MTS novosti
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: MT:S novosti
dyca, u bilo koju poslovnicu da odes oni mogu da provere da li ga ima bilo gde na stanju, pa ako ga ima onda ti ga mogu rezervisat/poruciti iz te poslovnice.
Ici cu do njih sutra/prekosutra da resim kupovinu. Samo me interesuje da li se isplati cekati HOX+ ako im stize tek za pola meseca/mesec il odmah da uzmem obican HOX?
dyca, isplati se sacekati,jer znas kako se kaze ko ceka taj i doceka,tako da idi na x+... 

ne znam da li je neko primetio, ali na prepaidu su se pored dnevnog i nedeljnog internet dodatka, pojavili i dodaci koji traju 30 dana.
-internet 1 dan: 20mb za 31din
-internet 7 dana: 50mb za 61din
-internet 30 dana: 150mb za 120din
-internet 30 dana: 900mb za 480din
-internet 30 dana: 3gb za 960din
-internet 30 dana: 9gb za 1440din
-internet 1 dan: 20mb za 31din
-internet 7 dana: 50mb za 61din
-internet 30 dana: 150mb za 120din
-internet 30 dana: 900mb za 480din
-internet 30 dana: 3gb za 960din
-internet 30 dana: 9gb za 1440din
::luv phonez::
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Koristio bih net preko usb modema ( 064 mreza ). E sad me interesuje da li jos uvek postoje one prepaid internet kartice i kako to s njima ide oko dopune.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: MT:S novosti
Imaju(ili imali do pre neki dan)akciju da se skine antivirus zastita.Na sajtu pise da PRVO aktiviram licencu-uradim to,a,tako pise,ZATIM preuzmem softver.E kad hoces da uradis to ZATIM tek onda izadje obavestenje da za taj rad zastite potrebno je ....pa nabrojano.Deo nabrojanog se nije slagao sa mojim kompom i nisam uspeo da pokrenem program.Javio im mejlom da mi deaktiviraju licencu jer ne mogu da je koristim,a postupio sam po onom njihovom prvo ovo,pa zatim ono.Odgovor je bio da je licenca aktivirana na moj zahtev.Ja,opet-dektivirajte mi je jer je ne koristim,a nije mi niko drzao pistolj uoeren u glavu,nego sam oratio vase pogresni uputstvo.Prvo aktiviranje,a potom tek vidis odgovara li ili ne.Oni odgovaraju da uputim pisani zahtev za deaktivaciju uz sledeci racun???Majku mu pa da li je moguce da ne mogu lepo kad im se objasni sta je problem da deaktiviraju?!?Tako da se neko ne zezne pa da prati njihovo uputstvo.Prvo uradi Drugo.popizditi
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
jerkann, mozes i obicnu prepaid karticu da koristis pa da uplacujes ove dopune, skroz su ok
::luv phonez::
U pripejd broju sam odabrao i aktivirao dodatak 150 Mb mesecno,bolje receno pise internet 30 dana.Sada me interesuje kada prodje tih 30 dana,da li se taj dodatak gasi ili ne.Kod npr.tarifne opcije sms 50 para lepo mozes preko ussd koda izdati naredbu da se opcija prekine odmah ili kad istekne tih mesec dana koje si "dobio",ili ako nemas dovoljno uplate,gasi ti se ta mogucnost...Ovde,kod interneta toga nema,stoga zakljucujem da se ta opcija aktivira po potrebi i da je ogranicena na tih 30 dana.Zna li neko?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Internet se aktivira iduci mesec automatski ako imas dovoljno kredita na racunu, a odjavljuje se slanjem SMS poruke.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Hvala na pomoci.Nadam se da ce na broju za proveru biti i varijanta kako da se odjavim. 

- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
djosa@, pisao sam i ja o tome pre jedno nedelju dana da sam bio sa zenom da ona produzi postojeci ugovor uz tih 50%, pa smo joj menjali paket zbog neta, i takodje je dobila tih 3GB neta na poklon.
Sve je to lepo od njih, ali mi stvano nije jasno kako neko moze da potrosi 3GB za 30 dana..Ali dobro,kako ono nase glasi "pokonu se u zube ne gleda" tako da...
- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
Ma ako tena ima da ih potrosim sve,a jedna od brzih solucija je youtube...I da pogledam neki film na kompu uz opciju deli internet preko usb-a....Ma nek su oni nama živi i zdravi dok oni daju neke povoljnosti.Mi možemo koliko toliko dobro da prodjemo.Kad ne može nešto bolje...Ja sam zadovoljan

Steta sto se tih 3 GB ne prenosi u naredni mesec
ja ovaj mesec nisam ni ove iz paketa potrosila...steta...

zato sto je telekom najveci lopov od svih evropskih operatera
cak i teleSmor daje nesto da se prenese...

cak i teleSmor daje nesto da se prenese...

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
luca, ne preteruj sa pljuvanjem telekoma. Ne prenosi se samo promo paket, sve ostalo (nepotroseno) se sasvim normalno prenosi u naredni mesec, nista gore od ostalih operatera u Srbiji.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
ja sam sa njima imao toliko lose iskustvo da sam sve sto sam imao otkazao plus, znam ljude koji tamo rade, svi pricaju isto i sve sto kazem je proverena informacija.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
luca, nemoj da si ostrascen, svako je od nas imao po neko lose iskustvo.
A 3GB ja mogu da stucem za max 3 sata
Ako jako pozelim
U zavisnosti od brzine protoka, moze i za daleko manje 
A 3GB ja mogu da stucem za max 3 sata

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
luca, sta ti je pouzdana informacija? Znas bolje od korisnika da li im se prenosi nepotroseno u naredni mesec? Ili mozda poznajes bolje situaciju od mene kome desetak kolega sa fakulteta radi sto u "fiksnom" sto u "mobilnom" delu telekoma?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora