065 / 066 mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa ne znam ljudi ja do sada nikad nisam imao problema sa mt:s-om, ili Vip-om odnosno njihovim CC-ovima. valjda i boja glasa tu igra neku ulogu, a i nastup :) Maximalno kulturno i uljudno uz obavezno dobar dan, kako ste? :)
Telenorce nisam zvao, jer sve imaju na sajtu (njega moram da pohvalim), a da platim radi iznalazenja takve neke informacije - ne pada mi na pamet.
A kad sam se nashao u poslovnici nekog od nasha vajna 3 operatera, tek tada nisam imao problema, jos se i 2 zenskice u Vip-u rastrchale da mi usitne novac... Odmah sam se zapitao jesu li u svemu tako usluzne, pa da ih o'ma' vodim kuci :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Imaš prljave misli :D

Što se tiče poslovnica, bio sam u poslovnicama sva 3 operatera i curice su maximalno uslužne, al šta će kad ne znaju. 8) U mt:s-u sam ja njoj objašnjavao šta je i kako je oko 066 kad je tek počelo.

CC mt:s-a kako kad, desi se da je neko ljubazan, a ima i kretena...

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Daddy Yankee napisao:Imaš prljave misli :D .
vipovkice su andjeli :D i kad ih cujes i kad ih vidis njihova ljubaznost i divan preko telefona nema veze sa srbijom kao da su iz neke tamo austrije :lol: .
sa mts sam isto zadovaljan ali kosto kazete bio je i to nekih pajvana koji koda su ustali na dve leve .
I da nekazete da mrzim telenor ima dobar kadar i takodje prirodnih lepota kad ih vidim u onim salovima i kapicama zimi zao mi ih nekada .
Sve je to karic itekeko dobro obucio ali na tome se uedno zavrsava sve sto valja u telenoru , inace su maheri da te ubede da je telenor svetinja .

znaci ovako je stanje
miss operatorke vipovkice
prve pratilje su iz mts
druga telenorcice

:D

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Daddy Yankee napisao:... u Vipu su maximalno ljubazni, ljepota pričati sa njima. Ko da nisu iz Srbije ljudi. :lol: ...
ja takva iskustva imam sa Telenorom!
mislim da su veoma profesionalni i ljubazni.
vec sam 6 godina njihov korisnik i ne planiram da ih menjam, osim ako ne dobijem akcije u telekomu! :lol:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Elem, kako je tekao razgovor u dotičnoj mt:s poslovnici; pre potpisivanja 066 ugovora valjalo bi i saznati nešto (možda je pitanje bilo krajnje neuobičajeno)
-Kolika je cena minuta?
- :ohmy: ???Cena minuta..... Brankaaa... (ili tako nekako), koja nam je cena minuta na 066!!?
Onda je došla "Branka" sa nekom neuglednom fasciklom i rasvetlila misteriju.
(pri tom joj sigurno nije "prvi dan na poslu" jer je odlično hendlala račune, ugovore itd)
Pozz

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sreca je da je ovo post paid sa kontrolom racuna za razliku od klasicnog postpaida gde i po vise od 7 dana mesecno ne moze da se uradi uvid kada je zaduzenje u pitanju.Da li je neko uspeo da namesti 066 za omiljeni broj?Mislim na to da sa 064 ili 065 postavi neki 066 broj za omiljeni broj
Note IV N9100 dual

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Malo sam sad čitkao ovu temu i 2 stvari mi nisu jasne oko kojih bacate "hate"
1. kontrola, tj.uvid u račun, *100#, wtf?
2. "Premium" paket, po čemu je loš???
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Premium paket nije los - sada su dozvolili i Tarifne dodatke za Premium.

Doduse, provera stanja se proverava preko *797# i nije u realnom vremenu vec kao i na klasicnom postpaidu, kasni.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Čekaj, provera stanja na "Premium" se razlikuje od provere na paketu "500"? Pošto je na "500" - *100#, u realnom vremenu.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Da, provera na Premium je kao na klasicnom MTS Postpaidu.

Dakle, koristi kod *797# i ima sve decije (citaj "namerne) bolesti kasnjenja stanja.

p.s. Prvog meseca cak nije moglo ni preko *797# da se proveri stanje, vec onako, u oblacima... :)

Radi vec 20 dana, i azurira se jednom dnevno.

poz

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Aha tako, znači na 066i.rs FAQ bulazne da je kod isti, luda kuća :wacko: , svejedno ok je paket, hvala :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ljudi jel mozhe neko da mi da link ka tim 066 tarifama ili toj premium tarifi ... trazhio sam na mts -ovom sajtu ne mogu da nadjem :unsure:
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

www.066i.rs
Jako je bilo tesko naci zaista :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

I ja cisto sumnjam da ce drzava dati na prodaju nesto poput ove zlatne koke zlatooke jer je prodaja magle veoma unosan posao
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

toda81, drzava MORA da proda Telekom ako zeli u Evropu jer je to jedan od uslova - PRIVATIZACIJA!!!

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Da mora da ga proda ali prodaja koja je najvaljenja za sladecu godinu odlozena do 2010 zbog svetske finansijske krize, tako da cekacemo jos.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Toliko me iritira, da dolazi do granice da odem sa dvocevkom i poigram se sa mts-ovim radnicima, to shto ne mogu da koristim kod *797# pre 15-16. dana u mesecu.....
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

To je zato sto MTS ne zeli da ulozi u novi software i hardware koji su neophodni da bi servis valjano radio. Takodje, iz istih razloga, nije moguce uvesti prenosenje nepotrosenog saobracaja (pokusali su na kratko pa su odustali). U principu, Telekomu takvo stanje stvari i odgovara, jer moze malo tu i tamo da zakine korisnicima a da oni to ne primete.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

kako da ne primete da ne mogu da proveravaju koliko im je minuta i poruka ostalo, do 15-og u mesecu... mislim, nije to sad mnogo strashno, ali opet, 15 je polovina meseca..
ako vecj hocje da idu uz korak sa teleonorom, moraju da ulazhu u nove softvere..

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Tek sad mi nije ništa jasno,
Aleksaboy napisao: Takodje, iz istih razloga, nije moguce uvesti prenosenje nepotrosenog saobracaja (pokusali su na kratko pa su odustali).
Meni i rekli na sklapanju ugovora za "500" da nema nikakvog prenosa na sledeći mesec, ali mi je prenesen nepotrošen kredit iz oktobra (400,oo+din) pa sad imam 1400,oo+din dok je GPRS resetovan???

Odgovori