da li ovo znaci da mogu recimo da predjem sa MIX paketa na MIX Net ?cvoruga napisao:Azimuth, isto.
Uvek je bolje uzeti najmanji paket i testirati prvi mesec, a onda sledeći mesec povećati ili ne u zavisnosti od potreba.
Druga stvar je, po isteku ugovora možeš da se vratiš na početni manji paket
MTS novosti
Re: MT:S novosti
Lela, da, naravno da možeš, kao što sam ti napisao, jedino što ne možeš da pređeš sa većeg na manji paket.
Npr, ako uzmeš u startu Mix Net L, jedan mesec možeš da povećaš na Mix Net XL, a sledeći mesec na Mix Net XXL,
ali ne možeš da smanjiš paket na Mix Net M.

Npr, ako uzmeš u startu Mix Net L, jedan mesec možeš da povećaš na Mix Net XL, a sledeći mesec na Mix Net XXL,
ali ne možeš da smanjiš paket na Mix Net M.
Isto to važi i kod MTS-a, da bi ostvarila popust od 50% ti moraš da potpišeš ugovor na 12 ili 24 mesecaLela napisao:sve te popuste mogu da dobijem samo ako potpisem ugovor na 2 godine kod VIPa

da, ali Mix i Mix Net paketi nisu istog profila, zato sam se pitala da li je moguce menjati jedan za drugi... moracu da se raspitam.
znam da moram da potpisem ugovor kod MTSa za 50% popusta, to sam svakako planirala, da predjem u MTS iskoristim popust, samo je pitanje koji cu paket kao pocetni da uzmem.
znam da moram da potpisem ugovor kod MTSa za 50% popusta, to sam svakako planirala, da predjem u MTS iskoristim popust, samo je pitanje koji cu paket kao pocetni da uzmem.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Lela, moj ti je predlog da potpises na najmanji paket i onda mozes da ides i na veci i ponovo na manji.
Raspitaj se ali ja mislim da je moguc prelazak ako u pretplati jedan od drugog nije manji.Lela napisao:da, ali Mix i Mix Net paketi nisu istog profila, zato sam se pitala da li je moguce menjati jedan za drugi... moracu da se raspitam.
Lepo sam ti napisao 2 puta da može, samo ne može sa većeg na manji od početnog paketa.Lela napisao:da, ali Mix i Mix Net paketi nisu istog profila, zato sam se pitala da li je moguce menjati jedan za drugi... moracu da se raspitam
Ja sam ugovor NAMERNO počeo paketom Mix 750 a ne većim, iako sam u startu znao da mi treba više svega,
jer kada mi istekne ugovor vraćam se na njega i plaćam nepunih 1000 kinti mesečno, u sličaju da tada nema akcija

pa sam odmah sledeći mesec povećao paket na Mix Net M, video da mi je i to malo pa povećao na sledeći Mix Net L.
Još jednom, možeš da prelaziš sa manjeg na veći, neovisno da li je Mix sa ili bez Net,
a ne možeš sa većeg na manji od tvog početnog paketa koji si izabrala u trenutuku potpisivanja ugovora

Poslednja izmena od cvoruga u Sre, 05. Dec 2012. 18:41, izmenjeno 1 put ukupno.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Moguce je,ja sam potpisao ugovor na mix 750,pa sam pre mesec dana presao na mix net m (ugovorna obavez mi traje do juna 2013),bitno je da tarifa na koju prelazis bude skuplja.
D500&E71
Lela, evo ti lepo napisano na njihovom sajtu, izvoli

Cvoruga, duso, hvala ti :-* bila sam u Handy radnji, daju SG S plus uz MTS pakete za 14 hiljada i nesto uz dodatne pogodnosti, to moram da proverim...
Lela, nema na čemu i drugi put
.
Ako uzmeš mobilni preko njih onda ne možeš 50% popusta
,
a i u obavezi si da plaćaš 120 dinara pride mesečno za 3G uslugu
.
Suma sumarum to ovako izgleda : svaki mesec puna cena paketa + 120 din za 3G + mobilni.

Ako uzmeš mobilni preko njih onda ne možeš 50% popusta

a i u obavezi si da plaćaš 120 dinara pride mesečno za 3G uslugu

Suma sumarum to ovako izgleda : svaki mesec puna cena paketa + 120 din za 3G + mobilni.
ma znam... vrti mi se vise u glavi...
devojka u Handy radnji mi je spominjala SGS plus za 14400 uz paket MixNet L + 3 pretplate za dinar ili 6 pretplata 50%
zavrtelo mi se u glavi od kombinacija i sigurno bih ja nju bolje protresla nego sam istovremeno gledala klince da nesto ne rasture i muza kome je bilo prevruce da mi se ne srusi nasred radnje 
sutra cu malo da ih zlostavljam telefonski

devojka u Handy radnji mi je spominjala SGS plus za 14400 uz paket MixNet L + 3 pretplate za dinar ili 6 pretplata 50%

sutra cu malo da ih zlostavljam telefonski

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Savet. Uzmi taj net l sa 50 posto popusta. Razlika u ceni bez 3g je preko 20000din za 2god. Za te pare plus tih 14000din imas da kupiš preko oglasa veoma dobar fon. 3g je sit koji se placa bez veze.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
daaa... kad tako sracunas, nema dvojbe - u pravu si, Venom 
bravo za racunicu ! mogu da kupim fon za preko 300 evra

bravo za racunicu ! mogu da kupim fon za preko 300 evra

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
Moja glupost
Pre godinu i nesto kupio sam u hendiju e72 u mixnet tarifi i koštao me 15000din valjda. Imam i kontrolu troškova i iz vipa prebacim broj sa 50posto popusta na mix net l. Svakog meseca bacam nepotrebno pretplatu koja je oko 1300din a mogao sam dodati jos 60e i tada da uzmem onu mob tada nisam imao dovoljno a nisam mogao da čekam i tu sam se zeznuo. Prema tome popust i mob preko oglasa.
Pre godinu i nesto kupio sam u hendiju e72 u mixnet tarifi i koštao me 15000din valjda. Imam i kontrolu troškova i iz vipa prebacim broj sa 50posto popusta na mix net l. Svakog meseca bacam nepotrebno pretplatu koja je oko 1300din a mogao sam dodati jos 60e i tada da uzmem onu mob tada nisam imao dovoljno a nisam mogao da čekam i tu sam se zeznuo. Prema tome popust i mob preko oglasa.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
cvoruga, mislim da se 3G pretplata ne placa ako uzmes telefon preko dilera...barem je tako bilo ranije! 

D500&E71
Mislim da je neko prokomentarisao da se placa ta usluga i za telefone kupljene kod dilera.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
ja sam platio tu uslugu aaaa

super, tu si, kolega Venom - evo nove racunice, da mi kazes isplati li se ili ne
iz Handy prodavnice B-)
Samsung Galaxy S plus 14 hiljada i nesto +
MixNet L paket - ugovorna obaveza na 2 godine +
mogu da biram -
ili 3 meseca pretplata za dinar
ili 6 meseci 50% mesecne pretplate
zahvalna sam na sracunavanju isplativosti
stvar je u tome da cu lakse da ''izboksujem'' od dragih osoba 14 hiljada na poklon nego 20 hiljada koliko je polovni telefon B-)
od muke sam sama pokusala da sracunam - razlika je nekih 11400din ako uzmem pretplatu sa 50% popusta i polovan telefon cene oko 200 evra
covece kakve su to mamipare
nude ti povoljnosti, pogodnosti, popuste i onda shvatis da im dugorocno ipak isplatis sve sto su ti popusta dali
uhhhhhh

Samsung Galaxy S plus 14 hiljada i nesto +
MixNet L paket - ugovorna obaveza na 2 godine +
mogu da biram -
ili 3 meseca pretplata za dinar
ili 6 meseci 50% mesecne pretplate
zahvalna sam na sracunavanju isplativosti

stvar je u tome da cu lakse da ''izboksujem'' od dragih osoba 14 hiljada na poklon nego 20 hiljada koliko je polovni telefon B-)
od muke sam sama pokusala da sracunam - razlika je nekih 11400din ako uzmem pretplatu sa 50% popusta i polovan telefon cene oko 200 evra

covece kakve su to mamipare

uhhhhhh

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lela, pa naravno da ce ovima da platis vise. Ali na rate. Pitanje je samo da li imas odjednom da pljucnes veci kesh? Jer, iako se ovo cini bolje i povoljnije, kad na kraju svedes racun shvatis da nije tako.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Naravno da je najeftinije kada se napravi dugorocni obracun za dve godine, uzeti 50% a telefon kupiti u online prodavnice sa jednogodisnjom garancijom. Evoga galaxy s+ je 28.950 Din. Ako imas toliko gotovih para to ti je najbolji racun. U handy je 38999. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Vrlo je jednostavno. Kao sto je vec receno, najisplativija varijanta je uzeti 50% popusta na 2 godine i telefon u nekoj prodavnici na "crno". Druga solucija, ukoliko nemas na gomili toliko para, jeste da uzmes od operatera i da ti pretplata bude prva 3 meseca 1din. I treca solucija je kupovina polovnog telefona. E sad, ne znam odakle ti da se polovnjak krece oko 200€, ipak je to previse za taj telefon. Evo imam drugara koji planira da proda Galasy S i kaze da nema sanse da dobije vise od 140-150 za njega iako je u bukvalno savrseom stanju i sa kompletnom opremom.