Yettel novosti
Za biznis korisnike -> 5.000 DINARA POPUSTA na sve telefone uz Biznis Prenesi i surfuj – TIM tarifne pakete KLIK
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
21.03 раскинуо претплатнички однос са Теленором,намерно кажем претплатнички однос јер сам био на Старт пакету.Ипак сам се нешто сажалио и одем данас у пословницу на Бул.Ослобођења у Новом Саду,реко ја бих ипак да задржим свој стари(најстарији) број па бих ипак обновио претпл.однос са Вама...Па одмах су ми понудили,буквално свашта...реко небих сада да Вас задржавам,узимам свој број,опет је у Старту,док мало не поправите политику...Радница за пултом пита,јел мислите мало више минута,а мало мање порука?...
То сестро(ипак се нешто кува).

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
mezzano realnost izgleda ovako
autoput tablet je u pitanju dual režim.pola puta nema 3g signal a tamo gde ga ima brzina je kao i pre.e sada ne znam na šta se to odnosi 5x brže??možda na onaj protok kada se potroši ovo što je normalno...
autoput tablet je u pitanju dual režim.pola puta nema 3g signal a tamo gde ga ima brzina je kao i pre.e sada ne znam na šta se to odnosi 5x brže??možda na onaj protok kada se potroši ovo što je normalno...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Jutros mi je broj prebačen, iz mt:s postpejda, na Telenor pripejd. Registrovao sam se na portal "Moj Telenor". U delu gde su podaci o broju, piše da je tarifa "Tarifni paket 104". Zna li neko o čemu se radi? Jel to neka specijalna tarifa koja se dobija prenošenjem broja?

Inače, kad idem na *111#, čini mi se da ima nekih ponuda iz Telenor postpejda. Tipa "Omiljeni broj" za 290 din. Tako je na postpejdu, a na pripejdu je drugačije. Takođe, kad odem na dodatak "Dodaj SMS", nudi mi "neograničeni sms" za 190 din, opet kao kod postpejda, a ne kao kod pripejda 50 sms za 50 i nešto dinara, 200 za 170 i nešto...

Inače, kad idem na *111#, čini mi se da ima nekih ponuda iz Telenor postpejda. Tipa "Omiljeni broj" za 290 din. Tako je na postpejdu, a na pripejdu je drugačije. Takođe, kad odem na dodatak "Dodaj SMS", nudi mi "neograničeni sms" za 190 din, opet kao kod postpejda, a ne kao kod pripejda 50 sms za 50 i nešto dinara, 200 za 170 i nešto...
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
snenad je pominjao SIM unlock kod, ako se ne varam. Telenor zaključava telefone (imam dva njihova aparata, uredno zaključana). Posle isteka ugovorne obaveze bi trebalo da omoguće otključavanje preko one "*#..." fore, pa me zanima kako su on i Misha V tražili/dobili taj kod.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Захваљујем се на више него помоћи...Хтео сам сачекати понедељак да одем до пословнице Теленора у Новом Саду,да се њима обратим за помоћ око Пин кода,кад оно,ваљда томе и служи овај форум.Надам се да сам испунио тих 100 карактера.У сваком случају хвала и поздрав.mb011 napisao:@petarI: Uvek je 1111 inicijalni pin kod.

- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Upravo kako je Misha V, napisao ili im posaljete mail. Samo ako saljete mail u attachementu morate da ubacite skenirani zahtev, mora rucno da se napise i potpise?!
link sa podacima
http://www.telenor.rs/?page=8109
ceka se nekih mesec-dva i stigne ti pisamce na adresu koju si im ostavio. toliko se ceka jer telenor salje zahtev proizvodjacu pa kad oni posalju kod telenoru onda oni proslede
link sa podacima
http://www.telenor.rs/?page=8109
ceka se nekih mesec-dva i stigne ti pisamce na adresu koju si im ostavio. toliko se ceka jer telenor salje zahtev proizvodjacu pa kad oni posalju kod telenoru onda oni proslede