:: Samsung J5 2016

Post od misapop »

Vaucer uz cd miligram2 ne moze uz kontrolu troskova,samo uz klasican postpejd.Sad sam pitao.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

PetarI napisao:Енсиферум,супруга има у Вип-у уговор по коме ако жели раније да раскине уговор,мора платити преостале рате и 17.000 дин,то код њиџ ваљда зависи од телефона који узимаш.
Што се тиче мтс-а,ја сам код њих прошле године склопио Уговор са 50% попуста на годину дана,требао ми је због посла(где немам друге мреже)а постојао је и један емотивни разлог. 8) Обзиром да је тај разлог одлепршао,престала је потреба за конкретним бројем.Углавном добио сам да платим задњи рачун плус 4000 и нешто дин.Нисам стигао да одем да видим зашто је то(мада слутим да је то оно што пише малим словима),али колико у понедељак,па ћу поделити искуства...
Нисам дочекао понедељак,синоћ сам позвао кориснички да ми провере шта је у питању...После мало чекања,саопштено ми је да је нешто погрешно обрачунато и да обавезно одем у неку пословницу да уложим жалбу на рачун.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Отишао сам данас у пословницу мтс у Новом Саду.Требало ми је мало времена да убедим службеника који је радио да ми је речено да ја плаћам преостале рате у висини 50%,а не да је то казна за превремени раскид.Чим је проверио рекао је да је ипак њихова грешка и дао ми да потпишем папир,где се тражи поновни обрачун са објашњењем настале грешке...

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Da se i ja javim! I ja sam bio u poslovnici, i uspeo sam da dezaktiviram nezeljeni servis, taj yeppyepp, sta vec, stvar je u tome sto ne postoji nigde nacin dezaktiviranja na netu. Pise da treba poslati STOP na 1881, to nije radilo! Vec, STOPGA na 1881 i dezaktivirala se! Medjutim, moram platiti racun, uvecan za te glupave servisne poruke svaka 177din! Samo da znate i pazite koje aplikacije instalirate na telefon, cak i na ove dumb, neke vas ocigledno automatski prijavljuju na servise, bez vaseg znanja!!! :dry:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Zainteresovani ste za Samsung Galaxy S III?
Vaš pametni telefon prepoznaje vaš glas i pokrete očima, način na koji koristite telefon, lica vaših prijatelja na fotografiji kojima automatski možete poslati fotografiju...

Samsung Galaxy S III je moćan pametan telefon, koji je skoro doživeo i svetsku premijeru.i predstavio brojne funkcije i novitete u odnosu na prethodni model.

Reč je o trećoj generaciji Samsung pametnih telefona sa 4.8" HD Super AMOLED (1280x720) ekranom osetljivim na dodir, moćnim Quad-Core procesorom, dve kamere i još mnogo toga...

Samsung Galaxy S III predstavljamo u dve elegantne boje, sivo plava i mermerno bela.

Budite među prvima koji će se prijaviti i rezervisati ovaj telefon putem

u poslovnicama Telekoma Srbija,
pozivom na broj 790.
*Telekom Srbija zadržava pravo provere prijavljenih korisnika
*Nakon provere sledi kontaktiranje korisnika radi konkretne ponude cene telefona i paketa
*Kampanja traje dok traju zalihe telefona.
Slika

http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... lefon.html

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Стигао је и LG Optimus HUB у понуду.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/lg-optimus-hub.html
Слобода или смрт

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Одг: MT:S novosti

Post od pelleruma »

Jel neko zna koja je lova za S3,sto nudi Mts?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

pelleruma, ne zna se još ništa. Brzo će se saznati. ;)

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Još povoljnija mt:s Kontrola troškova!
Tri omiljena broja – pretplata 0 dinara do kraja godine

U toku je nova promocija koja vam nudi mogućnost da uz mt:s Kontrolu troškova do kraja godine besplatno koristite uslugu Tri omiljena broja, odnosno da do kraja godine ne plaćate mesečnu pretplatu za ovu uslugu.

Ovu povoljnost možete da iskoristite ukoliko do 31. avgusta potpišite ugovor na 24 meseca za tarifni profil mt:s Kontrola troškova, pri čemu možete da iskoristite i povoljnosti neke od aktuelnih promotivnih ponuda za mt:s Kontrolu troškova.

Bez obzira za koju se od aktuelnih promotivnih ponuda opredelite, za ponudu sa popustom na pretplatu, paket sa telefonom ili se pak, odlučite za ZTE Racer za 1 dinar i popust na pretplatu, za uslugu Tri omiljena broja pretplatu nećete plaćati do kraja godine.

Usluga Tri omiljena broja vam dodatno omogućava da šaljete SMS poruke i razgovarate za 0 dinara, uz uspostavu veze od 4,60 dinara.

Ova usluga biće vam aktivirana u roku od 24 sata od zaključenja ugovora, o čemu ćete biti obavešteni SMS porukom.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... a.594.html

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Није прошло ни 5 дана од момента подношења реклмације,стигло је писмено обавештење у коме се извињавају на грешци и сторнирају рачун од неких 4.500 динара,а на његово место стиже кориговани рачун од 2.400 динара...Да ли су за похвалу,или... :cry: Мислим да су ипак за :x .

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

ponizno je to sto su im u interesu samo novi koristnici! na stare niko ne misli :x mislim na kontrolu troskova...

Azimuth
Moderator
Moderator

MT:S novosti

Post od Azimuth »

Ili sam prevideo ili ipak stoji da se odnosi na sve to za kontrolu troskova. Prosto zakljucujes novi ugovor tj ugovornu obavezu za postojeci broj i to je to, imaces sve te nabrojane "pogodnosti".
Ovo za SGS3 i HUB je lepa vest, svaka im cast sto su tako pozurili i sto nude nove modele. Srecom pa ce sa njihovom pojavom ostalim cena pasti :D

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od pelleruma »

Momce,nadamo se svi tome!!!Samo da ne bude kombinacija da S3 zbog cele ove psihoze,ne bude ekstremno skup,a da ovi "stari" samim tim ostanu gde su???

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

pelleruma, to bi onda bio presedan. Ne secam se da se to ikada desilo od kad prodaju ovako telefone :wink:

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od pelleruma »

Ovo je zemlja presedana.Kada sam 5.oktobra bio na ne vise od 1 min do odlaska u vecna lovista,kad me sastavila mesavina suzavca i otrova,nikad ne bih rekao da ce biti DS&SPS.Nadam se da si u pravu momce!

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od pelleruma »

Vidim da su ponudili telefone(mogucnost i na rate) uz Box paket.Ne vidim cene,te sam im pisao-bas me zanima odgovor.

Odgovori