Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Kad ste vec spomenuli net, dobra stvar mi je onaj tarifni dodatak... 290 din za 500MB u full brzini. Net manijaku poput mene bi to dobro doslo. :D

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ja imam paket prenesi i surfuj 500.Net mi radi super i nemam problema sa protokom,jer u Cacku slabo gde ima 3g mreza...Tesko da cu istrositi 500 mb,a presao sam sa vip-a na telenor zbog toga sto ne zelim da razmisljam da li sam prekoracio dozvoljene mb i sto telenor ima prenesi pakete :D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa sudeci po komentarima i iskustvima, kad potrosis tih 500mb ima da se ojedes dok ti ne otvori neku stranicu, tako da ces vrlo lako provaliti kada si ih potrosio :P
I dalje je tu mts baba za ostale "prve" i "pametne" mreze :wink:
A i ovo sto kaze miodrage, stvarno ga preterase sa cenama i sva sreca pa hotspotova na sve strane napolju... Generalno, cene za roming su vise nego preskupe kod sva tri operatera, i za nekog ko nije vican tehnici i ovakvim igrarijama tacno se vise isplati da cim predje granicu odmah iskljuci telefon... O netu u romingu je suludo trositi tastaturu...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Opet stara pesma, daju promociju -5000 din. i Leskovcu guzva velika a Telenor OneTouch ni za leka.
Ja i drug pokusali da ga narucimo preko eshopa kad tamo nema mogucnosti kupovine uz pripid broj koji bi taj drug hteo da prebaci na postpeid.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

deksicom, imao sam prilike da držim u rukama i isprobam Telenor OneTouch i mogu ti reći da je super. Uzeo moj komšija nedavno. Ja koristim Wildfire S ali mi se OneTouch više sviđa. Naruči, nećeš se pokajati. 8)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Aleksaboy, prijatelj moj je hteo sinu da kupi ne ja. Ekran na dodir nije za mene, na e72 otkucam neki tekst zacas.
Pre dve nedelje sam bio u telenor i malo se upoznao sa njim i upravu si lepo radi. Alcatel napravio dobar telefon i puno su ga prodali u telenoru.
Kada su se odlucili za akciju -5000 din. trebali su i obezbediti dovoljno telefona, a ovako ljudi se taman rese da se podnove kad ono :cry: :x :cry: :cry:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

deksicom, neka pokuša tvoj prijatelj preko kol centra. Moj komšija je tako poručio telefon i Telenor ekspres mu je dostavio zajedno sa novom karticom (ali istim brojem) jer je trebalo da se prebaci sa prepaida na postpaid. Stiglo je u roku od 24h.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Aleksaboy, hvala za informaciju, javicu mu pa da ponovo pokusa.
Zvao je on juce i cal centar ali je ispao neki problem oko provere u kr. birou oko nekih brojeva ziro racuna.
Mora da bude uporan ako zeli ustedu.

EDIT: Posto se nikako nije moglo doci do Telenor OneTouch pa ni do Wildfire S taj moj prijatelj je lepo otisao i kupio Wildfire S na crno za 18.500 din. i zavrsio agoniju sa akcijom -5000 din. a Telenor ostao bez novog postpeid korisnika.
Telefon koji je kupio je u original kutiji sa svom opremom.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Ukupno 37 miliona SMS poruka isporučeno kroz Telenorovu mrežu

Ukupno 37 miliona tekstualnih poruka (SMS) isporučeno je kroz Telenorovu mrežu u Srbiji tokom novogodišnjeg slavlja i prvog januara 2012, što je za 13 odsto više nego prošle godine.

Samo u satu najvećeg SMS saobraćaja – između ponoći i 1 ujutru 1. januara – poslato je 4 miliona poruka.

Prvog dana 2012. korisnici Telenor mreže poslali su i 47 200 multimedijalnih poruka (MMS).

Gotovo 719 000 tekStualnih poruka i 4400 multimedijalnih poslato je prijateljima, poznanicima i rođacima u inostranstvu.

Opširnije: http://i.evocentar.net/vXDNJk
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Osvojite Telenor OneTouch!

Telenor je pokrenuo mikro sajt na kome oni najbrži i najspretniji mogu osvojiti Telenor OneTouch telefone, kroz postizanje što boljih rezultata u pripejd i postpejd igricama. Uputstva za igranje, i pravila igre saznaćete nakon procesa registracije*.

Igrajte se za telefon: http://www.igrajzatelefon.com
Opširnije o Telenor OneTouch telefonu: http://i.evocentar.net/zIqAPO

*Dostupno korisnicima Telenor, VIP mobile i mt:s mreže.
iPhone 6 Plus

filip995
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 09. Sep 2011. 22:19

Post od filip995 »

do kog ste nivoa najdalje dosli u ovoj telenor igrici? konkretno mislim na prepaid igricu sa gradjenjem "kule".
ja dodjem do onog sa zvezdicama i taman da predjem na sledeci i srusi se... :shock:

filip995
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od filip995 »

sada mi je izbacio da sam sagradio najvisu zgradu za najkrace vreme a mog imena nema na listi :dry: ... jel jos neko igrao ovu igricu?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Hajde kad vec spomenjete tu igricu da mi neko nesto objasni. Danas sam malo igrao i postpejd i pripejd igricu i presao obe, ali mi nije jasno kako je neko mogao da predje pospejd igricu za nesto vise od 4 sekunde? Treba da izaberes i kliknes na 10-15 slika (ili koliko vec) i to da od 4 ponudjene izaberes pravu... Odradio sam bez greske i bez mnogo razmisljanja i trebalo mi je 30 sekundi... kako je neko to mogao da uradi za 4 sekunde?! :?
Pripejd igrica - 16 sekundi da izgradis svih 6 nivoa... KAKO?!
Jednostavno se vidi da je u pitanju namestaljka kao i sve druge nagradne igre ovog tipa tako da jednostavno ne vredi da se zezate oko ovoga...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

psyhound, probao sam i ja jos pre neki dan i video sam da je neka prevara pa nisam ni hteo ovde da pisem o tome.
Tad je rekord u postpeid igrici bio 10 sekundi a sad ga spustili na 4 :ohmy: .
Poslednja izmena od Deksi u Pet, 06. Jan 2012. 16:58, izmenjeno 1 put ukupno.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

I ja sam probao jednu-dve partije i video da je neka prevara, pa sam batalio.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Deksi, meni je jako zanimljiva ideja... originalnost me je privukla ali nisam ni ocekivao neko postenje... samo mi nije jasno kako to uvek prolazi. Prave budale od nas a niko se ne buni...

filip995
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od filip995 »

psyhound, nije 16 sekundi nego 16 minuta i 6 sekundi za pripejd igricu
a koliko vidim sada je 14min i 9 sec. :disgust:
ja sam dosao do kraja za nekoliko minuta to je ono sto sam gore napisao i mog imena nema na listi... :angry:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

filip995, kako 16 minuta?! :? Pa ja sam je zavrsio za minut i nesto sitno a nema me u prvih 100? :? Znaci u istom smo sosu... :lol:

filip995
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od filip995 »

pa tako nekako xD u istom sosu :D
pa pise tamo 16 min i 6sec pa je i meni bilo malo cudno sto me nema u prvih 100 xD a takodje sam zavrsio za mnogooo krace vreme :D

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ljudi jel vama radi opcija *111#?Postpaid sam korisnik i od pre mesecak dana ova opcija uopste ne radi.Da li neko zna o cemu se radi?

Odgovori