MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Re: MT:S novosti

Post od Lela »

jos nije stigao racun, a u listingu sa sajta ne vidim nijednu vanrednu stavku van paketa.

jedino ako cene na sajtu tarifnih paketa nisu prikazane bez poreza, onda bi taj visak mozda bio neki pdv?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne, sve cene na sajtu su prikazane sa pripadajucim PDV-om, to nije sigurno. I jos, na cifru 990din, PDV od 20% nije 130 din. MMS, internacionalni SMS ili tako nesto?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Slika

Paket je MixNetM (50% popusta), aj da mi kažete ima li šta ovde prekoračeno, min, sms, ili MB :blinky: ?

srki90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 11. Mar 2011. 20:23

Post od srki90 »

cvoruga,
Po meni ovaj racun ok.. Nema prekoracenja!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Sta ti stoji kao fakturisano na racunu... nemam sada nijedan, ali to je ono da kazem gde je kao obracun, gde pise koliki je pdv, na koju sumu i tako... e to mi treba uz ovo naravno.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

miodrage, ako je pitanje upućeno meni, nisam još dobio račun, samo njihov sms.
Da li mi nisu uračunali 50% popusta, šta li, uglavnom račun mi piše 1140,78 dinara,
a iz priloženog se vidi da nisam bio ni blizu da prekoračim paket, čak šta više bio mi je ugašen mob 15+ dana.
Videćemo šta pokušavaju da mi uvale :x :x :x

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 23:41

Post od dusko1122 »

Isti slucaj i kod mene,meni je istekao ugovor,bio sam u onom promo periodu mesec dana,kad mi je istekao ugovor onda su racunali paket po punoj ceni,bez 50% dole. Znaci ugovor mi je bio do 15-om decembra,ja sam tek u pre 2 dana produzio novi ugovor,taj deo izmedju starog i novog su racunali po punoj ceni.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

cvoruga, tebi je bilo upuceno...
Jel si siguran da nije ovo sto je dusko1122 napisao? Da ti je istekao ugovor? Posto je Mixnet M oko 570 din sa 50%, odnosno ovih 1140 bez popusta. Onda nema lazi, nema prevare. Iskreno, mene uopste ne bi cudilo da je upravo to. Drugog objasnjenja nema.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Ma jok, traje mi ugovor još tri meseca, do aprila 2013, ne znam šta su mi računali :smutny:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Kad ti stigne racun, uslikaces pa cemo da vidimo tacno sta pise... A onda pravac poslovnica, jer tu nesto debelo ne stima...

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Pa dobro, to sto ti pise koliko si minuta potrosio u i van mreze i sto je to sumarno ukupno manje od 300min ne znaci da nisi probio, zar ne? Teoretski, ako ti je svaki razgovor bio 20 sekundi, a oni zaokruzuju...pa ti racunaj. Ili ja nisam dobro razumeo o cemu se ovde radi :unsure:
12 godina na forumu!

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

ja sam nekoliko puta gledala u listing, u zaglavlju gde pise SMS pise 5, a dole nize pise da sam imala 2 medjunarodna smsa I 2 mmsa, ali to opet nije 130 din :-/

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

miodrage, dogovoreno :wink: .

Freyr, pa po listingu sam potrošio oko 130m, a imam ih 300 u paketu, da zaokružuju minut na 30 sekundi opet nisam prekoračio,
sms i MB su mi potoršeni nešto malo preko pola u paketu, nije ni to, ne znam na šta planiraju da me uhvate da platim više :x .

Lela, kako nije 130 kinti, pogledaj njihov cenovnik, sms i mms po 30 dinara, ne može manje :oops:

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

kako 30 din, pise da je.mms 12 din, koliko je I medjunarodni sms. odoh jos jedno da pogledam. bice sve jasnije kad stigne racun u pisanoj formi.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Lela, zavisi u koju zemlju i mrežu šalješ, tih 12 din je mislim u Lelekomove sestrinske firme u CG i BiH, za ostalo mreže je sigurno skuplje

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Одг: MT:S novosti

Post od bachika »

Lela, da nisi placala parking ili nesto slicno? Mozda izvestaji banke... Tako se i meni desavalo...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Тако сам и ја добијао увећан рачун, слао оним девојкама што се смеше са слика у гспу да се упознамо, међутим никад ми нису одговориле... :( :D
Слобода или смрт

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

sigurno su ovi mms i medjunarodni sms u pitanju, to sam sigurno slala.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

bestboy, :D :D :D

Lela, možeš da proveriš cenu sms-a koji šalješ, izabereš državu i mrežu na koju šalješ i piše ti cena sms-a
KLIK OVDE i biraj, pišu ti sve cene.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

cvoruga napisao:Freyr, pa po listingu sam potrošio oko 130m, a imam ih 300 u paketu, da zaokružuju minut na 30 sekundi opet nisam prekoračio,
sms i MB su mi potoršeni nešto malo preko pola u paketu, nije ni to, ne znam na šta planiraju da me uhvate da platim više
Pa da ali opet, moguce je teorijski da si probio, ja sam na istom paketu, bude mi balans slican tvom ali imam jos 20-ak minuta preostalo zato sto mi vecina razgovora bude par sekundi, cisto se dogovorim nesto ili cujem sa seficom ili kevom :lol: zene me pokopase al to je vec druga prica...
Poslednja izmena od Freyr u Čet, 10. Jan 2013. 13:00, izmenjeno 1 put ukupno.
12 godina na forumu!

Odgovori