MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Re: MT:S novosti

Post od mezzano »

Boljitak ili ne, pitanje je. Činjenica je da nam sve više daju da trošimo, ali nam mesečno, uzimaju sve više para. Sećam se kad sam ubacivao 100din/mesečno, pa 200, pa 500, pa sam prešao na postpejd, pa prvo pretplata od 590, a računi oko 700, pa sam onda povećao pretplatu na 1200, a račune na 1500... Onda sam se zapitao, "da li je meni to neophodno"?! Zaključio sam da nije i vratio se na pripejd. Mada, ni na pripejdu ne može bez 500 din/mes.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Kakav MEGA debilizam od paketa, treba li nešto drugo da radim u životu osim da telefoniram :x ?????
40GB mesečno (i više ;) ) sam skidao na kompu kad sam tek dobio flat net pre 100 godina, pa sam bio u fazonu skidam sve živo :D.
A ovolika količina sms-ova verujem da ne treba ni najbrže kucajućim srednjoškolkama :dry:.
Jeftin način da se privuče pažnja, ništa drugo :uhuh: .

Jedino što valja kod Lelekoma je 50% popusta akcija, sve ostalo je krš.
Usluga u poslovnicama, neljubazni i nestručni operateri, očajne brzine mobilnog neta, loša 3G pokrivenost :x :x :x

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

cvoruga, znas, postoje cike i tete koje poslove obavljaju telefonom. taj paket nije namenjen deci, uostalom kao ni s3. svakako da ima i previse minuta ali zato s3 daju za 1 dinar.
pre nedelju-dve u poslovnici mts_a pazarih razr. izuzetno ljubazno osoblje i krajnje profesionalno odradjen posao. net je u rangu adsl_a, pokrivenost 3g je odlicna. odnosi se na bgd i duz autoputeva.
slazem se da su operateri nestrucni, poneki i retardirani. cast retkim izuzetcima.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

n82 aha važi, kod nas su svi menadžeri i završavaju svoje poslove i obaveze telefonirajući iz kafića pa im trebaju toliki minuti :angry: .
Nisam nigde rekao da je paket namenjen deci niti S3, srednjoškolke i kucanje poruka je fora, očigledno neuspela :wink: .
Ne znam u kom delu BG-a živiš pa ti je net tako dobar, kod mene na NBG-u nije :uhuh: .
Može da se koristi za surf, za Youtube baš moraš imati strpljenja :D .
Moja greška za poslovnice, priznajem, i meni su krajnje ljubazno i profesionalno odštampali 2 papira i dali mi da potpišem :oops: .
Još ovo i povlačim se jer ne želim da se raspravljam, jednostavno imam svoje mišljenje ti svoje i super smo.
Kada mi je namešten 2G(EDGE) prenos podataka a ja surfujem 'ladno sam nedostupan,
iako ti to naravno profesionalci iz Lelekoma ne kažu pri potpisivanju ugovora.
Naravno, problem se rešava prebacivanjem na HSDPA tj 3G i tada sve funkcionise besprekorno, osim što 3G nema svugde i jede bateriju :cry: .
Ali uvek bilo i biće, koliko para toliko muzike, tako da im je zbog cene skoro sve oprošteno

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ma sta fali paketu. Samo da je umesto 60 evra, 25e :) :D
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

cvoruga, slazem se da nisu svi menadzeri, ali taj paket nije namenjen bas svima. bilo bi lepo da kosta kao sto napisa Lobachewsky, uzeo bih ga i ja. osim ucenika, studenata, zaposlenih(u koje spadam i ja) sa manje-vise pristojnim primanjima postoje i oni koji zaradjuju mnooogo. prema izvestaju poreske uprave za bgd u 2011 godini najveci prihod je prijavio ekonomista sa savskog venca. po mojoj pribliznoj racunici oko 5000 evra. DNEVNO! naglasavam da je zaradu prijavio p.u. slicnih njemu ima jos mnogo. mega paket je za njih, a ne za nas smrtnike.
radim u centru, a zivim na zvezdari. na n82 nisam mogao da izmerim brzinu ali sam zadovoljan radom. razr meri bas solidne brzine najveca je 6500kbps u downloadu, a 3661kbps u uploadu. trenutna je 4378/1279 ping 69ms. ikonica 3g se promeni u H.
pozdrav

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n82 »

upravo videh reklamu na tv_u gde kazu da uz mega paket ide i mobilna tv.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Jel jos uvek vazi akcija 50% popusta? :)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

fannY, valjda do kraja godine bi trebalo,ako jedino nesto ne izmene...

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

BIce nekih akcija za mobilne telefone od sledece nedelje. Bio sam da produzim ugovor za ADSL i cuo radnike kako pricaju. Jedino sam cuo da ce biti akcije i pominjali si SGS2 i Wildfire S

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

acamatic, to bi bilo bas super,jer mi tad istice ugovor u Telenoru. :)

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Drugari treba mi vasa mala pomoc..danas sam uzeo mix-net postpaid paket u mts,i kada proveravam stanje na racunu kucam naravno *797#,e sad kada mi se to ocita,dobijem pod brojeve sa posebnim nazivima,znam da je pod 2.stanje racuna,pa kad idem na odgovori trebam da ukucam 2,e sad kada se to ocita dobijem jos jedan pod meni sa brojevima,i znam da trebam da idem na 1. trenutno stanje ,da bih video koliko i sta imam..e sad da li postoji neka mogucnost da se ne cimam toliko,da samo ukucam jedan kod i da odmah dobijem stanje,kao kod pripejda sto je bilo..E da jos nesto mi treba,kada sam razgovarao i poslao nekoliko poruka,i kada sam proverio stanje ono je bilo ne taknuto,i posle nekih 1-2h opet proverim i vidim da se stanje promenilo,za onoliko koliko sam i potrosio,da li je to normalno da se toliko ceka ili mozes odmah da vidis koliko imas cega na racunu..
Hvala unapred!!!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

acamatic, si ti ziveo ispod nekog kamena do sada ili sta? :D
Izvini, morao sam malo...
Elem, normalno je da provera stanja nije trenutna kao na prepaidu, nego kasni, koji sat, ponekad i vise sati, jer 3-4x dnevno rade preseke stanja da znas. S obzirom da se pretpostavlja da ne mozes da spucas bas sve sto imas u jednomd anu, dovoljno ti je 1-2x dnevno da proveris stanje. Ja najcesce jednom u 2 dana.
Sto se odgovora na prvi deo pitanja tice, koliko je meni poznato, ne postoji nacin da se to izbegne ukucavanje kodova, Znamd a sam na iPhonu uspeo da automatizujem donekle proces, znaci da kad kliknem VoiceMail da odmah izadje prvi meni, pa kliknem 2 pa kad izadje sledeci meni 1 i to je to. Smorno u vrazu mater. Kod Vipa je jos gore, tu saljes poruku sa sadrzajem ? i cekas SMS odgovor o svom stanju!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

acamatic
Slika

I ja koliko znam mora da se odradi cela procedura za proveru stanja svaki put :o

Sorry za off, al' su skupi telefoni u Lelekomu, oni nisu normalni :x :x :x
Poslednja izmena od cvoruga u Sre, 27. Jun 2012. 15:56, izmenjeno 1 put ukupno.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Mora svaki put da se sve kuca. Ja sam pokušavao *797*2*2#, ali sam uvek dobijao prvi meni. Što se toga tiče, Telenor je najbolji. Čim ukucaš *311# odmah se pojavi stanje.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

mezzano, telenor ima i aplikaciju pa je samo pokreneš. a jesi li probao sa p i w nisam siguran koji beše za voise mail a koji za automate ali oni služe za preskakanje govornog automata ako znaš odmaš šta ti treba

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

miodrage, nisam ziveo ispod kamena,nego normalno u kuci,kao i vecina... :lol: :lol:
Moram sam da pitam da bih bio siguran,a i ovi prijatelji sto imaju postpaid-ove,imaju kod drugih operatera,tako da nisam mogao njih da pitam,a iskreno da ti kazem nije me nikad zanimalo da ih pitam,kako proveravaju stanje i da li se odmah skida.. :D
Hvala svima na brzom odgovoru!!! 8)

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Je l' ovo neka greska? :? :? :?
Samsung I9250 Galaxy Nexus

http://www.mts.telekom.rs/index.php/sam ... stike.html
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Verovatno ga imaju u ponudi,ali su za cpu napisali da je quad umesto dual core.I dosta je jeftin,koliko mi se cini.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Пало је освежавање а стари линк је остао, какви су то идиЈоти, нема даље.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/sam ... i9250.html

Цена је ситница, свугде се смањује цена Нексуса, само је они подижу.
Слобода или смрт

Odgovori