Yettel novosti
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Meni je cista glupost od kako su uveli ove smartove na vipu.Zamisli ti sad da ja imam 10 smartova i da treba nekog hitno da okrenem.Pricam 10 minuta i cao...odose i poruke i megabajti sto je cista glupost.Ako vec placam hocu da mi bude razdvojena usluga,a ne da placam sve tri usluge,a u sustini trosim samo jednu
Vip je smislio kako da prevari ljude,pa su dali da sam izaberes kolicinu smarta,a vamo imas na raspolaganju samo jednu uslugu od moguce tri,koja ti skida sve zajedno...Zar nije lepse da sve bude razdvojeno?Vip je ovo smislio da bi korisnik sto pre istrosio smart,pa da prekoraci limit i placa duplo...

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Ivan Cirkovic pa i nisu smartovi glupost.za zahtevne korisnike su đubre ali za korisnika koji samo telefonira su super.moja baba koristi smart i super je da za 870din imas 300min.ona ne zna da pise poruke i slicno ali zna da pozove speeddial i da se javi.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ivan Cirkovic, i ja sam mislio da su smartovi glupost, dok nisam prešao na iste. Naime dok sam bio na 325 paketu, svakog meseca mi je propadalo po 250-300 poruka, ovako mogu da rasporedim po 500 minuta i megabajta i da mi još ostane za neku poruku. Što je najbolje taj paket, sa 25% popusta, košta malo više nego Telenorov u kome imaš 150 minuta razgovora.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Isto i ja mislimd a su Smartovi pun pogodak. Koji ce mi moj vise od 200 poruka mesecno? Extremno me mrzi da ih kuckam, i lakse mi da zovem. I sad paket gde imam 500 poruka, a meni propadne 300 svaki mesec - a ja ih platio... Nije u redu. Ne dam ista da mi propadne!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Realno, smartovi su dobri onom ko telefon koristi za pozive i poruke dok bi ja sve smartove spucao na net tako da se meni uopste ne isplate... Ovako potrosim 325 min + 300 - 400min u mrezi, oko 100 poruka i oko 1,2GB neta... Koliko bi meni smartova trebalo?
Mislim da je tarifa Prenesi i sutfuj 1000 k'o stvorena za mene... samo da mi istekne ovaj ugovor u VIPu!
Mislim da je tarifa Prenesi i sutfuj 1000 k'o stvorena za mene... samo da mi istekne ovaj ugovor u VIPu!

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
psyhound, moracu da se ne slozim sa tobom, mislim da je u Smart tarifi kuckanje poruka cisto razbacivanje... Smart tarifa je stvorena za razgovore, i pomalo poruke i net.
A tebi bi odgovarala recimo Smart 2200 tarifa, a ako ti je i to malo, imas Smart4400 (to ko potrosi, alal' mu cufte
)
A tebi bi odgovarala recimo Smart 2200 tarifa, a ako ti je i to malo, imas Smart4400 (to ko potrosi, alal' mu cufte

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
Umanjite pretplatu za 20%
Svi Telenor postpejd korisnici korišćenjem usluge e-račun i plaćanjem Telenor računa uslugom PlatiMo ostvaruju 20% popusta na mesečnu pretplatu do šest puta.
Aktiviranjem usluge E-račun Telenor računi će vam, umesto u papirnoj, stizati u elektronskoj formi na vaš e-mail. Sve informacije koje danas dobijate poštom na papirnom računu čekaće vas u vašem e-mail sandučetu.
PlatiMo je savremena usluga koja vam omogućava da na najjednostavniji način plaćate svoj telefonski račun. Uz PlatiMo vaš bankovni račun je na bezbedan način povezan sa vašim telefonom, a obaveštenje o Telenor računu dobijate i račun plaćate direktno sa svog telefona.
Opširnije: http://t.co/1tk4kwKZ
Svi Telenor postpejd korisnici korišćenjem usluge e-račun i plaćanjem Telenor računa uslugom PlatiMo ostvaruju 20% popusta na mesečnu pretplatu do šest puta.
Aktiviranjem usluge E-račun Telenor računi će vam, umesto u papirnoj, stizati u elektronskoj formi na vaš e-mail. Sve informacije koje danas dobijate poštom na papirnom računu čekaće vas u vašem e-mail sandučetu.
PlatiMo je savremena usluga koja vam omogućava da na najjednostavniji način plaćate svoj telefonski račun. Uz PlatiMo vaš bankovni račun je na bezbedan način povezan sa vašim telefonom, a obaveštenje o Telenor računu dobijate i račun plaćate direktno sa svog telefona.
Opširnije: http://t.co/1tk4kwKZ
iPhone 6 Plus
-
- Sertifikovani Trol
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
psyhound, u svakoj banci koja ti omogucava e-banking mozes da platis racun bilo kog mobilnog operatera.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59