Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Re: Telenor novosti

Post od snenad »

Andrijano, ja sam aktivirao ali samo zato što će ovaj portal da zameni telenor portal. neznam tačno do kad važi ponuda o dupliranju ali mislim da je za maj i jun. nego mene interesuje da li se naplaćuje poseta portalu, tj da li je sobraćaj preko elefona jeste. pošto nemam free mb (nije mi potrebno). bilo bi super da je tako jer je onda provera maila i socijalnih mreža besplatna.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Snenad,pa ako je najverovatnije za maj i jun onda bolje odmah da se aktivira..sto se tice besplatno da mu se pristupi to bi bilo odlicno,ali mislim da to nece dopustiti,dobro su se oni sracunali,veilki su to razbojnici :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

može da bude ali ne mora da znači
beplatno ti je da odeš na onaj mobilni telenor sajt (mislim da tako beše mada ne mogu da se setim da sam ga ikad posetio)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Novi brojevi za hitne službe

Od danas za pozive ka hitnim službama potrebno je dodati cifru 1 ispred brojeva koji su do sada važili. Korisnici Telenora na svim izabranim tarifnim paketima imaju mogućnost pozivanja službi za hitne intervencije i službi pomoći prema novoj numeraciji.

Opširnije: http://i.evocentar.net/JlkD4T
iPhone 6 Plus

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

evolution, siris dezinformacije, a to ni najmanje nije lepo. Novi brojevi ce biti u upotrebi od 21. Maja tj. tek za 3 dana a ne od danas... :uhuh:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

U upotrebi su već. Telenor je samo izmenio saopštenje u zadnjem momentu...
iPhone 6 Plus

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Onda sve informativne emisije, vesti i novine lazu kada kazu da ce brojevi biti u upotrebi od 21.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Sta je tesko okrenuti broj i proveriti 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Zovi ti policiju, pa kazi da samo proveravas kako radi novi sistem... Mislim da ce u roku od 10 min da se nadju oko tebe trojica da te odvedu na informativni razgovor, uz moguce premestanje bubrega unutar trbusne duplje :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Zovi slobodno,ja pre neki dan zvao kerove tj 92,tako su me uputili iz parking servisa jer je nekoj zeni ostao upaljen alarm ispod mog prozora dan i po (posle pola dana vise uopste nije zabavno,a od spavanja se oprostis) i oni mene upute na policiju ja okrenem i ono javi se automat i posle dva minuta cekanja izbaci..ponovo isto i batalim,radio jos dva sata jos i onda je neko preduhitrio mene i nasli su zenu.. samo sam pomislio sta bi bilo da mi je provalnik u kuci npr,a ja zovem iz plakara,znate ono kao u filmovima :lol:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Usled unapređenja sistema Telenor Pametne mreže u noći između 21. i 22. maja od 00.00-08.00 sati korisnici na teritoriji cele Srbije mogu da imaju poteškoća prilikom surfovanja Telenor Internetom.

http://i.evocentar.net/Ld4Su6
iPhone 6 Plus

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Andrijano, samo ću ti reći da je drugar posle neke pljačke prilično iskusnog lika, i uzimanja dostupnih podataka i otisaka dobio komentar, i to od drugara policajca - "Eeee.... strava, konačno da imamo malo na čemu da radimo..........(a kad se ispostavilo da neće biti tako jednostavno zbog komplikovanosti i nemanja baze otisaka prstiju, priča se promenila u:) Pa nije ti ovo CSI Miami, ajde videćemo nešto..."

Nego juče saznadoh za jedno "divno" iskustvo sa Telenorom i neupućenim korisnicima. Sestra od tetke je kod njih već godinama i često uzimala telefone od njih uz ugovor i pre par meseci joj se završavao postojeći i nešto malo pre toga je zovu i pitaju da joj daju neke besmislene minute u mreži posle potrošenih iz pretplate, uz to da joj produže ugovor za još godinu dana. Kako to telefonski može da se produži ugovor bez potpisa?!?!?!? Naravno ona nije ni gledala ni upoređivala njihove i tarife drugih operatera i onako lakonski odgovorila sa: "da, da, može..... izvinite imam mušteriju...", što je njima bilo dovoljno da je obavežu na još godinu dana.
S jedne strane ko joj je kriv što nij upućena i ne prati tarife, promocije i mogućnosti; ali sa druge strane Teelnor upravo na to i računa da sa svojim katastrofalnim tarifama, skoro na prevaru, još neko vreme zadrži postojeće korisnike. Konkretno ona za duplo više para nego što ja, uz promociju, plaćam račun u VIPu, ima 30% manje saobraćaja.
Sa treće strane drugar koji je razmišljao o novom telefonu kod njih, a koji je malo upućeniji i bezobrazniji, a odlično se cenjka je izvukao svašta, da ne pređe kod konkurencije.
Ne bih ni sam nekome nudio bolje uslove za bilo šta oko čega poslujemo nego što moram, ali ovo je stvarno bezobrazno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

gargamel4 pošalju na kućnu adresu anex i to se potpiše.ali može i da uzme mob posle mesec dana pri čemu se oni minuti i sms koji su dobijeni za dž brišu.lično iskustvo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14

Post od markomarko »

evolution napisao:Usled unapređenja sistema Telenor Pametne mreže u noći između 21. i 22. maja od 00.00-08.00 sati korisnici na teritoriji cele Srbije mogu da imaju poteškoća prilikom surfovanja Telenor Internetom.
Hahahahha, mnogo vam je pametna mreza!!!!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Neće mob, uzeće Skate za keš, sačekati da joj istekne taj ugovor i prelazi na VIP for good.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Zbog radova na unapređenju sistema Telenor Pametne mreže u noći između 22. i 23. maja od 00.00-08.00 korisnici na teritoriji cele Srbije mogu da imaju poteškoća prilikom surfovanja Telenor Internetom kao i sa aktivacijom novih i proverom stanja aktivnih internet usluga.

http://i.evocentar.net/Ld4Su6
iPhone 6 Plus

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

O jeee, pametna mreza se "zablentavila". Drugu noc zaredom? Meni to sumnjivo :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

gargamel4,
Danas razni likovi i predstavnici raznih "preduzeća" zovu i teraju te da samo jednom kažeš DA na njihovu ponudu na telefonskom razgovoru i ti si pred sudom pristao. To što kompijuterski glas na početku kaže ovaj razgovor se snima, a mi ne obratimo pažnju... :x

Ja čim čujem da razgovor počinje sa "Ovaj razgovor se snima" zaboravljam na reč DA, ili jednostavno odmah prekinem. :wink:

PS: Zvao sam Orion podršku i tamo me dočeka ta rečenica pre razgovora sa operaterom. :)

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Nije to bas tako,makar ja mislim,kako oni mogu da znaju da si se ti javio na telefon a ne neko drugi,ili uvek postoji mogucnost da onaj ko zove pogresi broj pa da se javi neko treci i "zakljuci" ugovor umesto tebe...

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

znam da kod telenora moze da se odradi promena broja telefona... Zna li neko da li to moze da se uradi i ako postoji ugovorna obaveza na postojecem broju?

Odgovori