MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Re: MT:S novosti

Post od Ensiferum »

Da, samo su povecali za 500 evrica, sitnica! :roll: :oops: :P
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

google snizio cenu ovog modela na 349$ ali ne može to i u Srbiji. Briga me ko je na vlasti ali hoću da mi omogiće da kupujem robu iz inostanstva preko interneta

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Ne moze jer onda ne bi mogli da te pokradu i da pare trpaju u dzep:)Zato nijedna ozbiljna IT firma ne dolazi kod nas.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Zašto je Lelekom podivljao sa cenama, nisu normalni uopšte :x ?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ubedjujem sebe da je u pitanju neka greska i da ce je ispraviti :lol:

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

snenad, stvarno se nekad zapitam gde zivim,kad vidim ko sve ima PayPal,a mi ne. :o I Zambija je na spisku...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Sta je to sa ponudom ne-3G jeftinih telefona kod mt:s-a? Osim Nokie 100 vise nema nijednog u ponudi. Planiram vec neko vreme da predjem na BOX paket i spojim ADSL + fiksni + (kevin) postpaid mobilni. Od pre mesec-dva su poceli uz Box tarifu da nude i telefone, pa sam pomislio da, kada vec prelazim na tu tarifu, uzmem neki od onih "za 1 din", pod uslovom da nije 3G (necu da platam 3G dodatak pretplati) ali su takvi modeli potpuno nestali iz ponude pre par nedelja. Npr. uz Box tarifu su pre 2-3 nedelje nudili za 1 din Samsung Corby 2, a sada vise nema nijednog ne-3G modela u ponudi osim Noke 100. Zapravo nema "dumb" telefona u ponudi osim Nokia aparata.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Prepaid promo Noćni razgovori i SMS

San letnje noći

Sve noćne ptice imaće priliku da tokom jula meseca uživaju u pogodnostima nove prepaid promocije uz odabir tarifne opcije Noćni razgovori i SMS i to bez plaćanja pretplate!

Aktivirajte u periodu od 2. do 31. jula ovu opciju u mt:s vodiču pozivom *100# i opušteno razgovarajte noću u mt:s mreži i šaljite u domaćem saobraćaju SMS poruke od 22 h do 08 h po ceni od samo 0,50 dinara po minutu, odnosno po poruci. Uspostava veze naplaćuje se po ceni koja važi za prepaid tarifni profil koji koristite

Promocija se odnosi na korisnike tarifa Toki, Tipi, Kul, Party, Moj klub, kao i tarife Kontrola troškova.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

KLIK

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Letnja roming promocija
Neka reči slobodno putuju

Za sve mt:s korisnike koji ovog leta, u periodu od 1. jula do 31. avgusta, planiraju odlazak u inostranstvo pripremili smo novu roming promociju koja donosi povoljnije razgovore u My friend zoni.

My friend zona sada obuhvata čak 36 zemalja među kojima su i najatraktivnije turističke destinacije, poput Grčke, Turske, Hrvatske, Italije, Španije, Bugarske, Kipra, Portugalije i Egipta.

Bilo da ste mt:s prepaid, postpaid ili poslovni korisnik, očekuje vas jedinstvena cena za dolazne pozive od 40 din/min, odnosno 120 din/min za odlazne pozive, bez obzira kog inostranog roming operatora iz My frend zone odaberete. Dodatna pogodnost je i to što se tokom promotivnog perioda uspostava veze za odlazne pozive neće naplaćivati.

Za još povoljnije razgovore u inostranstvu, mt:s postpaid i poslovni korisnici imaju mogućnost da se opredele za jedan od tri Roming tarifna dodatka - od 10, 20 i 50 minuta za odlazne i dolazne pozive u My friend mrežama, a po ceni od 800, 1.500 i 3.000 dinara.
KLIK

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

То му га дође нешто као Роминг код Теленора,ако се не варам...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mala pomoc,drugarica je uzela na ugovor telefon pre pola godine na peketu mix 1250 ako se ne varam,tj placa racun oko 1500din .Da li postoji mogucnost da promeni paket na neki koji ima net i koji je naravno u istom cenovnom rangu,znam da u telenoru to moze,pa me zanima da li moze i u mts-u dok joj ugovor jos uvek traje.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Andrijano, prva promena tarife je besplatna ,a svaka naredna se naplaćuje 51,68 dinara, sa porezom. :wink:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

E super je to onda. Samo jer nije problem da se promeni paket,posto je pod ugovorom jos?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Na skuplji nije problem. Na jeftiniji ne može. Mogla bi na Mix Net L (1947 din).

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Super,recicu joj,pa neka vidi. :D

pomahnitali
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07

Post od pomahnitali »

Da li neko zna kod kontrole troškova da li se 3g pretplata odbija od kredita ili stiže uz račun?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

pomahnitali, misliš na slučaj kad, uz telefon uzmeš 3G telefon, ili kad sam aktiviraš 3G? Ako nije tajna, štaće ti 3G, ako je drugi slučaj u pitanju?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pomahnitali 3g je uračunat u pretplatu tako nemaš brige.imam taj paket i uzeo sam nekoliko moba.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

da li se placa neka kazna za raskid ugovora kao u vip-u, ili se placaju samo preostale mesecne pretplate?
necu da cekam da mi istekne ugovor da bi presao u vip. imaju bolju ponudu tarifa i telefona od mts-a.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

pomahnitali
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07

Post od pomahnitali »

mezzano, nije da mi 3g nešto preterano treba, ali ako se odbija od kredita bilo bi mi zgodno da imam brz net. Imam KT 500 uz 50% popusta i nagomilalo mi se 3000 din kredita, potrošim mnogo manje od tih 500. Imao bih 3g, a ne bih ništa dodatno platio. A ako se dodaje na pretplatu, onda mi ne bi trebao. :)

Venom, da li si siguran? Nisam uzimao nikakav telefon uz paket.

Odgovori