Nego, ja sam vec kupio HTC Sensation ovako , bez ugovora, a drzi me ugovor do Maja (od HD2).. Nego devojka moze da uzme tamo u Januaru, tako da, bice nesto valjda i za nju povoljno
Hvala na informacijama
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Citao sam i ja da Telenor ima na zalihama starije modele ne prodate i da se mogu uzeti povoljno. Ja sam i pisao mail dali takvi telefoni postoje i dali mi oni nesto mogu ponuditi za kes ili kroz ugovor a oni su mi odgovorili onu staru pricu. To sto se vidi na sajtu to je Telenorova ponuda i drugo nista ne postoji van toga.
Pa mozda takve starije telefone i tad ponude u tu rasprodaju.
Apple zna se sta forsira, a nasim derikozama i lopovcinama to ne odgovara. Apple kaze, dajemo vam uredjaj, on ce da kosta toliko i toliko (4s 629€ SIMFree), a uz ugovore toliko i toliko. Nas deo je toliki, a vama ostaje to i to. I ni cent vise, ni cent manje. A naravno nasi nece, jer ne mogu da se ugrade koliko su navikli. Sa nasim marzama, pa ispod ruke, pa carina, pa PDV, pa prodje Janka i Marka... 900-1000€. Strasno.
Juce sam se zabezeknuo kad sam sa ortakom bio do Telenora i Vipa, planira da uzme neki fon, HD7, i Omnia7 (on se bas namerio na WP7) su basnoslovno skupi. U paketu koji bi on uzeo, recimo Smart1100, ili Prenesi i Surfuj 500 - 40k din. Alo ... pa ko je tu lud?
Biće dobro ako bude kao što Andrijano kaže, samo da ne bude da budu pusteni u prodaju po 50 primeraka tih telefona i da to plane za par sati... Da ako nemate prijatejla, ili prijatelja prijatellja ili barem prijatelja prijatelja prijateljevog prijatelja koji radi u Telenoru, možete da okačite mačku o rep tu ponudu.
I da bude sve ovo o čemu se šuška, dzaba im kad su im paketi krš. Broj minuta u paketima treba da se duplira, sms i internrt su ok. Telenor je uvek za Novu Godinu davao dobre promocije tako da se nadam da će i ove. Ako ne bude biće Arrivederci Roma......tj telenor
@Layne_Staley
Ne znam koja je cena tog od 1gb,ali ne treba mi toliko
@mezzano
Planiram da uzmem taj paket prenesi i surfuj 150mb,ali sam se razmisljao da uzmem prenesi od 200 min. i 200sms,pa da naknadno uplacujem net mesecno...Ne znam sta mi se vise isplati,ali znam da mi je ostalo jos 2 meseca do isteka ugovora u vipu
Ivan Cirkovic, pa uzmes taj prenesi 200, i uplatis lepo klik, 300 kinti mesecno nije neki izdatak, a imas 150 mb brzog neta, plus neograniceno mnogo neupotrebljivo sporog
A sto ides sa Vipa? Koji tu paket koristis? Cime nisi zadovoljan?
Nesto sada gledam da li se isto prenose minuti i poruke na paketu prenesi i surfuj 150 kao na prenesi 200?Posto ne vidim na njihovom sajtu da li je isti princip prenosa minuta i poruka kao na prenesi 200?
Trenutno koristim u vipu paket 325 i prelazim na telenor,jer imaju prenesi pakete i ovu opciju sa neogranicenim internetom,a pri tome su dosta jeftiniji...Ne svidja mi se ovo sto su uveli u vipu smartove,gde ako potrosim jedan minut,automatski mi se racuna da sam potrosio 1sms i 1mb.Sto je sasvim glupo...Naravno ja sam po starom sistemu,ali iskreno mi telenor odgovara,jer dosta kucam poruke,a i ima povoljnih paketa za nizu cenu od vipa...
Treba mi strucno misljenje.Da li je bolje prenesi i surfuj 150 ili prenesi 200 + klik paket?U cemu je razlika izmedju ova dva paketa,sem sto ima vise poruka na prenesi i surfuj?
Ivan Cirkovic, kazes dosta kuckas i treba ti net? Pogledaj na Telekomu MixNet pakete, od toga trenutno ne postoji bolja ponuda na trzistu, za one kojima ne treba nesto preterano minuta,a trebaju im poruke i net. Meni licno odgovaraju iskljucivo Vipovi Smartovi, ali to sam samo ja.
Ivan Cirkovic, ako uglavnom zoves u okviru mreze, ja bih isao na Prenesi i surfuj, jer tu dobijas 40minuta ka svim mrezama i 150minuta u Telenor mrezi i 150MB. Sve to kosta 590 dinara. Kod Prenesi 200 + Telenor Klik imas 200minuta ka svim mrezama i 150MB, ali to zadovoljstvo kosta 1115dinara.
Ako nemas averziju prema mt:s-u i nisi vezan za Telenor, mogao bi da razmislis o MIX Net M - 300min/sve mreze, 600smsa, 600MB za 1120din. A ako potpises ugovor na 1god,bez uzimanja telefona, sve to dobijes za 660din. Ili mozes da, uz ugovor na 1god, uzmes MIX Net L 600min/sve mreze + 1500smsa + 1.5GB, za 973.50din.
mixnet paketi, uz ovaj popust sada, su najisplativiji paketi trenutno. i sam sam presao sa telenora na mts i zadovoljan sam. provera konacno radi, net se dota ubrzao, vise mi ne treba... moja preporuka
Vip je poceo da gubi korisnike masovno od kada su uveli smartove,jer meni je bzv da ja istrosim 5 minuta razgovora,a da pri tome zajedno sa tim ode i 5 sms poruka i 5 mb interneta
Ne bih u mts,jer mislim da je telenor najbolja mreza i prvi su dosli kod nas pod imenom mobtel.Imam averziju prema mts i sve koji su se zalili,a koje poznajem bili su korisnici mts-a...Ja sam na sbb internetu i nikad ne bi uzeo adsl,jer ne zelim da imam nista sa telekomom Ipak iza telekoma stoji drzava i lopovluk na koji se korisnici zale...Tako da zato otpada taj mix paket i hvala na objasnjenju Ipak ce da se uzme prenesi i surfuj
Davno sam ugasio mts broj i prešao na telenor. Sve je bolje, sve radi kako očekujem, pogotovo brzina neta.
Koristim prenesi i surfuj 1000 kod telenora. 1gb net veoma brz, 300min ka svim mrežama, 1000 sms (minuti i sms mogu da se preneso što se ne potroši) + 1000 minuta u telenor mreži. Zadovoljan sam paketom i mrežom. Danas su me zvali da vide da li sam zadovoljan uslugom...
Koji paket kod konkurencije bez ugovora za isti novac tj. 1610din (manji je račun ako stiže na mail, brinem o životnoj okolini, inače ako šalju račun na kućnu adresu ovaj paket je 1790din) parira ovom?
Nemoj da predložite mts ako im je net i dalje očaj, šta mi znači da mi daju 5gb ako je toliko sporo da ne mogu da potrošim ni 200mb.
Kako si stekao uslov za popust prilikom promene oko stizanja računa? Da li su ti oni to ponudili ili si sam pozvao korisnički centar ili slično i ja bih to odradio...
U vipu su mi nudili tu varijantu pa sam zaboravio kako funkcioniše i koliko traje popust.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Baraba, da i mene to interesuje kako si dobio taj popust. Znam da je bilo da ako se odlucis za racun da primas meilom dobijas neke besplatne sms poruke.
U Leskovcu se na bilborderima i radiju reklamira Telenor reklamom "neverovatna ponuda u Leskovcu" a ponuda je ista koja se i nalazi na njihovom sajtu. Radi se o ovome. http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... si-Dopuni/
Neznam zasto je samo neverovatna i to bas u LE.
Sigurno ovom reklamom imaju uspeha jer se reklamiraju vec oko 3 meseca.
Ima li jos takvih reklama negde po Srbiji.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.