Yettel novosti
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa sudeci po komentarima i iskustvima, kad potrosis tih 500mb ima da se ojedes dok ti ne otvori neku stranicu, tako da ces vrlo lako provaliti kada si ih potrosio
I dalje je tu mts baba za ostale "prve" i "pametne" mreze
A i ovo sto kaze miodrage, stvarno ga preterase sa cenama i sva sreca pa hotspotova na sve strane napolju... Generalno, cene za roming su vise nego preskupe kod sva tri operatera, i za nekog ko nije vican tehnici i ovakvim igrarijama tacno se vise isplati da cim predje granicu odmah iskljuci telefon... O netu u romingu je suludo trositi tastaturu...

I dalje je tu mts baba za ostale "prve" i "pametne" mreze

A i ovo sto kaze miodrage, stvarno ga preterase sa cenama i sva sreca pa hotspotova na sve strane napolju... Generalno, cene za roming su vise nego preskupe kod sva tri operatera, i za nekog ko nije vican tehnici i ovakvim igrarijama tacno se vise isplati da cim predje granicu odmah iskljuci telefon... O netu u romingu je suludo trositi tastaturu...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Aleksaboy, prijatelj moj je hteo sinu da kupi ne ja. Ekran na dodir nije za mene, na e72 otkucam neki tekst zacas.
Pre dve nedelje sam bio u telenor i malo se upoznao sa njim i upravu si lepo radi. Alcatel napravio dobar telefon i puno su ga prodali u telenoru.
Kada su se odlucili za akciju -5000 din. trebali su i obezbediti dovoljno telefona, a ovako ljudi se taman rese da se podnove kad ono

Pre dve nedelje sam bio u telenor i malo se upoznao sa njim i upravu si lepo radi. Alcatel napravio dobar telefon i puno su ga prodali u telenoru.
Kada su se odlucili za akciju -5000 din. trebali su i obezbediti dovoljno telefona, a ovako ljudi se taman rese da se podnove kad ono

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Aleksaboy, hvala za informaciju, javicu mu pa da ponovo pokusa.
Zvao je on juce i cal centar ali je ispao neki problem oko provere u kr. birou oko nekih brojeva ziro racuna.
Mora da bude uporan ako zeli ustedu.
EDIT: Posto se nikako nije moglo doci do Telenor OneTouch pa ni do Wildfire S taj moj prijatelj je lepo otisao i kupio Wildfire S na crno za 18.500 din. i zavrsio agoniju sa akcijom -5000 din. a Telenor ostao bez novog postpeid korisnika.
Telefon koji je kupio je u original kutiji sa svom opremom.
Zvao je on juce i cal centar ali je ispao neki problem oko provere u kr. birou oko nekih brojeva ziro racuna.
Mora da bude uporan ako zeli ustedu.
EDIT: Posto se nikako nije moglo doci do Telenor OneTouch pa ni do Wildfire S taj moj prijatelj je lepo otisao i kupio Wildfire S na crno za 18.500 din. i zavrsio agoniju sa akcijom -5000 din. a Telenor ostao bez novog postpeid korisnika.
Telefon koji je kupio je u original kutiji sa svom opremom.
Ukupno 37 miliona SMS poruka isporučeno kroz Telenorovu mrežu
Ukupno 37 miliona tekstualnih poruka (SMS) isporučeno je kroz Telenorovu mrežu u Srbiji tokom novogodišnjeg slavlja i prvog januara 2012, što je za 13 odsto više nego prošle godine.
Samo u satu najvećeg SMS saobraćaja – između ponoći i 1 ujutru 1. januara – poslato je 4 miliona poruka.
Prvog dana 2012. korisnici Telenor mreže poslali su i 47 200 multimedijalnih poruka (MMS).
Gotovo 719 000 tekStualnih poruka i 4400 multimedijalnih poslato je prijateljima, poznanicima i rođacima u inostranstvu.
Opširnije: http://i.evocentar.net/vXDNJk
Ukupno 37 miliona tekstualnih poruka (SMS) isporučeno je kroz Telenorovu mrežu u Srbiji tokom novogodišnjeg slavlja i prvog januara 2012, što je za 13 odsto više nego prošle godine.
Samo u satu najvećeg SMS saobraćaja – između ponoći i 1 ujutru 1. januara – poslato je 4 miliona poruka.
Prvog dana 2012. korisnici Telenor mreže poslali su i 47 200 multimedijalnih poruka (MMS).
Gotovo 719 000 tekStualnih poruka i 4400 multimedijalnih poslato je prijateljima, poznanicima i rođacima u inostranstvu.
Opširnije: http://i.evocentar.net/vXDNJk
iPhone 6 Plus
Osvojite Telenor OneTouch!
Telenor je pokrenuo mikro sajt na kome oni najbrži i najspretniji mogu osvojiti Telenor OneTouch telefone, kroz postizanje što boljih rezultata u pripejd i postpejd igricama. Uputstva za igranje, i pravila igre saznaćete nakon procesa registracije*.
Igrajte se za telefon: http://www.igrajzatelefon.com
Opširnije o Telenor OneTouch telefonu: http://i.evocentar.net/zIqAPO
*Dostupno korisnicima Telenor, VIP mobile i mt:s mreže.
Telenor je pokrenuo mikro sajt na kome oni najbrži i najspretniji mogu osvojiti Telenor OneTouch telefone, kroz postizanje što boljih rezultata u pripejd i postpejd igricama. Uputstva za igranje, i pravila igre saznaćete nakon procesa registracije*.
Igrajte se za telefon: http://www.igrajzatelefon.com
Opširnije o Telenor OneTouch telefonu: http://i.evocentar.net/zIqAPO
*Dostupno korisnicima Telenor, VIP mobile i mt:s mreže.
iPhone 6 Plus
-
- Sertifikovani Trol
Hajde kad vec spomenjete tu igricu da mi neko nesto objasni. Danas sam malo igrao i postpejd i pripejd igricu i presao obe, ali mi nije jasno kako je neko mogao da predje pospejd igricu za nesto vise od 4 sekunde? Treba da izaberes i kliknes na 10-15 slika (ili koliko vec) i to da od 4 ponudjene izaberes pravu... Odradio sam bez greske i bez mnogo razmisljanja i trebalo mi je 30 sekundi... kako je neko to mogao da uradi za 4 sekunde?!
Pripejd igrica - 16 sekundi da izgradis svih 6 nivoa... KAKO?!
Jednostavno se vidi da je u pitanju namestaljka kao i sve druge nagradne igre ovog tipa tako da jednostavno ne vredi da se zezate oko ovoga...

Pripejd igrica - 16 sekundi da izgradis svih 6 nivoa... KAKO?!
Jednostavno se vidi da je u pitanju namestaljka kao i sve druge nagradne igre ovog tipa tako da jednostavno ne vredi da se zezate oko ovoga...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
psyhound, probao sam i ja jos pre neki dan i video sam da je neka prevara pa nisam ni hteo ovde da pisem o tome.
Tad je rekord u postpeid igrici bio 10 sekundi a sad ga spustili na 4
.
Tad je rekord u postpeid igrici bio 10 sekundi a sad ga spustili na 4

Poslednja izmena od Deksi u Pet, 06. Jan 2012. 16:58, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Sertifikovani Trol
-
- Sertifikovani Trol
- Ivan Cirkovic
- Banned