A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: VIP novosti

Post od miodrage »

Lobachewsky, dolazi i Note 3 i jos mnogi drugi uredjaji.
Ja bih jako voleo neki Windows tablet ali da ima i funkciju telefona ili fazon Padfone. Moze i iOS, Android jedini ne dolazi u obzir.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

VIP novosti

Post od Baraba »

Pratiš android vise od mene jbt. Sad čitam od tebe da dolazi note 3 :D. Vratio se lepo na iOS ko covek, vidi se da ti fali :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja sam uvek bio informisan drugarice :D I pratim kompletnu scenu. Ono sto se pise je da ce Note 3 da ima "unbreakable" displej. E to zelim da vidim.
Ali necu i dalje Android uredjaj.
Rekao sam ti, na iOS se vracam kad se po izgledu i funkcionalnosti priblizi WP. Dotle jok ja. Neka ubace Live Tiles, Live Apps, Widgete, ovoga onoga, neka ubace otkljucavanje kao na BB10, i jos kojesta, pa mozemo da pregovaramo o mom povratku. Jedino bih se odmah bez razmisljanja vratio da izbace iPad mini sa mogucnoscu telefoniranja.

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

ono što se meni ne sviđa kod padfone-a 2 je što nema olovke i futrole :(
Samsung S10+ red

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

i nova promocija vip te časti ili duplo ili mob za dinar...naravno u bolesnim tarifama...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

makitx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 09:42
:: HTC Gratia

Post od makitx »

Da li moze da se kombinuje promocija Vip te časti sa 25% popusta na mesečnu pretplatu?

axi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Avg 2007. 20:16

Post od axi »

http://www.vipmobile.rs/vip-internet/po ... Standard=1

Deluje kao zanimljiva promocija, jos da je umesto samsunga iPad mini....
Galaxy S4,iPhone 4 16 gb 5.1.1 & iPad retina

thePriest
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 01. Maj 2010. 10:55

Post od thePriest »

Da li vam se dešava da vam se resetuje 3G konekcija na svakih pola sata kod VIPa? Pa, onda prodje 15 sec dok se ponovo konektuje. Užasno je iritantno.

Da li je tačna informacija da VIP sistemski prekida net za voice kartice na 30 minuta, da bi sprecio korosnike da slucajno naprave veliki racun u roamingu?
Operater u njihovom call centru me ubedjuje da nije, ali mi nije zvucao ubedljivo. Mislim da su im zabranili da kažu korisnicima pravu informaciju ili im nisu ni rekli.

Ako je to stvarno tako, da nam daju crappy uslugu protivno ugovoru, nece se na ovome zavrsiti.
HTC Desire

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nisam primetio da se konekcija prekida, na listinzima racuna vidim ponekad neprekidne konekcije i po 5-6h u kontinuitetu, za to vreme telefon skine neku sicu tipa 100 kb ili i manje.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

svakom po 100 pa ti vidi...
salim se, ja nemam nikakvih problema kod VIP-a, a ovo mi je vec 3.ugovor... :)
sve moze da se prati maltene u realnom vremenu, racuni uvek korektni...

P.S naravno, ne naplacuju ''uslugu'' 3G-a - 120din (?!) ako uzmes 3G telefon uz paket! eeeeeeej, zemljo Srbijo...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

:D
Slika

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Cackao sam Asus Padfone 2 i telefon je stvarno ekstra ali tablet mi je bolji moj iskreno (Padfone 1) boje su mi zasicenije i osvetljenje je bolje....a iako laganost tableta treba da bude prednost meni iskreno to deluje kao igracka i ne svidja mi se sto nema zastitni poklopac za telefon kada je u tabletu
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Hmmm, da li da se zalim ili pre da se hvalim? :D
Ajmo kratka istorija i rekapitulacija dogadjaja: 02.08.2011. prelazim na Vip mrezu, i potpisujem ugovor na 2 godine uz paket Smart 550 i dobijam duplirane Smartove kao rezultat aktuelne promocije. Znaci za 1490 din (to je tada bila cena tog paketa), dobijam 1100 Smartova. Koji mesec kasnije je Smart 550 smanjen an 1090 din, a ubacen paket Smart 1100 za 1490 din (do tad anije ni postojao). Uz ovaj paket sam uzeo zeni Nokiu C3-01 (to je sada nebitno).

Mislim negde sredinom marta ove godine, Vip je na sajtu objavio da prvih 50 vlasnika Lumie 920 kupljene kod njih dobijaju Wireless punjace (ja sam pomislio da ih imaju pa eventualno da pazarim koji). Naravno od svega toga nista, ali kad sam vec u poslovnici, ajde malo da ih smaram. I pitam ja za dodatni net, kao i X puta do tada, znajuci da od toga nema nista, ali ko rekoh, mozda se nesto promenilo.
Na to momak u poslovnici rece da mogu da predjem na Smart 700 - ja ga gledam, kazem sine, ja sam na 1100 prakticno, treba mi vise ne manje. Kaze, pa imacete vise, jer ce vam Smartovi ostati duplirani - tu ga pogledam zabezeknuto, i pitam jos 3 puta za svaki slucaj, jel siguran u to? Kaze 200%, imacu 1400 Smartova za 1390 dinara. WOW - dobijam 300 Smartova vise, a racun 100 din manji. Naravno kaze, znate da je to tek od 1. aprila. Naravno, sve u najboljem redu.
O ovome sam vec pisao, ali sam morao da ponovim zarad ovoga sto sledi:

TRENUTNO, po poslednjim osvezenim podacima ja imam potroseno 790 Smartova sta je tu cudno? Pa cudno je to, da i provera na sajtu, i provera preko aplikacije, i provera preko SMS poruke, daju da je tih 790 Smartova u Dodatnim Smartovima. Do sada je bilo 550 dodatnih trosim prvo, pa 550 redovnih. Tako sam ocekivao da cu 700 da trosim dodatnih, pa 700 redovnih. A sada sam sa 90 vec probio dodatne, odnosno, jos sam u dodatnima, a redovne nisam ni naceo. Grafika u aplikaciji pokazuje da sam tek presao pola...
Po zdravoj logici zakljucujem da su oni meni izgleda greskom 2x duplirali Smartove, te sada imam 1400x2 = 2800 Smartova.
Eto, rekoh da podelim ovde sa vama ljudi, ovo uopste nije lose :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Cekaj da ti dodje racun za paket :)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

miodrage, taman taj visak da pretocis u net i mirna Backa :wink:
Jedino nisam bas siguran koliko ce im trebati da isprave tu tzv gresku 8)
D500&E71

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

nece se cena menjati nego mu treba vremena da se resetuje na pravi put... mislim da neces imati problem sa cenaom na preseku... :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa dinar jedan vise da pokusaju da mi uzmu, nece proci... Znam tacno sve cene, znam sta sam potpisao, znam sta stoji u ugovoru, i proveravam prakticno svaki dan sve. Plus to, ne postoji Smart 1400, samo 1200, a cena je daleko drugacija :D
Ne znam sta se desava, mozda je samo greska u grafici, ne verujem da je i u racunu, ako uspem da dobacim do 1400 bice dobro... Net sada arcim koliko mogu, ali ne ide mi :D

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Imam jedan veliki problem... Desava mi se sledece (i to vec dugo, ali sad je postalo bas ekstremno): Kada mi signal za net pokazuje GPRS, EDGE ili HSDPA, net radi odlicno. Medjutim, cim mi prikaze 3G, a cesto mi stoji na njemu, net ne radi uopste. Nema upload-a, nema download-a.
To sam primetio da mi se desava od kako sam zbog RAZR-a uzeo microSIM, ali je tada bilo podnosljivo jer se desavalo samo ponekad. Sada bukvalno 60% vremena nemam net sto mi bas ide na zivce. Na XDA sam procitao da je najverovatnije losa SIM kartica i da bi zamenom to resio pa ne znam sta mi je ciniti... Vredi li da menjam karticu i hoce li to resiti problem?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa u VIP-u je besplatna zamena kartice tako da - probaj... mene zeza 3G ponekad, na bilo kom telefonu, tako da je verovatno isto to i kod tebe... ja koristim wi fi najcesce tako da i ne primecujem skoro taj problem...

idi promeni, nista te ne kosta, bar ces imati ''novu karticu'' :)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Kad regularno raskines ugovor,jer su ti do..zd..i,koliko dugo je broj u pripejd statusu,dok ga skroz ne ugase?

Odgovori