Preko racuna koji dobijam za predplatu. Mozes i preko kreditne kartice, manje vise dodje ti na isto.Baraba napisao:Ancient, kako si uzeo telefone na rate? Preko banke ili na čekove?
A1 novosti
Re: VIP novosti
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lobachewsky, objedinjenje koje cekas dolazi u aprilu 2015. sa Win9. Tako da neces morati jako dugo da cekas 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Hajde da vidimo i to. Jer sve me ovo podseca na one Sony Ericssonove telefone od pre 6-7 godina koji su kao imali Play Station odeljak a u njemu neke krs java igrice koje su napravljene reda radi samo. Tako i windows phone. Kao windows, a od windowsa ima samo ime. Sony ima ogroman potencijal sa svojim Play Stationom, tipa neki cloud gaming na tabletima i telefonima, o windowsu da i ne pricam, samo ludak moze da ispusti svoju trenutnu situaciju na trzistu. Nekad imam osecaj da im je cilj da sve prvo sj**u, a onda da se dizu iz pepela. Ko Nokija.
Revoluciju mogu da naprave i jedni i drugi u roku od odmah, a oni umesto toga resili da grcaju. Evo ovaj sony, razocarenje godine isto. Z1 jeste on okej, ali displej sramota, i tako jos neke krupne stvari kod kljucnih sony modela. Kao da ne zele da se probiju iz nekog razloga. Pogledajte na LG-ju kako izgleda kada neko zeli da se probije na trzistu. Da je Sony izbacio isti takav model, opasno bi se priblizio samsungu... Ali eto, oni izabrali da ukalje brend dugorocno, i da zauvek ostanu na nekih 4-5% trzista samo zato sto im tako nesto verovatno donosi trenutno vise profita ili sta vec.
Ko ce ga znati, racunaju oni na svog keca u rukavu (cloud gaming) i da ne mogu oni toliko da zas***u koliko play station phone moze da popravi ako prigusti.
E pa raspisah se ja nisam normalan. Zao mi sada da brisem.
Revoluciju mogu da naprave i jedni i drugi u roku od odmah, a oni umesto toga resili da grcaju. Evo ovaj sony, razocarenje godine isto. Z1 jeste on okej, ali displej sramota, i tako jos neke krupne stvari kod kljucnih sony modela. Kao da ne zele da se probiju iz nekog razloga. Pogledajte na LG-ju kako izgleda kada neko zeli da se probije na trzistu. Da je Sony izbacio isti takav model, opasno bi se priblizio samsungu... Ali eto, oni izabrali da ukalje brend dugorocno, i da zauvek ostanu na nekih 4-5% trzista samo zato sto im tako nesto verovatno donosi trenutno vise profita ili sta vec.
Ko ce ga znati, racunaju oni na svog keca u rukavu (cloud gaming) i da ne mogu oni toliko da zas***u koliko play station phone moze da popravi ako prigusti.
E pa raspisah se ja nisam normalan. Zao mi sada da brisem.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sony troši zalihe displeja. Valja su pri kraju. Pominju se konačno neki njihovi novi besni ultra giga.
Akcija Račun počinje da pada sa prvim snegom je produžena do 31.01.2014. god. 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Od snega ni traga ni glasa, a racuni padaju li padaju 
Neverovatno koliko im je pre svega dobra ova promocija a onda i reklama.
Gomila ljudi koje poznajem su presli u Vip od kad je ova akcija.
Zaista svaka cast

Neverovatno koliko im je pre svega dobra ova promocija a onda i reklama.
Gomila ljudi koje poznajem su presli u Vip od kad je ova akcija.
Zaista svaka cast

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Da li moze uz mobilni internet da se uzme snezna promocija,ali u kombinaciji sa 25% (koji su u slucaju da se ne uzima uredjaj,fleska,tablet itd)
Cene gigabajta budu smesne.
Vip online 9-1090 dinara
Sa uracunata oba popusta
Prvih 6 meseci 599,5 dinara
drugih 6 meseci 490,5 dinara
trecih 6 meseci 381,5 dinara
cetvrtih 6 meseci 272,5 dinara
Cene gigabajta budu smesne.
Vip online 9-1090 dinara
Sa uracunata oba popusta
Prvih 6 meseci 599,5 dinara
drugih 6 meseci 490,5 dinara
trecih 6 meseci 381,5 dinara
cetvrtih 6 meseci 272,5 dinara
- Baraba
Snežna promocija i 25% može bez telefona. Za mobilni internet ne znam, najbolje da pozoveš KS i proveriš, imam mobilni dodatak od 3GB, to znam da može. Ako ne može mobilni internet ti uzmeš sneg + 25% i aktiviraš dodatak za net od koliko GB ti treba.
Stigao prvi račun kod vipa i odmah razočarenje. Uzeo sam promociju sa snegom i 25% umanjenja i na računu su mi samo računali ovu od 25%. Uložio sam reklamaciju pa ćemo videti šta će da bude.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
knjaz, bice da je greska u pitanju. Mom matorom je stigao prvi racun, isto ima ta dva popusta i sve je ok.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
I MENI! Bice krvi.knjaz napisao:Stigao prvi račun kod vipa i odmah razočarenje. Uzeo sam promociju sa snegom i 25% umanjenja i na računu su mi samo računali ovu od 25%.
Akcija produzena do 28.02.2014.IDzO napisao:Akcija Račun počinje da pada sa prvim snegom je produžena do 31.01.2014. god.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Baraba
Kad moze mts sa 50% mogu i oni.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Pa znaš šta kažu da se radi dok je magare u blatu, a ovde je Telenor duboko zaglibio...
Lobachewsky, ako se dobro sećam, rođendanska promocija je bila produžavana aprila ili maja meseca.
Verujem da će i sa ovom akcijom biti slično, pošto ima odličan odziv.
Verujem da će i sa ovom akcijom biti slično, pošto ima odličan odziv.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Koliko god da vip daje popusta na svoje pakete,pa cak i da da 70 % popusta kroz 24 meseca..
Od mene nece nista videti dok neda neku ponudu koja je identicna ko ona u Smart Maxu i Standard MAX za normalnu cenu od recimo do max 2500 din sa recimo 900 min ka svim mrezama i na to da vaze ovi popusti...
Od mene nece nista videti dok neda neku ponudu koja je identicna ko ona u Smart Maxu i Standard MAX za normalnu cenu od recimo do max 2500 din sa recimo 900 min ka svim mrezama i na to da vaze ovi popusti...

- Lobachewsky
- Gatekeeper
mile500, i na sve to Note 3 za jedan dinar, ih, sto bi to dobro bilo...
Lobachewsky napisao:mile500, i na sve to Note 3 za jedan dinar, ih, sto bi to dobro bilo...
Ne preteruj, bio sam realan..
Umesto da se bunite sto ne daju tako neke pakete vi ih jos slavite sto su vam na ovim jadnim
paketima dali popust od 25 % pa kao tamo negde u buducnosti se kao penje do 50%...
Samo sam hteo da skrenem paznju da vas veoma "jeftino kupuju" , ja sam na Vipu i pod ugovorom ali kada to istekne bezim ako nesto ne promene...