MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Re: MT:S novosti

Post od dzonsi »

cvoruga, to sto ti zbirno nisi probio minute,ne znaci da sa njihovim zaokruzivanjem na svaki zapoceti minut nisi presao broj od 300 minuta...6 razgovora po 10 sekundi su ti gore jedan minut u brojcaniku,ali oni ti skidaju 6 sa stanja,tako da ako nisi imao sve razgovore po 5 ili 10 minuta,verovatno su probio minute...
Drugaru istice ugovor u martu,jel moze on sada da ode i produzi na 2 godine sa 50 % ili mora da ceka mart?
Poslednja izmena od dzonsi u Čet, 10. Jan 2013. 13:02, izmenjeno 1 put ukupno.

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

dakle, ono su roming tarife iliti koliko bi me kostalo kada bib sa MTS karticom iz recimo Francuske slala MMS ili SMS.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Freyr, i dzonsi, razumem vas šta hoćete da kažete, ali nije tako, nemoguće da sam probio a da mi je ostalo još 170 minuta.
Druga stvar stigao mi je račun tačno koliko košta bez 50% popusta, ja pre mislim da mi (greškom) nisu uračunali popust.
Ako ste vi kojim slučajem u pravu, opet kažem ne verujem, momentalno raskidam ugovor i napuštam lopove :x :x :x :x :x .

srki90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 11. Mar 2011. 20:23

Post od srki90 »

Vodite racuna de saljete sms van drzave Srbijice.. Moja majka poslala 2 poruke za Italiju oko 40 din zaduzenje preko pretlate... I sto mts... Za to ja preko mog telefona saljem samo za Crnu Goru, m:tel - mts familija:D pa je jeftinije, cak sam zapazio da mi uzimaju moje sms paketa nema naplate zaduzenje... MMS ti je 12 dinara od 1.1.2013 godine, inace je bio oko 11 dinara za nacionalnu mrezu, znaci izvan Srbije skuplje sve zavisi u koju zonu posaljes..

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

srki90, ja te moj druze, nista zivo nisam razumeo, sta si ti u stvari napisao i sta si hteo da nam porucis, osim ovog prvog dela, da se vodi racuna... Ako neko kapira neka prevede.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ljudi cak i da je probio, ok, nije probio tacno za tih 50% koliko manje placa... Ja mislim da su oni napravili neku gresku, no sacekajmo racune, i cvorugin i Lelin, pa ce da vidimo detaljno o cemu se radi. Meni samo treba uslikan racun, pa cu sve da kazem sta je, ali mi trebaju obe strane, dok je zaglavlje najvaznije!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

miodrage napisao:Ljudi cak i da je probio, ok, nije probio tacno za tih 50% koliko manje placa...
Tačno tako, koja verovatnoća bi to bila :lol: ?

I još nešto da vas pitam, ako sam probio :oops: , kako su mi onda preneli u januar preko 150m, 250sms i 250MB?
Sad kad proverim imam 400m, 1150+ sms, 1,2GB (na dumb fonu sam pa nemam net)

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

dakle, gledala sam onaj listing nekoliko puta... :?

lepo pise 2 MMS-a = 5 dinara

i 2 medjunarodna SMS-a, e tu nema cene pored 8)

ovo mi je prvi racun MTS-a, zato ovoliko ''drobim'' :D

i moram da primetim da kod VIP-a nisu naplacivane MMS poruke, jer su one bile u okviru paketa SMS/MMS svejedno i bila je fina ''caka'' da ukoliko se salje u inostranstvo tekstualni MMS, on je prepoznavan kao ''obican'' domaci MMS :D

i def mislim da je u pitanju PDV - jer je u dnu stranice naglaseno da su sve cene bez poreza - 933 din +20% PDV = 1120 din 8) koliko je def cena.

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

Kada si tacno presla na mts? Pazi ovako,brat je 27. novembra podneo zahtev za prelazak sa Telenora u mts,negde oko 5-6 decembra su ga ukljucili,paket je isto mixnet L. Devojka koja radi mu je rekla da ce prvi mesec morati da plati ceo paket,a da kada ga ukljuce ide u poslovnicu da potpise ugovor na 2 godine,i popust pocinje da mu vazi od 1. januara. Njemu je stiglo pocetkom decembra da plati 200 dinara nadoknadu za prelazak,i pre neki dan mu je stigla poruka da mu je racun za decembar oko 1600 dinara,znaci da su mu naplatili tih 20 i nesto dana koliko je bio ukljucen...Verovatno je i kod tebe taj slucaj,posto ne mozes prvi mesec da imas popust,nego tek od sledeceg obracunskog perioda,ili kao sto sam ti napisao onih 200 kinti za prelazak...

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

...nisu mi to rekli za punu cenu paketa prvog meseca..... :?

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

Kod njih ide tako,50% vazi tek od pocetka sledeceg meseca,kao i promena tarife,tako da su ti verovatno naplatili nekih 16-17 dana koliko si bila ukjljucena od pune cene...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Tri dana nisam stigao da se prebacim sa stare promocije (IPTV + ADSL) na BOX, a ta tri dana su mi naplatili žestoko!
Isto tako sam vršio prebacivanje mobilnog broja sa pravnog na fizičko lice i čekam pismeni račun, jer mi izgleda nešto nelogično što sam dobio u SMS-u.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Lela, 2 Inostrana SMS-a su ukupno 24 din. MMS je takodje 12 din.
Rekao sam ti da uslikas obe strane racuna, pa da vidimo tacno o cemu se radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

miodrage, jos nisam dobila racun u pisanoj formi, sve informacije sam dobila sa listinga na njihovom sajtu.

bojankosanin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 10. Jan 2013. 22:37
:: Sony Xperia P

Post od bojankosanin »

Da li su na svim telefonima uzetim u mts-u ubacene mts pozadine, skrinsejveri itd? Bilo ko.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Kakvi su lopovi ne mogu da verujem,ccc pre nama u Mix Net paketima MMS poruka je kostala 3 dinara,a sada 12,pihh..
A sto se tebe tice Lela, kada dobijes racun videcemo sta i kako su obracunali...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

bojankosanin, moje je iskustvo da na mt:s telefonima uglavnom nema mt:s brendiranih pozadina i skrinsejvera. Od 4 mt:s telefona koja sam uzeo sto sebi sto kevi preko ugovora nijedan nije bio brendiran.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

dzonsi, bio si u pravu :) del decembra, puna cena paketa plus 200 din za karticu. Od januara krece 50% popusta.

zvala sam ih, dobila objasnjenje B-)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Lela, pa tako je oduvek bilo otkad postoji ova akcija 50%, samo sto se o tome najvise pisalo sredinom 2011, tj kad je poceo MNP, pa se masa ljudi prebacivala na mts.
::luv phonez::

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

Lela, misterija resena :) Glupo bi bila da te kradu,tek si presla :P

Odgovori