knjaz, ma pilicari bili, pilicari ostali.

Meni popust nije uracunat prvog meseca, vec kako kazu pocinje od prvog sledeceg obracunskog perioda - a sve to jer mi presek pocinje 26. u mesecu, a ja sam ugovor potpisao 27! Znaci za jedan jedini dan, i to po njima nije ceo obracunski period i zato ne mogu da uracunaju popust.
To sto u ugovoru eksplicitno pise da popust od 20% ide za prvih 6 obracunskih perioda, to nikom nista! Krse ugovor i uslove koji su oni sami napisali. Vip i njihova "nepisana pravila".
Dakle iako je meni obracunski period trajao 30 dana, zbog tog jednog jedinog famoznog dana oni smatraju da imaju prava da mi ne uracunaju 20% popusta, naplate mi par stotina dinara vise i produze mi ugovor prakticno na 25 meseci (jer poslednjih 50% popusta, umesto u 24 mesecu, bice u 25-tom)! Luda drzava.
I na kraju krajeva, posto oni imaju te fleksibilne obracunske periode, zasto mi obracunski period nije krenuo od 1. lepo, sve bi onda bilo okej, nego brate misle da su oni jedini pametni a svi mi retardi, ovce, sta li, pa stavili bas 26. da bude, da platim svih 30 dana po punoj ceni.
Zaista mi nije jasno cemu potpisivanje ugovora, ako su njihova "nepisana pravila" jaca od zvanicnog ugovora!
Ali polako, podneo sam zalbu pismeno, dosta sam se sranja naslusao po korisnickom servisu i poslovnicama. Pa da vidimo. Rok za placanje racuna je 15. februar, pritego sam ih da mi odloze rok za uplatu do 5. marta dok se zalba ne razmotri. Cak se i to kod njih ne podrazumeva, strasno kakvi su to pilicari. Do tada im platiti necu sigurno, a da nisam preneo dugogodisnji broj, ne bih im platio ni tada - 'bes mi sve ako na sud ne bih isao kakav sam lud kad je pravda u pitanju. Videcemo. Prosecan racun mi je 3000 din, a dve godine nisu vecnost, dinar od mene posle toga nece videti, ali ako su njima preci ovih par stotina dinara, ja tu ne mogu nista.
Upravo zbog odnosa sa korisnicima, ocajne podrske, neinformisanih radnika, "nepisanih pravila", pilicarenja na sve moguce nacine, oni jedino i mogu da opstanu kao najjeftiniji operater. Sto s jedne strane i nije lose (jer dobijas sasvim solidnu mrezu i dobre pakete i telefone za male pare), ali sa druge strane treba imati zivce za ovakva sranja.
Necu vise nista da pricam, cekam da vidim sta ce biti od zalbe. Polako.