Yettel novosti
Pretpostavljam da ce svako ko je postpaid korisnik i zeli da napusti Telenor, nakon podnosenja zahteva za prebacivanje broja, dobiti istu ponudi do 15. februara. Treba da ste vec njihov korisnik, jer necete dobiti taj popust ako zelite da predjete u Telenor iz druge mreze (kao kod Mts).
Fora je sto Telenor vec par meseci svima koji potpisu novi ugovor daje 1000 minuta u mrezi. S obzirom da ovi koji dobijaju 50% popusta mogu da sacuvaju stari paket i prelaze na bilo koji drugi, jasno je da i oni dobijaju te minute! Znaci, to je dodatna vanredna pogodnost sa minutima u mrezi i vazi samo do 15. februara!
Svima koji su u dilemi da li da pokusaju da izdejstvuju popust od Telenora, pa makar i blefirali, savetujem da obavezno sto pre pokusaju kako bi dobili i te dodatne minute u mrezi! Sigurno ce vas zvati, ali tek nakon sto podnesete zahtev za prebacivanje broja. Tako je do sada bilo, a vidim da su u pojedinim slucajevima postali jos fleksibilniji...
Nadam se da je sada jasnije o cemu se radi.
Fora je sto Telenor vec par meseci svima koji potpisu novi ugovor daje 1000 minuta u mrezi. S obzirom da ovi koji dobijaju 50% popusta mogu da sacuvaju stari paket i prelaze na bilo koji drugi, jasno je da i oni dobijaju te minute! Znaci, to je dodatna vanredna pogodnost sa minutima u mrezi i vazi samo do 15. februara!
Svima koji su u dilemi da li da pokusaju da izdejstvuju popust od Telenora, pa makar i blefirali, savetujem da obavezno sto pre pokusaju kako bi dobili i te dodatne minute u mrezi! Sigurno ce vas zvati, ali tek nakon sto podnesete zahtev za prebacivanje broja. Tako je do sada bilo, a vidim da su u pojedinim slucajevima postali jos fleksibilniji...
Nadam se da je sada jasnije o cemu se radi.
Inace, ja sam taj popust dobio jos davno, medju prvima. Slao sam im mail i odlazio u poslovnicu, ali nije pomoglo dok nisam podneo zahtev za prebacivanje broja.
I ranije su mi nudili neke dodatne minute u mrezi umesto popusta, ali nisam prihvatao jer se time prakticno obesmisljava prenesi paket posto moras da potrosis sve minute i nemas sta da prenosis! Zato uopste ne zalim zbog tih minuta u mrezi...ali kapiram da ima ljudi kojima ce znaciti.
I ranije su mi nudili neke dodatne minute u mrezi umesto popusta, ali nisam prihvatao jer se time prakticno obesmisljava prenesi paket posto moras da potrosis sve minute i nemas sta da prenosis! Zato uopste ne zalim zbog tih minuta u mrezi...ali kapiram da ima ljudi kojima ce znaciti.
Господо из Теленора,више је него очигледно да је ова тема мало "узбуркала" духове.Ако погедате пажљивије другу тему на овом сајту,типа како сам искористио могућност преноса броја у прошлој години,рађеној на скромном репрезентативном узорку нас који смо активни на овом форуму,али истраживање се и увек тако ради,мислим да то и одражава стварно стање међу оператерима,где је Теленор највећи губитник....Пробајте,уведите тих фамозних 50% за све кориснике,под условима које је добио наш другар,мислим да би то био пун погодак.Неможете бити мрежа "крем кремова" кад около све пропада и успут и Ваши корисници,морате имати слуха.
Evo sada gledam stanje na racunu i vec su mi ovog meseca dali tih 1000min u mrezi iako je 10-ti u mesecu i ocekivao sam trecinu tih minuta ili barem da ce od marta sve to krenuti.
Samo da ne bude nesporazuma ja nisam podneo zahtev za prebacivanje broja u mts vec sam im poslao mail u kome sam stavio link mts-a i rekao im da cu po isteku ugovorne obaveze preci kod njih.
Dok eto Horejsio je morao da podnese zahtev. Evidentno je da kako se kome zalomi.
Ja nemam nikog `svog` u Telenoru pa da su mi ovo ponudili sto se kaze `preko veze` vec eto imao sam srece
Probajte bilo koju opciju mozda i vi dobijete u krajnjem slucaju opet za 3 meseca se mozete vratiti u Telenor ako njega preferirate vise kao mrezu.
Ja koristim Telenor i mts KT sa 50% zbog tri omiljena broja i iznos 550din mesecno za oba racuna je za mene krajnje prihvatljiv i zavrsava neke moje osnovne potrebe.
Samo da ne bude nesporazuma ja nisam podneo zahtev za prebacivanje broja u mts vec sam im poslao mail u kome sam stavio link mts-a i rekao im da cu po isteku ugovorne obaveze preci kod njih.
Dok eto Horejsio je morao da podnese zahtev. Evidentno je da kako se kome zalomi.
Ja nemam nikog `svog` u Telenoru pa da su mi ovo ponudili sto se kaze `preko veze` vec eto imao sam srece
Probajte bilo koju opciju mozda i vi dobijete u krajnjem slucaju opet za 3 meseca se mozete vratiti u Telenor ako njega preferirate vise kao mrezu.
Ja koristim Telenor i mts KT sa 50% zbog tri omiljena broja i iznos 550din mesecno za oba racuna je za mene krajnje prihvatljiv i zavrsava neke moje osnovne potrebe.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Hteo bih da iskoristim ovu promociju da mi racun bude umanjen za 20%,prebacio sam da mi racun ubuduce stize preko mail-a,e sada treba da povezem tekuci racun sa telefonom.
Prvo,imam vec novu sim karticu i za nju sam dobio pin i puk kod,pa me zanima da li mogu sam da se registrujem,tj znam da mogu,ali me zanima da li moram i do poslovnice da potpisem nesto?
ako je neko vec placa ovako,nek pojasni malo.
Prvo,imam vec novu sim karticu i za nju sam dobio pin i puk kod,pa me zanima da li mogu sam da se registrujem,tj znam da mogu,ali me zanima da li moram i do poslovnice da potpisem nesto?
ako je neko vec placa ovako,nek pojasni malo.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Aha znam da moram u banku da bi povezao racun,nego pre toga moram da na telefonu ukucam u aplikaciji pin i puk kod i dobijem msertifikat i ja to mogu,ali ne znam da li moram i u telenor da potpisem ugovor i tamo? Jel je moralo i u vipu da se potpise ili si samo u banci povezao racun?
Telenor se malo otvorio po pitanju ovoga nije lose,ali samo sest meseci,pa rekoh da iskoristim:)
Telenor se malo otvorio po pitanju ovoga nije lose,ali samo sest meseci,pa rekoh da iskoristim:)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
ja nisam morao nista da radim
Sve placam SMS-om, to imaju Telekom i Vip, Telenor zabusava... Trajni nalog je nesto sa cime ne bih da se zezam... A ovo mi savrseno radi psoao - racun mi je linkovan, psoaljem sms, dobijem povratni, potvrdim, i dobijem potvrdu da je racun placen.

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
@Andrijano:
Potrebno je aktivirate Platimo servis u Telenor Prodavnici. Nakon toga, prateći uputstvo sa ovoglinka, vašoj SIM kartici biće dodeljen mSertifikat. Posle aktivacije, dovoljno je da se samo sa ličnom kartom javite u svoju matičnu banku, gde će mSertifikat povezati sa vašim tekućim računom.
Telenor je kreirao poseban web portal namenjen Platimo servisu na kome se možete informisati o svim mogućnostima ovog servisa i novostima vezanim za njega, na adresi:
http://www.platimo.rs
Platimo nije SMS banking servis, već mnogo napredniji sistem (kompaktibilan sa budućom NFC tehnologijom), koji ne mora služiti samo za novčane transakcije (primer. https://www.euprava.gov.rs/prijava ). Korisne informacije o Platimo servisu možete pogledati na http://business.benchmark.rs/resenja_se ... or_platimo
Potrebno je aktivirate Platimo servis u Telenor Prodavnici. Nakon toga, prateći uputstvo sa ovoglinka, vašoj SIM kartici biće dodeljen mSertifikat. Posle aktivacije, dovoljno je da se samo sa ličnom kartom javite u svoju matičnu banku, gde će mSertifikat povezati sa vašim tekućim računom.
Telenor je kreirao poseban web portal namenjen Platimo servisu na kome se možete informisati o svim mogućnostima ovog servisa i novostima vezanim za njega, na adresi:
http://www.platimo.rs
Platimo nije SMS banking servis, već mnogo napredniji sistem (kompaktibilan sa budućom NFC tehnologijom), koji ne mora služiti samo za novčane transakcije (primer. https://www.euprava.gov.rs/prijava ). Korisne informacije o Platimo servisu možete pogledati na http://business.benchmark.rs/resenja_se ... or_platimo
iPhone 6 Plus
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Sve banke su pozvane da se pridruže Platimo sistemu.
Unapređen servis Telenorove govorne pošte
Sistem govorne pošte odredjeno vreme je bio dostupan samo korisnicima 062 i 063 pozivnih kodova Telenorove mreže, a sada je dostupan i korisnicima 069 pozivnog koda...
Opširnije: http://i.evocentar.net/xTQi9u
Unapređen servis Telenorove govorne pošte
Sistem govorne pošte odredjeno vreme je bio dostupan samo korisnicima 062 i 063 pozivnih kodova Telenorove mreže, a sada je dostupan i korisnicima 069 pozivnog koda...
Opširnije: http://i.evocentar.net/xTQi9u
iPhone 6 Plus
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Banku Intesu biste trebali malo i da pritisnete. Ipak je ona ubedljivo najveca banka u Srbiji i tek bi sa njom platimo dobio pravi smisao. Ovako je ogranicen samo na saku ljudi, vidim na spisku su samo 4 banke.evolution napisao:Sve banke su pozvane da se pridruže Platimo sistemu.
U fazonu posle tacno 4 godine. Dobro, bolje ikad neko nikad, iako vise nemam 069 broj (zbog tada preskupe ponude telefona, da ne mislis da je zbog govorne poste). Molio, kumio, niste me j... 2%, da izvines. Dokaz crno na belo:evolution napisao:Unapređen servis Telenorove govorne pošte

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Usluga PlatiMo do 31. decembra 2012. je besplatna, odnosno mesečna pretplata za ovu uslugu se neće naplaćivati, a svaku uspešno realizovanu transakciju Telenor će naplatiti u iznosu od 5,90 RSD.
Opširnije: http://i.evocentar.net/xUhNy1
Opširnije: http://i.evocentar.net/xUhNy1
iPhone 6 Plus
Mezzano, takve akcije se po pravilu ne najavljuju, a informacije o njima su dostupne najčešće na sam dan njihovog pokretanja. Akcijsko sniženje cena HTC telefona traje do 29. februara 2012. ili do isteka zaliha.
Preporuka: HTC Explorer

Preporuka: HTC Explorer

iPhone 6 Plus
evolution, imam jedno pitanje za tebe. Pre dva i po meseca sam podneo zahtev u poslovnici u Nišu za prenos 064 broja u Telenor mrežu. Potpisao sam zahtev za prenos, ugovor o pretplatničkom odnosu za određenu postpaid tarifu i dobio karticu. Međutim, moj zahtev je odbijen od matičnog operatera zato što sam taj broj prvo koristio kao postpaid pa onda prebacio u prepaid, tako da moram po nekom debilnom pravilu da čekam tri meseca da bih ispunio uslove za prenos. Verovatno znaš o čemu pričam. E pošto će ta tri meseca uskoro proći, a ja sam ostao pri svojoj odluci, da li treba ponovo da potpisujem novi zahtev, ugovor itd. ili će Telenor prenos automatski odraditi bez novih peripetija?
За разлику од тебе,ја сам решио да напустим Теленор,
,и да пређем у Телеком.Сада очекујем онај чувени позив,са питањем чиме сам незадовољан...Прво на послу немам мрежу,а обзиром да не користим фиксни телефон,мобилни ми стално треба.Друго,немате Ви ништа толико јефтино да понудите чиме бисте ме привукли,а да то Телеком,чију мрежу имам на послу,то већ не чини и опет јефтиније од Вас.Инетернет имам сасвим довољан и на послу,код куће 3Г функционише без проблема,као и код Теленора...Једино,недам Вам мој број.