Deksi, pa njemu mt:s treba, a ne Telenor. I Vip ima istu sumanutu politiku mailova, a na poslednji mi cak nisu ni odgovorili, pa sam otisao u poslovnicu i rekao menadzerki neke stvari. Nakon 2 dana od tog razgovora, eto i izvinjenje.
Srbija... Sta drugo reci
Malo me uplasiste s tom vescu,ali kad sam video ono "NAKON potrosenih minuta,sms,..."koji su za taj paket laknulo mi.Ok,nije lepo kad nesto poskupi,ali pretpostavljam da je svako u paketu u kojem "pliva" i dovoljan mu je.Dok pise ta rec - nakon,sve je isto.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
600 poruka u mom paketu je više nego dovoljno za mesec dana (bilo bi mi dovoljno i 100 )
Ovo mi liči na planiran potez - navučemo što više novih korisnika sa popustom od 50%, a onda ih podrpamo za pare, jer nemaju gde - tek su potpisali ugovore.
J8g, znao sam da je ova priča sa popustom suviše lepa da bi ličila na pravu konkurenciju.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Onda moraš da "predimenzionišeš" paket koji uzimaš, da ne bi iskakao iz njega, gde te dočekaju sa uperenim oružjem i otmu ti pare kao drumski razbojnici.
A taj, veći, paket je - naravno - skuplji, pa opet oni imaju vajdicu.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, znao sam i da ovi klosari imaju neku zackoljicu... Znao sam da ne bi ni oni dali 50% "za dzabe"... Ne znam , isuvise je bilo lepo da bi bilo istinito
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
IPTV isto kao i Total, problem je ukoliko imas, a ja imam, vise od jednog televizora. Zasto? Imas ono sranje koje ti daju i bez kojeg ne fercera tv a preko kojeg saltas kanale. Drugim recima, upotrebljiv ti je samo 1 tv prijemnik, dok na ostalim moras da se patis sa sobnom antenom. Na stranu spisak kanala, meni bode oci to sto ne mozes da koristis ono sto placas npr i u dnevnoj i u spavacoj sobi.
Da se vratimo na temu...
Lela, stoji da nema nigde za toliko ili manje para da se dobija toliko svega. Ali meni konkretno ne treba niti toliko sms, niti toliko mb. Trebaju mi ti minuti, a za ostalo necu da placam niti da bacam pare na nesto sto necu koristiti ili iskoristiti. U mom slucaju, mesecno bih davao 500din vise tj skoro pa 50% sadasnje pretplate na nesto sto mi ne treba. Glupo je, zar ne? To je bio razlog mog prelaska u Vip.
Ni ja ne mogu da odolim da ne prokomentarisem ovo vezano za total i iptv. Stvarno je sramota kako se ljudi pljackaju. Zar im nije dovoljno sti nas deru za pretplate za total?! Npr ja imam total i osnovni i plus paket i placam za ta dva paketa oko 1200din, plus da bih gledao na jos jednom tv-u total moram da koristim dodatnu "uslugu" total tv kuca koju placam dodatnih 350di mesecno.Znaci da imam jos dva tv-a i da na svakom hocu da gledam druge kanale morao bih da placam po svakom tv-u dodatnih 350din i naravno da uz svaki od njih imam jos po jedan resuver. Ovo je kalsican lopovluk.Zar im nije dovomjno sto nas deru samom pretplatom nego se dodatno uzimaju pare za svaki dodatni tv. Npr migu ja da uzmem razvodnik i da kablom spojim jos par tv-a,ali mi to nista ne vredi jer sta gledam na jednom, moram i na drugima da gledam. Ista je situacija i na iptv-u. Ako hoces na jos nekom tv-h da gledas iptv moras da placas dodatno i plus da imas dodatne resivere. U redu bi bilo samo da nam naplate dodatni resiver, ali ta dodatna pretplata mislim da je cist lopovluk. Takodje je lopovluk sto ko ima kablovsku ili total placa rtv pretplatu a siguran sam da i total i iptv palcaju rts u rt pretplatu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.