A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Re: VIP novosti

Post od kuzobrat »

Bukvalno, nema povoljnije ponude od mts-a 50%, uz neki mix net paket..upakovano sve..povoljno..makar meni..za 1000din se dobija previse.... 600min, 1500sms, 1,5gb...

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Maj 2013. 19:29
:: Sam Galaxy S4 i9506
:: LG Optimus L7 II

Post od Suna »

m@c|-|oR, E vidiš, i ja koristim uglavnom wifi pa i ovih 700 ne istrošim ALI sam sigurnija kad znam, u slučaju da telefon "poludi", da mi se net neće tarifirati.. a i trebao mi je telefon pa tako ostadoh u Vip-u ipak.. ukoliko te još nešto zanima u vezi Vip-a slobodno pitaj :wink:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

m@c|-|oR, a jesi trazio 50% popusta kod telenora. :blinky:

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Deksi, nisam - sami su mi bili ponudili :D
I ja prihvatio. 8)
E, sad, to što imam kod njih nije više najpovoljnije, pa razmišljam o promeni.
Do malopre je taj "do 15,000" popust zvučao zanimljivo, ali mi jeSuna, raspršila snove :(
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Drzi se ti Telenora, ako ti opet ponude 50% :).
Kolika ti je mesecna potrosnja u Telenoru?

Dejan1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Okt 2013. 17:50
:: Nokia 3310

Post od Dejan1 »

Suna
Hvala puno na odgovoru, tako sam i ja mislio :) . Da li mozes jos da mi kazes kakav telefon treba za ekomotivaciju, da li mora da radi :unsure: ?

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Dejan1 napisao:Da li mozes jos da mi kazes kakav telefon treba za ekomotivaciju, da li mora da radi :unsure: ?
Bilo koji mobilni telefon, ne mora cak ni da bude ispravan...

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Suna »

Dejan1, pa poželjno je da ne radi (pošto ide na reciklažu) :) ne mora čak ni bateriju da ima

rm:a
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Avg 2013. 12:53
:: nokia 6700 classic

Post od rm:a »

Za 3 dana mi istice ugovor u mts-u, na postpejdu sam 6godina, 2x2godine mix1000, 2godine mix net L sa 50%popusta. Vidim da treba da se otelim da bi mi dali neki popurt na tel, a nesto mi se ne teli :P , tako da planiram da predjem u vip (devojka ima njihovu super ponudu-kad je bilo 5god vipa, za 200din mesecno 6000min u mrezi, tako da vise ne bi morao da se mlataram sa 2 telefona). Odgovarao bi mi standard700 paket, 1615din i nokia lumia 520 za dinar koj cu odma da prodam i uzmem neki bolji. E sad, ne znam dal da cekam SBB i Novogodisnje popuste-tj. dal bi VIP dao neku bolju ponudu od ove "zlate vredna" gde mi skidaju pretplatu za 9000 za 2 godine, tj. sa 2000 na 1600? :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E to niko zivi ne zna. Da ce nesto biti, bice, hoce li biti bolje? Ne se znae.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Suna »

Promocije *Ekomotivacija i *Ponuda zlata vredna su produžene do 01.12. :)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Jel u okviru Smart tarife neogranicen internet? :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

U okviru novih Smart tarifa nakon potrosenih Smartova, imas neogranicen Internet smanjene brzine
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

VIP mi je danas čestitao rođendan i poklonio negraničen broj poziva i sms poruka u VIP mreži do kraja dana. Lepo što su nešto dali, onaj mrtvi telenor ništa, a veći mi račun na telenoru :lol:

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Baraba, e, pa sređan ti rođendan!
:D :D :D
mali off - meni tako jednom Telenor (ili beše još uvek Mobtel? davno beše :oops: ) uradio isto. Beše nedelja, ja nabodem punjač u telefon i - udri! Sa računom - neprijatno iznenađenje... :(
Pa onda reklamacije, pa korekcije...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Vip na dan rodjendana daruje besplatne razgovore u mrezi...TACKA.Pa sad ko ima dovoljno vipovaca u imeniku,udri...ali jbg pa rodjendan ti je,neces valjda samo telefonirati.
Interesuje me sada ovo.Pocetkom godine mi istice ugovor koji trenutno koristim.Koliko ranije u Vipu moze da se podnese zahtev za produzenje?Da li stari korisnici imaju neke pogodnosti?
Idem busom,okolina Loznice,LG sa mtsom na 50% NEMOZE najobicniju stranicu da otvori :shock: ,na suprotnoj strani devojka nakacila S3 na lap top...tetering fura... :) .Pitam je na kojoj ste mrezi,kaze na Vipu,znate probala sam i Telenor i Mts,nijedan ne rade ovako dobro....Ja samo smotam svoj telefon,u dzep. :dry: A ona pita jeli Vam hitno nesto treba....ne samo mi je dosadno. :wink:
(da se razumemo i da me niko ne pita sto i ja nisam koristio Vip,isao sam u BiH,pa je jeftiniji roming,a Vip sam ostavio kuci)
Da,moze li stari korisnik kod ovih po sklapanju novog ugovora da uzme telefon na rate,koje bi isle uz racun?

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Lepo je kad neko konacno shvati da nijedan operater nije los vec zavisi od korisnika do korisnika.. PetarI - cestitke za povratak na VIP :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

AquaZX, voleo bih da upoznam tog korisnika kome je danasnji telenor okej. :? :D Nikada oni nisu bili po cenovniku nesto posebno (oduvek su bili skupi), ali su po profesionalnosti, pouzdanosti i kvalitetu mreze bili na jednom visokom nivou. Medjutim od prenosa broja slika se promenila, pa su i ostali operateri dostigli taj neki nivo profesionalnosti, uveli su internet koji ne moze da se probije, unapredili su azuriranje stanja racuna, vip je uveo smartove, telekom znacajno unapredio i prosirio 3G mrezu, a u isto vreme ponudili su konkurentne cene i odlicne promocije. Profesionalnost vise nije prednost samo telenora. To sada imaju svi (manje vise). Ali telenor se izgleda idalje nesto tripuje da je "elita".

Dok su preostala dva operatera napredovala na svim poljima, telenor je ostao na nekom nivou od pre dve-tri godine - cene su ostale iste, a promocije, pa nikad ih nismo ni imali, zasto bi ih sada uvodili :roll: - u fazonu, furaju svoj fazoni i nesto ne daju znake zivota da zele da se promene. Njihov biznis plan je izgleda da sisaju one koji iz nekog razloga misle da im telenor odgovara. :P

Licno, meni je sve jedno ko ce kog operatera da koristi, bar bi tako trebalo, ali lazem, bas zbog tog telenora i njegove sugave ponude (koja nekima satro odgovora), bilo mi je vazno da sto vise ljudi prikupim i zadrzim na telenoru. Dugo je to cak i funkcionisalo, ali jbg, dosla su nova vremena sa mnp, napredak je nemoguce zaustaviti! :D I onda mi je samo palo na pamet - zasto bih ja uopste koristio operatera zbog koga moram da se cimam ko mi je na kojoj mrezi, kad je to retardirano. Telenor je retardiran.

Krivo mi je jer sam na telenoru/mobtelu bio preko 10 godina, moja prva kartica, i kod njih se osecam kao kod kuce, ne menjam ih zbog hira ili neke neprijatnosti sa njima, vec zato sto ne zelim da racun placam 3 puta skuplje! Bukvalno. Kod mts-a 600 minuta imam za 1000 dinara, dok kod telenora 600 min je 3000 din! (!!!) HEJ!
A meni recimo treba bar 1000 minuta, pa nisam lud da to na telenoru placam 4500 din, kad na mts-u recimo mogu sa 1500 da prodjem (!!!) - cak ce mi izaci manje nego sto se sada krpim na telenoru za 2000-2500 din racun u proseku.

Odgovarali su mi dok mi je vecina bila na telenor mrezi, ali posto su se umedjuvremenu svi razbezali, meni je preostalo da ja kao poslednji ugasim svetlo. :| :chytry:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

+1 :)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Mada je ovo stranica za Vip novosti,trenutno je svi koristimo da onako usput malko pljunemo po Telenoru.//Lobackewsky//,pa ja sam postao korinik Mobtela,2001 god.na postpejdu,kada sam shvatio da će me femili paket jeftinije kostati,nego pojedinačno pripejd za svakoga.Svi su mi govorili da ću imati račune ogromne,pa makar sam ljudima u okolini otvorio oči da polako predju na postpejd.Neću o tome da sam verovatno prvi počeo pisati na ovim stranicamam koliko malo za puno para daje Telenor.Jednostavno počeo sam se rukovoditi time da ću otići tamo gde mi je najpovoljnije i na kraju najkvalitetnije,čak nemoram da koristim prenos broja,pa jednom porukom obavestim sve u imeniku tipa:"Od prekosutra moj novi broj je..."
Za neka postavljena pitanja,o Vip-u sam već dobio odgovor na nadležnom mestu,aparati ne idu na rate uz račun.Interesantno,čak 2-3 meseca pre isteka ugovora možete podneti zahtev za produženje,pa čak...i 5 meseci,piše se lafo kao neka molba,korisniku je neophodan telefon,pa oni to kao odobre, :oops: ,pa normalno je da odobre,jer dalje nastaje pederska varijanta da ti vežu novi Ugovor sa preostalim mesecima iz prethodnog pa ispadne da si vezan 28 meseci...
Onda glasić u predstavništvu zacvrkuće:"Pa onda opet 5-6 meseci ranije podnesete zahtev...."Pa sestro slatka", 'bem vam lebac,pa vi kao da ste dozvoljena pozajmica na tekućem,jednom kad udješ,klinac ćeš izaći... :uhuh: hehehe

Odgovori