A1 novosti
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: VIP novosti
Baraba, ja se bas ne stiskam, ali ne volim da platim nesto sto necu iskoristiti. Ja imam Smart700 sa dupliranim smartovima, i to mi za sada savrseno odgovara. Jedan jedini put sam dosao do 1300 smartova, i to poslednji dan kad sam tetherovao nesto net, i potrosio oko 140 mb.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ala je zapeo kao da više plaća standard od smart paketa (iste su im cene, videli su grešku sa smart paketima i zato su davali duple smartove jbt), kao mu poruke nabijaju ko zna kakvu cenu od ko zna koliko hiljada dinara a ne koristi ih! Kako pišeš to tako izgleda. Jebote krsti se. Ista je cena čoveče a više dobijaš na standardu. Šta ima veze što ne koristiš poruke, ne iskoristim ih ni ja, ali zato koristiš pozive i mb, ako samo to gledaš imaš ih 1400 po smartovima (plus 700 poruka je 2100 smartova). Tebe košta isto a imaš više i ne razmišljaš da li ćeš nabiti račun.
I nemoj da mi pišeš sad da koristiš 150MB mesečno jer ko je pratio tvoj postove video je da se zanimaš za dodatni internet za tablet ili šta si već uzeo, a ovde mi sad napišeš da ti je dovoljno 150MB.
I nemoj da mi pišeš sad da koristiš 150MB mesečno jer ko je pratio tvoj postove video je da se zanimaš za dodatni internet za tablet ili šta si već uzeo, a ovde mi sad napišeš da ti je dovoljno 150MB.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Baraba, ti ili ne razumes, ili neces da razumes, ne znam. Za one koji koriste podjednako sve za njih su standard paketi bolja opcija, ili paketi kod mt:s. Za mene koji koristim puno vise razgovora nego bilo cega drugog, i nikad ne znam koliko ce mi trebati, Smartovi su daleko bolja opcija. Net koristim, i razgovore koristim puno. Poruke jedva koristim. Koji ce mi moj onda poruke u paketu? Bolje da imam neke kredite, smartove, ili kako vec da ih zovem, koje mogu da iskoristim za sta ja zelim, i sta mi treba. Inace Smart700 kosta 1390 din, a toliko kosta Standard350, koji mi nije dovoljan u svakom slucaju.
I Standard 700 nije isto sto i 2100 Smartova, jer je to upravo odlika njih - trosis kako zelis, a ne kako je odredjeno.
Eto, prosli mesec sam spucao 676 minuta, 196 SMS i negde oko 450 MB neta.
Za tarifni Internet dodatak gledam zbog tableta, ali mislim da necu morati nista jer:
a) ovaj mt:s mi traje do negde sredine februara
b) uvode mi u bolnici konacno WiFi (kazu u januaru)
A tih 140 MB neta sam spucao u jednoj sesiji.
Da li se sad razumemo zasto su MENI Smartovi daleko bolja opcija? Imao sam i po 720-750 minuta mesecno potroseno, net je uvek oko 350-400, a poruke 150-200 max.
I Standard 700 nije isto sto i 2100 Smartova, jer je to upravo odlika njih - trosis kako zelis, a ne kako je odredjeno.
Eto, prosli mesec sam spucao 676 minuta, 196 SMS i negde oko 450 MB neta.
Za tarifni Internet dodatak gledam zbog tableta, ali mislim da necu morati nista jer:
a) ovaj mt:s mi traje do negde sredine februara
b) uvode mi u bolnici konacno WiFi (kazu u januaru)
A tih 140 MB neta sam spucao u jednoj sesiji.
Da li se sad razumemo zasto su MENI Smartovi daleko bolja opcija? Imao sam i po 720-750 minuta mesecno potroseno, net je uvek oko 350-400, a poruke 150-200 max.
Mogu vam obojici reći da me je vaša prepiska naterala da ponovo razmislim koju tarifu da odaberem...Prvo sam mislio ako uletim u ovo "zimsko padanje" da uzmem Smart1200(što i nije tako loše),ali opet razmišljam,možda te smartove skida malo drugačije nego regularne mb neta...opet volim i koju poruku poslati...opet 700 minuta mi je više nego dovoljno...opet ako uzmem 1200 smartova to je VIŠE nego što mi treba...opet ako uzmem smart 700 moraću uzeti makar 1Gb dodatka.Izgleda će biti standard 700.Još ako se tih 700 Mb ne troše, nego po onom sve u punoj brzini dok ne potrošiš,posle tač daun,ali ga nemožeš prefurati,opet tih 700 Mb mi je sasvim dovoljno...Let it be...Standard 700 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Problem je sto na standardu net moze da se probije...
To cak vise ne moze ni kod telekoma, pa vi vidite
Ne znam, mozda bismo mogli da im pisemo, greota, odlicni su paketi samo malo, ocigledno, zapostavljeni.
Ne treba vipu zaista da se bruka ovako oko nekih gluposti kada su sve ostalo pokidali.

Ne treba vipu zaista da se bruka ovako oko nekih gluposti kada su sve ostalo pokidali.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Baraba
miodrage, tvoj Smart 700 sada je skuplji sa snegom od Standard 700 :

Ovo su cene ako uzimam telefon, a ko ne uzima telefon na ovo ide još 25% popusta!!! Čoveče kakav smart, znaš li koliko je tek onda povoljan ovaj paket.

Ovo su cene ako uzimam telefon, a ko ne uzima telefon na ovo ide još 25% popusta!!! Čoveče kakav smart, znaš li koliko je tek onda povoljan ovaj paket.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Ljudi, danas bio do dve poslovnice. da me slucajno ne zahebu. 
Elem, na zimsku ponudu su mi ponudili jos regulanih 25% off ako ne kupim fon. Tako da koji god paket da uzmem, cene su vise nego korektne. Ali verovatno cu da pazarim i lg g2, sobzirom da mu je cena niza nego u slobodnoj prodaji za razliku od ostalih high end telefona. Lg hvala na losem marketingu
Sto se tice produzenja ugovora, moze 3 meseca pre isteka, a ne 6.

Elem, na zimsku ponudu su mi ponudili jos regulanih 25% off ako ne kupim fon. Tako da koji god paket da uzmem, cene su vise nego korektne. Ali verovatno cu da pazarim i lg g2, sobzirom da mu je cena niza nego u slobodnoj prodaji za razliku od ostalih high end telefona. Lg hvala na losem marketingu

Sto se tice produzenja ugovora, moze 3 meseca pre isteka, a ne 6.
Šest meseci druže,šest meseci.Pozoveš korisnički i obrazložiš im da ti je potreban novi ugovor i naravno telefon(možda je tu razlika izmedju tvoje informacije i moje),a ja sam zvao korisnički jer sam imao sa prodajnog mesta "zvaničnu" informaciju da je 5 meseci.Elem u kratkom roku te zovu da ti kažu da su ti,naravno,odobrili tvoj zahtev.Izgleda da je kod njih pametnije zvati korisnički za sve.Da se ne desi kao onom našem drugaru Lazi ZR...I još pitanje ...Lobachewsky...da li ti je tačna informacija da se u standardu može probiti net tarifa?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Aman bre Baraba jel ti citas sta sam ja napisao? Meni je 700 minuta MALO!!! A sa 700 poruka ne znam sta cu. Zar nije bolje da na ustrb poruka imam minute??? Malo ukljuci mozak, znam da ga imas
Da, to je tačno. Neograničen net dobiješ samo u Smart tarifama.PetarI napisao:da li ti je tačna informacija da se u standardu može probiti net tarifa?
Nego da sumiram, ukoliko to još nekog zanima.

Tarifa Standard 350 na 24 meseca izadje 13344 dinara.
Tarifa MixNet M na 34 meseca izadje 13680 dinara.
Što bi reklo da nije neka razlika, već šta kome više odgovara.

Tarifa Standard 700 na 24 meseca izadje 19104 dinara.
Tarifa MixNet L na 24 meseca izadje 23760 dinara.
Ovde već postoji neka razlika, koja nije zanemariva, ali i nije velika gledajući na 2 godine.
U kalkulacije uračunati maksimalni popusti bez telefona.

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
vla-do, kako nije razlika? Pa osnovna razlika je u veličini paketa!
Standard 350: 350 minuta, 350 SMS, 350MB
Mix Net M: 600 minuta, 600 SMS, neograničen net, usporava posle 600MB
Ako tu razliku prikažeš kroz 24 meseca dobiješ po 6.000 minuta i SMS i 6GB brzog neta više za skoro pa iste pare.
Pre ti je uporediva Standard 700 sa Mix Net M, ali je tu finansijska razlika vidjiva.
Standard 350: 350 minuta, 350 SMS, 350MB
Mix Net M: 600 minuta, 600 SMS, neograničen net, usporava posle 600MB
Ako tu razliku prikažeš kroz 24 meseca dobiješ po 6.000 minuta i SMS i 6GB brzog neta više za skoro pa iste pare.
Pre ti je uporediva Standard 700 sa Mix Net M, ali je tu finansijska razlika vidjiva.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, grešiš.
MixNet M: 300 min, 600 sms i 600 mb. pomešao si M i L. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Одг: VIP novosti
Ups!
Tako je.
A ja imam baš Mix Net M.
:geek:
Tako je.
A ja imam baš Mix Net M.
:geek:
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Postadoh i ja vipov korisnik danas, uzeh cerki zte blade 3 i uz zimsku tarifu ispala mi bas bas dobra kupovina.
U telenoru sam hteo kupiti xperiu e paket pis 150 i telefon i ukupni racun nakon 24 meseca bi bio 26340.
U vipu sam kupio bolji telefon sa ukupnim racunom od 15924 din.
Razila je 10416 din. bogami nije malo.
Ah da tu je i jelkica, lepa je.
U telenoru sam hteo kupiti xperiu e paket pis 150 i telefon i ukupni racun nakon 24 meseca bi bio 26340.
U vipu sam kupio bolji telefon sa ukupnim racunom od 15924 din.
Razila je 10416 din. bogami nije malo.
Ah da tu je i jelkica, lepa je.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
samo da ukratko podelim sa vama ovu racunicu.
svi brojevi su savipovih tabela , tako da je sve 100% tacno
ako se iskoristi zimski popust plus 25% off bez fona, za paket standard 700 ili smart 1200 uz ugovor od 2 god matematika kaze da su ukupni troskovi 19 092.
ako su uzme lg G2, racuni se povecavaju za 25% i racun je 31 044 plus se doplacuje za fon 35 990, sto je ukupno 67 034.
moj zakljucak je sledeci : ako neko bas zeli telefon, onda se ova akcija isplati, ali ako g2 nije prvi izbor, onda se uopste ne isplati, jer je sama razlika u paketima 11 952, plus uz neku doplatu moze da se uzme telefon po zelji, koji nije vipov.
najbolje je resenje uzeti zimsku promociju i neki dobar fan za 1 dinar, ali takvog nema
svi brojevi su savipovih tabela , tako da je sve 100% tacno

ako se iskoristi zimski popust plus 25% off bez fona, za paket standard 700 ili smart 1200 uz ugovor od 2 god matematika kaze da su ukupni troskovi 19 092.
ako su uzme lg G2, racuni se povecavaju za 25% i racun je 31 044 plus se doplacuje za fon 35 990, sto je ukupno 67 034.
moj zakljucak je sledeci : ako neko bas zeli telefon, onda se ova akcija isplati, ali ako g2 nije prvi izbor, onda se uopste ne isplati, jer je sama razlika u paketima 11 952, plus uz neku doplatu moze da se uzme telefon po zelji, koji nije vipov.
najbolje je resenje uzeti zimsku promociju i neki dobar fan za 1 dinar, ali takvog nema

- Baraba
11 952din nije ti neka ušteda ?
mrkixxx, nije sve tačno. Smart 1200 ili Standard 700 izadje 19104dinara bez telefona.
Šalu na stranu, ukoliko se uzme telefon, razlika koja se doplaćuje naspram računa bez telefona je 11904 din + 35990 telefon, što daje zbir od 47894 dinara. Mislim da toliko LG G2 košta i u slobodnoj prodaji, tako da je svejedno kako bi ga uzeo.
Pitanje za VipOvce:
Posle koliko vremena se ažurira stanje na računu nakon trošenja sa istog?

Šalu na stranu, ukoliko se uzme telefon, razlika koja se doplaćuje naspram računa bez telefona je 11904 din + 35990 telefon, što daje zbir od 47894 dinara. Mislim da toliko LG G2 košta i u slobodnoj prodaji, tako da je svejedno kako bi ga uzeo.

Pitanje za VipOvce:

Posle koliko vremena se ažurira stanje na računu nakon trošenja sa istog?
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Vla-do, u pravu si za zbir.
ali jedno si pogresio: lg g2 je u slobodnoj prodaji od 360 do 405 e a u vipu ispada za ovaj paket 420 e.
Baraba, ne kontam na sta mislis?
Moj primer: g2 mi nije prvi izbor jer bih uzeo nexus 5. Ako sacekam jos mesec dana bice sigurno oko 350 e, tako da je najbolja racunica da se uzmu obe promocije preko vipa, a telefon nezavisno, jer je em racun i ukupni troskovi nizi, em uzmes telefon koji bas zelis po ponovo nizoj ceni.

Baraba, ne kontam na sta mislis?
Moj primer: g2 mi nije prvi izbor jer bih uzeo nexus 5. Ako sacekam jos mesec dana bice sigurno oko 350 e, tako da je najbolja racunica da se uzmu obe promocije preko vipa, a telefon nezavisno, jer je em racun i ukupni troskovi nizi, em uzmes telefon koji bas zelis po ponovo nizoj ceni.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Jednu stvar ste obojica zaboravili, Vip daje i mogucnost otplate uredjaja na rate, sto kupovinom preko oglasa tesko da moye, pa je ova solucija dobra za ljude koji nemaju, ili ne zele da daju odjednom toliki cash.
miodrage, tako je, samo je to davno poznata stvar, pa računam da svi to već znaju.