A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Maj 2013. 19:29
:: Sam Galaxy S4 i9506
:: LG Optimus L7 II

Re: VIP novosti

Post od Suna »

psyhound, da, iz ličnog iskustva znam da im međusobna komunikacija baš i nije najbolja ali ono što me čudi su radnici iz call centra, njima je jedini posao (valjda) da znaju informacije i procedure pa pošto im je sve to uvek pred očima jer, naravno, ne treba se oslanjati na memoriju pojedinca - kako onda dođe do ovih dezinformacija.. :(

Ali dobro, ko radi taj i greši.. trude se, ljubazni su i kad se malo usaglase - nemam puno da im zamerim.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Danas bio u poslovnici na Uscu, i dobio odgovor na pitanje koje me je mucilo! :o

Ne mogu da uzmem duple smartove,to je samo za nove korisnike!

10 minuta sam pokusao da se objasnim i ne vredi,jedino sto me caste je 25% popusta prve godine! :o

VIP dovidjenja,u petak idem u MTS! 8)
Sony Xperia P

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

aleksaa, neverovatno... ali vidi da iskamcis smartove jos kad podneses zahtev za prenos, ako ni onda ne daju, adios... I da, ne zaboravi da ces morati da ostanes jos metar dana u Vipu ako nisi jos podneo zahtev za "razvod" jer imaju onu imbecilnu politiku...
Mada ja mislim da si bio mnogo fin u svom nastupu, kad krenes silovito, i oni se povuku i ustuknu...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

aleksaa,da sam na tvom mestu namerno bih presao u mts na 3 meseca,i posle bih opet preneo broj u VIP i kao novi korisnik trazio i dobio duple smartove. 8) :D
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Elem, sad sam zvao svog insajdera u Vipu, kaze da se sigurno kod novog sklapanja ugovora MORAJU dobiti dupli Smartovi. Tako da mi nije jasno sta tu nije u redu?

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Pa sta da krenem silovito,kad kaze "to za vas ne vazi,vi nemate pravo na to..."

Pa i dva od tri puta kad sam zvao korisnicki servis,toliko sam pokusavao da se objasnim sa njima da su mi rekli da ce mi se javiti kad "prouce" moj slucaj,i onda mi se jave bas neki kao strucni za promocije i isto mi kazu!!!! :shock: :shock: :shock:

Znaci danas sam 5 puta glasno i jasno pitao da li mogu da potpisem ugovor na tarifu SMART 1200,i da to placam 1990 dinara a da dobijem 2400 smartova,odgovor je bio ne ne ne ne i ne!!!! :shock: :shock: :shock:
Sony Xperia P

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Suna »

E sad mi je stvarno dosta :o Aleksa, molim te, napiši mi svoj broj telefona (VIP) u PP.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

miodrage napisao:[...] kod novog sklapanja ugovora […]
E tu je caka... Vip pod nove ugovore smatra iskljucivo nove brojeve, a ovo racunaju u obnavljanje vec postojeceg ugovora, ne kao novi ugovor.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

kako ne racuna. ja sam obnovio skoro ugovor i bilo mi je ponudjeno sve od akcija. :)

doduse nisam ni pitao sta sve mogu jer znam sta mi treba pa se nisam ni raspitivao mnogo. al'poce onaj lik da prica nesto, ''mozete ovo mozete ono...''

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Suna »

Nikad nije bila ista ponuda za nove korisnike i one koji obnavljaju stare brojeve, postoji razlika ko šta može u kojoj tarifi pa čak i oni koji prelaze sa prepaid-a na postpaid kao i oni što dodaju uređaj na postojeći broj.. Svašta nešto :)

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Receno im je da ne obnavljaju ugovore osim ako stari korisnik ne pritisne. Go go MTS!

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Uvek,ali UVEK je kod Vip-a novi korisnik imao veca prava i mogucnosti nego stari(sta god da se pod tim smatra),tako da je mala verovatnoca da ce nesto dati starim korisnicima...tako da ako netreba aparat Go Mts...

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Juce svratim u poslovnicu u NS,udjem unutra da pitam u vezi duplih smartova,kad ono pocne ista prica... :shock:

ALI,posle jedno 2,3 minuta ubedjivanje,uzme riba da bulji u ekran jedno 5 minuta,i bukvalno ni rec da kaze,sve nesto gleda u ekran pa u mene :roll: ... i na kraju kaze mozete da dobijete duple smartove! :D

Posle sam je pitao i za popust koji su mi obecali pre dva meseca,ali nisam docekao odgovor... :D Ja zurio,a ona gleda,zove,pita... reko vidimo se narednih dana! :D
Sony Xperia P

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

aleksaa, kao sto sam ti rekao, tiha voda breg roni, znas svoja prava, ne daj da te voze kao ovcu, jer nisi ovca nego korisnik koji placa svoje racune! Ako im ne trebaju tvoje pare - molim, ima ko hoce :D

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Rekose mi da Duple minute mogu stari korisnici dok Duplu ekomotivaciju mogu SAMO NOVI korisnici.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo ovako: danas me zvao covek iz call centra (istice mi ugovor 01.08.) i pitao sam da li imam pravo na duple Smartove - jasan i nedvosmilen odgovor DA! Znaci imam prava na dupli sadrzaj i to je to.
Jedino jos treba da odlucim da li da uzmem Lumiu620 (zeni) uz Smart700+1GB neta, ili da uzmem Smart 700x2 (bez telefona)...

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Na sajtu lepo pise "Dupli sadržaj je dostupan tokom ugovorne obaveze od 12 ili 24 meseca",ali ne, ja MORAM na 24 meseca,ma cao bre... :x

Sutra u MTS! 8)
Sony Xperia P

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

UPDATE: dobio sam novi poziv od CC, da mi kazu da imam pravo na 6 meseci po 25% popusta na pretplatu ako uzmem telefon, i 5000 ekomotivacija. Ja kao stari korisnik navodno ne bih mogao da dobijem 5000+5000, ali cisto sumnjam da ce da me odbiju kad se pojavim.
Takodje imam pravo bez telefona na duple Smartove, ili 25% popusta tokom celog trajanja ugovora.
Jedino sam u dilemi -
Smart 700+ 1Gb neta
ili Smart 1200???
Uz bilo koji od ova 2 paketa, uzeo bih Lumiu620 zeni.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Bolje standard 700 kako god okrenes.
A duplu eko ti nece dati osim ako ne pretis.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

AquaZX, Standard meni nije dobar, iako znam da dobijam vise, jer:
1) necu ni pod tackom razno da probijem pretplatu
2) poruke ako posaljem 100 mesecno
3) minuta mi treba minimum 800
4) megabajta (mislim da bih se uklopio u 500)

Sa Smart1100 nikad nisam probio, sad imam Smart 700 i 1400 Smartova bonus dodatka (to sam nedavno tek otkrio, a bio sam ubedjen da imam Smart 700x2) i nema Boga da pridjem granici od 1300.

Odgovori