Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

I od mene hvala.
Pozdrav :)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Jutros na mom prepaid Telenor broju se pojavio 111 meni za postpaid :blinky: ja gledam nema promocije ali zato ima prokleto dobrih dodataka :lol: ima 190din 1000sms-a. Naravno to je bila neka cudna greska, ceo meni je bio za postpaid. Malopre mi se vratio prepaid meni. Bilo bi super da mi na prepaidu mozemo da saljemo tako povoljno sms ili imamo povoljnost za razgovore. :oops: Mada je ok i ponuda X dinara za 2X jedinica.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Hteo bih nesto da pitam u vezi Telenor mreze, da ne otvaram posebnu temu. Znate li mozda da li Telenor izdaje pripejd Micro SIM kartice? Trebala bi mi jedna takva uskoro...
Zahvaljujem na odgovoru.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Izdaje.Na licu mesta.
Ja kada sam pazario iPhone,otišao u poslovnicu i za 10min. dobio karticu.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Eh... mogao bi sad Telenor da nabavi One S posto je VIP dovukao druga dva One-a pa taman da i ja uzmem jedan Micro SIM. :D

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

cale, stvarno izdaju i pripejd micro sim? To je odlicno, s obzirom da sam na njihovom sajtu nasao podatak da izdaju, ali isticu da je samo za postpejd korisnike. Sve u svemu, pustio sam im i jedan email sa istim pitanjem, pa videcu sta budu odgovorili.
Jos jedared zahvaljujem na informaciji. 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Uh... ne videh Green da je za prepaid.
Ali ne vidim razlog da ne izdaju kao i za postpaid.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Мало сам се ових дана бавио помагањем старијем сину да обнови уговор,истицала су му оба и у Вип-у и Мтс-у.На крају одабрао је Вип,јер на крају уз узимање апарата(успут за динар),испало да добија највише за најмање пара...Због тога а и због себе,искористио сам прилику и навратио у Теленор,и питам службеника,хоћете ли стварно мењати нешто у ПИС тарифама,он каже незнам.Хоћете ли увести да се добија повластица прављењем уговора без узимања телефона,каже незнам...Морате нешто мењати,он каже МОРАМО ПОД ХИТНО...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Green, treba ti cca 3 min da od normalne napravis micro. Imas na netu template, skini, odstampaj, i prema njemu seci karticu. Ako budes u BG, imam ja jednu microSIM viska, nije aktivna, ali moze da ti posluzi za secenje neke kartice :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

miodrage, nije uopste problem iseci obicnu karticu, jer imam micro sim sekac. Ali, cesto onaj deo gde je cip zna biti drugacijih dimenzija od kartice do kartice. Kod nekih kartica je to polje vece, kod nekih manje. Probao sam i sa template-om, ali sam zajeb'o karticu (imao sam jednu neaktivnu), jer, kako sam i naveo, taj cipovani deo je bio veci, pa sam skoro i to poceo seci. Telefon jeste prepoznao karticu, ali sam je posle na jedvite jade izvadio iz telefona.
Tako da sam fino otisao do poslovnice moje mreze, pitao lika imaju li, kaze imamo. Odlicno, koliko je? $2 dolara. Moze, daj... 8)

Elem, danas dobijem povratni odgovor na email, direktno iz Telenora, da izdaju micro sim kartice i za pripejd korisnike. Uzmem i ne mislim... :)

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Drugarica je uzela onaj alkatel sto ima pola Srbije,ot990 ili kako vec,u telenoru uz postpaid. U toku jednog pijanstva :-) ispadne joj posteno. Posle nekoliko dana joj crkne zvucnik ili tako nesto,uglavnom ne cuje sagovornika u toku poziva,nju cuju al ona ne. Da li ima svrhe nadati se da ce joj priznati garanciju i popraviti bez dodatnih troskova s' obzirom na to da su vidljiva ostecenja na kucistu od pada na beton?
12 godina na forumu!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

99% da nema. Ipak, sama je kriva za kvar. I da nije vidljivo da je padao, kad utvrde da je mehanicko ostecenje, ne bi priznali, kamo li kada se vidi da je padao.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pazi, to je od slucaja do slucaja... Mojoj zeni je C3-01 ispao, i potom prestao da radi touch... Ogrebotine su bile vidljive, ali je telefon primljen, uradjen, i servisiran u garanciji... pa jos 2x posle, jer je touch sam od sebe riknjavao.
U pitanju je ipak Vip, a ne Telenor. Nema sta da se izgubi, moze samo da se dobije.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Ma naravno,odnela je ona na servis i oni su uredno to primili a ja sam joj rekao da se spremi za uvecan racun ili kako vec to oni regulisu. Ona pocela da urla na mene, kazem, sta je,ono vreme u mesecu...a ona meni,ti si balkanac :-) meni ce norvezani gospoda da poprave za dzabe
12 godina na forumu!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Muahahahahahha, oce... gospoda... gospodski ce da joj naplate :D I da zahvale na norveskom :D

Chaki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Apr 2012. 01:10

Post od Chaki »

Ljudi, kako su se pokazali telefoni iz telenora tipa Galaxy ili Arc S ?

Zanima me jer planiram da uzmem ali se plasim da nemaju slucajno neke bagove kao sto ume da se desi kod telenor telefona ... Hvala 8)
Samsung Galaxy S Plus
Nokia 6303

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Chaki, ne vidim razlog zbog koga bi ti telefoni, ili bilo koji drugi uopste, bagovali manje ili vise samo zato sto su kupljeni u telenoru? Prvi put cujem tako nesto.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

mb011, drugaciji kvalitet izrade za druga trzista... Mi smo skoro k'o zemlje treceg sveta u ovom pogledu.

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Bila je prica ranije da su se one HD 2-ke iz Telenora,sto su ih davali jeftinije jedno vreme pre par godina,bas kvarile...Da li je to slucajnost ili ne,ne znam:)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma to sigurno ne pije vodu,ovo trziste ono trziste..moj licni primer pre 6godina sam kupio kola ovde,proizvedena u Madjarskoj (opel) tj. za nase trziste, presao sam skoro 200k i ni jedan jedini kvar,samo ulje..a brat kupio nov auto pre tri godine, vece klase (audi) u Nemackoj presao 50k crkao motor,zamenili na 100k tj.nov motor presao 50k crkao ponovo,on se iznervirao i dao staro za novo i sad mu je novi auto ok..sve je to kako se zadesi serija ili od slucaja do slucaja..kad bi oni gledali ovo trziste ono..
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Odgovori