A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Re: VIP novosti

Post od iKe »

Do kraja ugovora.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Tnx.

Ancient
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2011. 12:24

Post od Ancient »

Evo jednom i ja da pohvalim nekog od operatera:). Istekao mi je ugovor sa Vip-om pre nepunih mesec dana, a naravno po ugovoru sam vezan da jos mesec dana nakon isteka ugovora placam za paket. Zvali su me i nudili neke gluposti da obnovim ugovor ali nisam nista od toga prihvatio jer bih to ionako dobio i da sam sam trazio obnovu. Nazovem Vip i kazem im da cu uzeti ovu promociju gde na svakih 6 meseci placam 10% manje i trazim da mi prvih 6 meseci umesto 20% bude 40% pretplata i na veliko iznenadjenje dobijem 45% na prvih 6 meseci. Prvi put da dobijem vise nego sto sam trazio:). Sve pohvale za Vip u ovom slucaju:) ah da, uzeo sam i telefon uz novi ugovor:)

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Koje sve promocije mogu da se kombinuju i uz koje pakete ide koja kombinacija?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Martin Mystere, u principu nema tu mnogo kombinacija.

Imas dve mogucnosti - da uzmes telefon + zimsku, ili (ako ne uzimas telefon) 25% popusta + zimska (i onda kad se to sabere dobijes ihahaj popust)

I koliko vidim imas i trecu situaciju, ako si stari korisnik na sve ovo dobijes jos 25% popusta prvih 6 meseci, koju god opciju od prve dve da izaberes. Poludeli :)

Mene je vip posteno iznenadio kako se ove zime ophodio prema starim vernim korisnicima jer su im do sada u fokusu bili samo novi korisnici. Svaka cast, samo tako da nastave sa promenama na bolje.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

U sustini, posto sam uzeo telefon a ozbiljno razmisljam da odem od Telenora, ako se ne dozovu pameti, sto je malo verovatno, interesuju me kombinacije bez telefona...

Znaci jedna je zimska (20-50% polugodisnje) + 25% popusta ko ne uzima telefon...

Postoji li i neka kombinacija necega sa duplim sadrzajem plus jos nesto i za koje pakete ona moze da se koristi? Sa Smart ili standard paketima?

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ja malopre potpisah produzenje za standard 700. Dobio sam zimsku plus 25%. Da sam znao da daju i preko fona jos popusta za stare korisnike, zvao bih operatere. Ovako, kasno je za bilo kakvo kajanje. :/

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Ancient, hoćeš reći, da si uzeo telefon i dobio tih 45% ili si ih dobio bez telefona? :? Ako si dobio bez telefona, to dobijaju svi, prvih 6 meseci 20% + onih 25% (ako ne uzimaš telefon) i to ti je to! :P
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ancient, jos si i ostecen jer je trebalo da dobijes i 25% od Vipa prvih 6 meseci... Znaci dobio si standardnu stvar a nikako nesto extra povoljno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Kako kada je uzeo i novi telefon uz sve to? :?

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Lobachewsky, koliko sam ja skontao, nije uzeo telefon! :dry:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

uzeo je telefon,dobio 20% iz promocije i dodatnih 25% prvih 6 meseci..tako sam ja skapirao...ostalo mu ide kao u promociji,30 pa 40 pa 50%.. samo prvih 6 je dobio dodatnih 25%...
Samsung S10+ red

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Aaaa, promaklo mi za fon, onda je to sasvim u redu, moguce da cu i ja da uzmem nesto sutra ili prekosutra, recimo Lumiu 520 pa jal zeni, jal u oglase ;)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

miodrage, cudo da ti nisi vec do sada uvuko svoju zenu u windows sektu :P :P :P
U svakom slucaju pozuri, promocija traje jos dva dana :wink:
A ovo za sektu, nemoj da shvatis kao uvredu, i hriscanstvo je u pocetku bilo sekta. :D Znam da volite ta velika poredjenja :P

Ancient
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2011. 12:24

Post od Ancient »

godja napisao:uzeo je telefon,dobio 20% iz promocije i dodatnih 25% prvih 6 meseci..tako sam ja skapirao...ostalo mu ide kao u promociji,30 pa 40 pa 50%.. samo prvih 6 je dobio dodatnih 25%...
Godja je skapirao:) i plus telefon na 6 rata iako prvobitno nisu hteli da daju na rate.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Lobachewsky, da si ti meni ziv i zdrav, moja zena koristi Lumiu710 od avgusta 2012., a ja moju L920 od 21.01.2013. E sad gledaj ko je koga uvukao u "sektu" :D Naravno, ja sam nju, jer se njoj Nokia 6700 raspala, pa joj je trebao novi fon, pa sam joj rekao da vidi sta joj se svidja. Videla kod drugarice neki FashionTv fon (sa Androidom), i kod jedne druge neki HTC (takodje omrazeni OS). Moj odgovor je bio da Android u kucu moze samo preko mene mrtvog, i od njenih para (koje tada nije imala). Od mojih iliti zajednickih novaca (jerbo je to u braku tako), moze da dobije samo ono sto JA kazem!!!
Tako je i bilo, i sad ne zeli da menja svoju roze L710 ni za sta na svetu. Nudim joj 520 (prvo i jedino pitanje, jel ima roze), ali ni da cuje (malo se smeksala kad je videla zeleni, ali gde da joj ga iskopam?? )

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ancient, kako si uzeo telefone na rate? Preko banke ili na čekove?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Starim korisnicima rate razbijaju i kroz račune na 6 meseci. To za čekove i preko banke važi samo za novajlije ;-)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

miodrage, ja windows phone merkam tamo negde za 2017/18 :P Sto je najveci fazon, ozbiljan sam. Jer desktop windows gotivim jako, neka prica ko sta hoce. Samo cekam da sve to microsoft integrise na nekom malo dubljem nivou, imaju zicer sansu, ali nikako da iskoriste taj beskonacni potencijal...
Sta pa ja planiram kada ce tada uveliko vladati dual OS uredjaji. Tako da to je neka next big thing koju ja cekam. Jer kako vreme prolazi sve cu se teze odlucivati. Danas je bar lako :P :P :)

Azimuth, ozbiljno? Popust 25% prvih 6 meseci, rate bez cekova, konkretne novogodisnje promocije svake zime, ponude zlata vredne u toku leta, ekomotivacija, jesam ja tek pre dve nedelje prvi put zvanicno dosao u vip, ali koliko vidim nema meni mrdanja odavde :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Lobachewsky, pa da. Ja nemam cekove a nisam hteo preko banke da idem, pa sam okrenuo korisnicki i rekli su mi da za nas stare korisnike vazi sve sto i za nove + sto rate mogu da nam razbiju i daju kroz mesecne racune (isto najvise na 6 rata) i sto redovno mozes ugovornu obavezu produziti 3 meseca pre isteka prethodne ugovorne obaveze, a uz molbu (koja se svaka do jedne uvazi) mozes i 6 meseci pre isteka te prethodne ugovorne obaveze. Ovo kod produzivanja ugovornih oobaveza, tu treba napomenuti da nova pocinje da tece tek po isteku prethodne.

Odgovori