A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Re: VIP novosti

Post od PetarI »

Sad opet malo onih Vip-ovih "finih" poteza....Supruga je pre dve godine imala dva ugovora na svoje ime koje nije aktivirala u isto vreme nego otprilike nekih 6 meseci je razlike.Elem,6 meseci pred istek jednog Ugovora ona dobije pismo kao Vernom korisniku omogucavamo Vam da vec sada mozete produziti......bla,bla.Odemo i ja uzmem maltene zadnju Nokiju 6303i.Sad taj Ugovor,ako racunamo 24 meseca,na koliko se zakljucuju bi trebao da istice 09.11 ove godine i naravno kako vise nije potreban,mogao bi biti ugasen.No nije sve kod Vip-a tako jednostavno.Lik mi kaze,Vas ugovor istice tek u aprilu,jer znate mi smo Vam ucinili uslugu i omogucili Vam da ranije kupite novi telefon,itd...Neverujem usima,dodjem kuci,nadjem Ugovor...lepo pise,sklapa se na najmanje 28 meseci, :shock: ...ko me j...,kad ne citam sve sto pise.Da sam znao i da je onaj mulac u Vip-u ukazao na to,zasta smatram da je imao obavezu,nebi sigurno produzavali,ovako...Uglavnom proverite dobro Vase Ugovore....Vip,never,ever more,sto bi rekli nikad vise...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ne znam samo zasto ti je kriv vip? telefon mozes da uzmes ranije pre isteka ali ugovorna obaveza ostaje kada si potpisao :) logicno. zar ne?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

PetarI, Potpuno logicna stvar. Ti nisi raskinuo postojeci ugovor i potpisao novi da bi ti pocinjao iz pocetka na 2 godine nego si RANIJE produzio POSTOJECI ugovor na JOS 2 GODINE. Tako da ti se na te 2 naredne godine nadovezuje preostalih nekoliko meseci iz prethodne 2 godine. 8)
Isto sam i ja uradio, samo sto meni nisu oni ponudili nego sam ja podneo zahtev. :)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Ma vazi ljudi,sve je to naravno ok...Niko me nije tukao po usima da eto tek tako pravim novi ugovor.Trebao sam lepo citati sta pise...sam sam sebi kriv.Jedino sam hteo da ukazem drugima koji mogu doci u slicnu situaciji da imaju tu mogucnost u vidu...Ja imam,ali na malo skuplji nacin.

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Na prepaid broju mi stiglo da ću u narednih 12 meseci imati po 100 poruka koje važe 30 dana. Nema veze ni sa kakvom uplatom kredita. Veoma lepo od njih.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Da, lepo od njih, meni je stiglo da ću dobijati po 50 din. za sve mreže. Taman koliko treba, ionako čuvam prepaid samo zbog broja.

rm:a
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Avg 2013. 12:53
:: nokia 6700 classic

Post od rm:a »

Uskoro u vipu Nokia Lumia 925! Osecam da ce da roknu neku bolesnu cenu, mada i telefon je bolesno mocan

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Na kojim su oni drogama???
http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaj ... .2355.html

Pa ovo je sumanuta cena!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

NijeZauzetoIme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
:: Pocophone F1

Post od NijeZauzetoIme »

koji carevi hahahahahah :lol: pa ko ovo kupi, na bilo koji paket, je totalno blesav
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ja rekoh sada koja li je cena, z'ebali sami sebe, odem, pogledam - ljudi, ovo je, na zalost, potpuno normalna cena. :|
Rekao bih cak i da sam prijatno iznenadjen.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

^ +1! Pa u slobodnoj prodaji je 400€! Ovo je cak ok cena...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja prekjuce video na oglasima za 350€. Ovo se isplati samo u max paketima da se uzima, nista drugo
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

Da li je moguce da se prilikom obnavljanja ugovorne obaveze iskombinuje Vip Ekomotivacija i Ponuda zlata vredna promocije ....
Vip ekomotivacija "Promocija važi do 30.09.2013. godine ili dok traju zalihe, uz određene postpaid tarife i korišćenje uređaja uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Za korisnike koji obnavljaju ugovor promocija važi od tarifa Smart 700, Standard 350 i Sigurica 2500 pa na više."
Ponuda zlata vredna!"Promocija traje do 30.09.2013. ili dok traju zalihe i važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Za korisnike koji obnavljaju ugovor, promocija važi uz odabranu Vip Sim ponudu u svim Smart, Standard i Sigurica tarifama.

Dejan1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Okt 2013. 17:50
:: Nokia 3310

Post od Dejan1 »

Da li se zna da li promocije mogu da se vežu? Ili još bolje, da mi neko odgovori kako da prođem što jeftinije pri uzimanju LG Optimus L5 II ? Za mesec dana mi ističe stari ugovor u Vip-u, imam i telefon ako bude mogla ekomotivacija.

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Maj 2013. 19:29
:: Sam Galaxy S4 i9506
:: LG Optimus L7 II

Post od Suna »

satell200, nije moguće kombinovanje obe promocije, ukoliko obnavljaš sa telefonom imaš pravo na Ekopromociju (od tarife Smart 700 ili veće) a ukoliko obnoviš bez uređaja imaš pravo na promociju sa dodatnim popustom na pretplatu (bilo koja tarifa)

EDIT:
Dejan1,
Ekopromocija je produžena do 15.10. tako da možeš da je iskoristiš u, na primer, tarifi Smart 700 i da doplatiš 990,00 din za LG Optimus L5 II
Smart 700 je 1.390,00 mesečno (ne možeš imati obe promocije u isto vreme)

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Suna, deder, pojasni malo bliže tu promociju. Ističe mi ugovor sa Telenorom, došlo je vreme rastanka, pa razmatram opcije... 8)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Suna »

m@c|-|oR, evo pokušaću a da ne zakomplikujem previše - Promocija Ekomotivacija je kad umanjiš maksimum 5.000 din na cenu telefona time što ćeš priložiti neki stari na reciklažu (što ti daje mogućnost da uzmeš malo bolji tel u nižim tarifama) a *15.000 din popusta je kad ti se umanji pretplata (tokom čitave ugovorne obaveze) u zavisnosti koju tarifu odabereš
Novi korisnici mogu da biraju između te dve promocije a imaš mogućnost da iz Telenora preneseš ceo broj (sa prefiksom)
Pitaj slobodno sve šta ti nije jasno - imam strpljenja :)

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

Suna, hvala ti na odgovoru. Već sam prenosio brojeve ovamo-onamo, pa znam kako to ide. Čak sam i "pregovarao" sa Telenorom o ostanku (ima toga u temi MNP, pisao sam detaljnije). A u mt:s sam prešao upravo iz Vip-a 8)
Samo, danas sam postao svestan da sam "slobodan" od strane Telenora, pa bih da vidim šta sve mogu sa sobom...
Da proverim samog sebe - 15,000 / 24 (meseca) = 625 dinara mesečnog popusta. :)
Za pretplatu od 1,350 to je 50% (kao kod mt:s-a)?
Šta nudi Vip u tom redu veličina pretplate?
Kineska Poslovica

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Suna »

m@c|-|oR, a joj :) nije baš tako *do 15.000 umanjenje na pretplatu je samo primer popusta za najveću tarifu a to je Smart MAX
a popust varira u zavisnosti koji paket odabereš - na primer Smart 1200 je inače 1.990 mesečno a sa popustom 1.615 din
Nije isti popust za svaku tarifu - Smart 700 je inače 1.390 a sa popustom 1.099 din
Mislim da mts daje 50% ukoliko ne odabereš telefon - ja sam zbog te promo htela da prenesem broj iz vip-a ali sam se predomislila kad sam videla da nemaju neograničen net.. ovde sam se uklopila u Smart 700

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

Suna, HM! :uhuh: :chytry: :disgust: Prevideo sam to "do 15,000".
Hvala na pojašnjenju.
O internetu kod mt:s-a - imam Mix Net M sa 600MB i još ga nisam potrošio za mesec dana. Valjda i zato što kod kuće i na poslu imam wifi :oops:
A nepotrošeni saobraćaj možeš i da preneseš u sledeći mesec.
Kineska Poslovica

Odgovori