MTS novosti
- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
Re: MT:S novosti
shocky, mislim da se placanje na rate moze odraditi samo u poslovnicama. Pouzecem je za kes, ali ipak pozovi i proveri.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/Kup ... efoni.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/Kup ... efoni.html
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
n82, u pravu si. Zvao sam 790. Ko hoce na rate mora u poslovnicu a ko hoce u kesu onda preko webshopa. Promaklo mi je to.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Upravo sam proverio stanje i nesto vrlo cudno primetih. Posto sam ispucao minute iz paketa, pojavila mi se stavka 'minuti u mrezi' pored onih standarnih nekoliko stavki. Jel moze jos neko da proveri kod sebe? Nisam ranije primecivao ovo...
Meni je paket mix net i imam jos minuta a minuta u mreži i bilo kakve nove stavke nemam.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
isto tako i ko dmene.knjaz napisao:Meni je paket mix net i imam jos minuta a minuta u mreži i bilo kakve nove stavke nemam.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
isto tako i kod meneknjaz napisao:Meni je paket mix net i imam jos minuta a minuta u mreži i bilo kakve nove stavke nemam.

Ja sam mix net,imam jos dosta min,sms i interneta iz paketa a imam i opciju minuti u mrezi
nije skupo uopste,mada ja nemam potrebu za tim,posto mi pretekne svaki mesec saobracaj iz ove standardne pretplate

12 godina na forumu!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Azimuth, to si gledao preko *797# pa 2 pa 1 (kao trenutno stanje)???
Meni tu prikazuje trenutno zaduzenje,besplatne minute i sms-ove (mb nemam jer mi je obican mix paket)
Meni tu prikazuje trenutno zaduzenje,besplatne minute i sms-ove (mb nemam jer mi je obican mix paket)
D500&E71
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
loki13, da, tako sam gledao... Ne koristim nikakve dodatke i sl., zato mi i jeste cudno
Inace, na MixNet paketu sam i ja...
Od stavki imam ovo i ovim redosledom
Preostali besplatan saobracaj:
Min u mts:34
Min u nacionalnom saobracaju:0:00
SMS:30
Podaci(kb):1006995

Inace, na MixNet paketu sam i ja...
Od stavki imam ovo i ovim redosledom
Preostali besplatan saobracaj:
Min u mts:34
Min u nacionalnom saobracaju:0:00
SMS:30
Podaci(kb):1006995
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: MT:S novosti
Ja sam u Box paketu,i nema tako nesto.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Verovatno im je sistem pobrljavio jer ce u nekom narednom periodu sigurno dodati minute u mrezi pored ostalih minuta kao preostali operateri sto vec rade....
D500&E71
Da li je neko pokušao da uzme aparat uz Box? Bio sam do poslovnice i kažu da može samo za nove korisnike
Da li je moguće da toliko nemaju sluha za postojeće....

Da li je moguće da toliko nemaju sluha za postojeće....
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Ja sam uzeo uz box3 lg optimus 2x.
Ugovor mi istice u septembru i dozvolili su produzenje ugovora 3 meseca ranije.
Ugovor mi istice u septembru i dozvolili su produzenje ugovora 3 meseca ranije.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
Samo da pojasnim, ti si već ranije imao Box ili si tek sada potpisao ugovor za Box, pa uz njega uzeo i telefon? Ja već nekoliko meseci imam Box uslugu i sad sam hteo da uz već postojeći ugovor uzmem telefon, ali mi to nisu dali.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Da li je ovde neko uspeo da preko 788 promeni postpaid tarifni profil? Pokusavam majci da promenim tarifni profil sa MIX 400 na MyBel, a da izbegnem odlazak do poslovnice, i svaki put kada dodjem do samog izbora opcije "promena tarifnog profila" dobijem odgovor tipa "ova opcija trenutno nije dostupna".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Pa nije to Telenor ili VIP pa da radi 
To ne radi vec nekoliko godina tj ceo im sistem je grbav. Sredili su proveru stanja ali sve ostalo je ostalo isto.
Sve mora rucno tj da zoves 789 ili poslovnica.

To ne radi vec nekoliko godina tj ceo im sistem je grbav. Sredili su proveru stanja ali sve ostalo je ostalo isto.
Sve mora rucno tj da zoves 789 ili poslovnica.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
tomas.hokenberi, ja sam menjao tarifni profil, ali jos u martu, kad mi je istekao ugovor. Tada je radio sistem.
Isti odgovor u vezi promene tarife dobijao cam celo vreme koriscenja broja sa 50% popusta i uvek sam kad mi je trebalo morao ici do poslovnica,koja nije uopste blizu mesta gde zivim,preko korisnickog nemoze,kao sto moze kod nekih...Onda sam raskinuo ugoovor i dobio bas neku lepu cifru da platim,pa sam reklamirao i kazu,ups,zeznuli smo se.Ispade da je duplo manje da platim.Ipak na kraju krajeva,stvarno se nadam da mts nece prestati sa tom 50% akcijom,ona je stvarno najbolja,a telesmor,mislim da tone,polako,ali sigurno(like Nokia).