Yettel novosti
Re: Telenor novosti
Osim što postoji razlika između postpaida i prepaida, to je u odnosu na ono što ja plaćam na VIPu, za potpuno isti kvalitet usluge razlika od nekih 24 puta. Sitnica za dokaz ljubavi prema Telenoru.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Telenor: Novi Prenesi Premium paketi
Iskoristi svaki trenutak, gde god da si, uz Prenesi Premium pakete!!
Sada možeš da uživaš u komunikaciji još opuštenije, širom Evrope, uz nove Telenor pakete PRENESI PREMIUM!
U okviru Premium paketa nalaze se:
- Besplatni roming minuti za evropu koje možeš da preneseš
- Neograničeni razgovori u mreži
- Neograničen internet i SMS
- Prioritet kod pozivanje Kontakt centra
Opširnije: http://i.evocentar.net/NCLhq2
Iskoristi svaki trenutak, gde god da si, uz Prenesi Premium pakete!!
Sada možeš da uživaš u komunikaciji još opuštenije, širom Evrope, uz nove Telenor pakete PRENESI PREMIUM!
U okviru Premium paketa nalaze se:
- Besplatni roming minuti za evropu koje možeš da preneseš
- Neograničeni razgovori u mreži
- Neograničen internet i SMS
- Prioritet kod pozivanje Kontakt centra
Opširnije: http://i.evocentar.net/NCLhq2
iPhone 6 Plus
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ко вама прави пакете? Ови су стварно ненормални!
Да је ово за правна лица па да разумем, овако... Никад мање минута,а то је оно што корисницима треба!
Да је ово за правна лица па да разумем, овако... Никад мање минута,а то је оно што корисницима треба!
ex ivan87
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Muahahahahah, cene su zesce 
A onda ide objasnjenje, srecom ne tako sitnim slovima, ali toliko o neogranicenosti:

A onda ide objasnjenje, srecom ne tako sitnim slovima, ali toliko o neogranicenosti:
Kod: Obeleži sve
Neograničeni SMS
U slučaju poslatih 4.000 i više SMS poruka u jednom obračunskom ciklusu, Telenor zadržava pravo da promeni način na koji uslugu naplaćuje.
Neograničeni razgovori u Telenor mreži
U slučaju potrošenih 4.000 i više minuta u Telenor mreži u jednom obračunskom ciklusu, Telenor zadržava pravo da promeni način na koji uslugu naplaćuje. Minuti unutar Telenor mreže se troše, nakon utrošenih minuta ka svim mrežama i ne prenose se u sledeći mesec.
Neograničeni Internet
Korisnici Prenesi Premium M raspolažu sa 1GB, Premium L sa 2GB, Premium XL sa 3 GB brzog interneta. Ako korisnik potroši sve brze GB iz paketa, internet može i dalje da koristi bez dodatnih troškova, po smanjenoj brzini.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
neograničeno ograničeni sms data i voice paket. ok realno mislim da većina ljudi odavde ne mogu da potroše ovoliko smsa i razgovora u mreži ali sve je moguće.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
A jel se ovi neograniceni minuti u telenor mrezi koriste paralelno sa ovim minutima prema svima ili krecu tek posto se potrose ovih mizernih npr 300..??
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
HaHa kakvi kreteni jbt!! A pazi neogranicen broj poruka,ali ipak ogranicen na 4000..kome trebaju uopste tolike poruke,ajd da se nadje sto ljudi u zemlji i oni i to ogranice...plus cena telefona..lud je onaj koji uzme tel po ovoj ceni.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
mt:s ponudio bolji paket, Mega Net. Doduše, izgleda da se može uzeti samo uz SGSIII, ali ipak je bolji od Telenorovog Prenesi PREMIUM XL-a. Ima 4.000 min ka svim mrežama, 40.000 min
u mt:s mreži, 40.000 poruka (to su džekovi, a ne Telenor, ograničava na 4.000
), 40 GB interneta...
Cena, sitnica, 5.999.

Cena, sitnica, 5.999.

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pokusaj telenora kao i uvek tragikomedija
A njihovo stekarenje na minutima ne vredi vise ni komentarisati. Blamaza.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Ја сам почео озбиљно да размишљам о Випу. Од Теленора очигледно нема вајде. Неће нудити нормалне пакете. Причао сам са једним другаром који ради тамо. Каже да се и он ужасава тих пакета.
Џаба њима квалитетна услуга кад су ем најскупљи ем нуде најмање.
Џаба њима квалитетна услуга кад су ем најскупљи ем нуде најмање.
ex ivan87
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Kvalitetna usluga?? U centru Bg-a,tj na Bulevaru Revolucije steka 3g samo tako... i prelazi mi ono sa 3g na E,net trokira..samo ih vadi sto su drugi mozda jos i gori..
Ne brinite se, za Novu godinu pet hiljada dinara popusta na telefone 
ako do tad ne promene nesto - cao zdravo! Ionako mi samo sluze za cuvanje broja. Katastrofa.

ako do tad ne promene nesto - cao zdravo! Ionako mi samo sluze za cuvanje broja. Katastrofa.
Andrijano, bas je kriminal na Bulevaru,pogotovo kod Cvetkove pijace,i okolina,dobro je ako i bude 3g...
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
zna li neko: ukoliko cu biti odsutan, i necu moci da platim racun za sledeceg meseca, da li mogu da uplatim vise novca kada budem placao aktuelni racun, pa da Telenor to samo "skine" kad dodje vreme za naplatu sledeceg racuna? mogu li samo da uplatim vise para koristeci postojeci "instrument placanja" tj uplatnicu za ovaj mesec?....
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
mb011, ako ti je racun npr. 500 din. ti popuni uplatnicu tj. "nalog za uplatu" i u iznos upisi 1000 din. i taj novac ce stojati kao pretplata i bice skinut narednog meseca.
40.000 minuta?!?!??! Sad izračunah da kalendarski mesec ima 43.200 minuta
Ok, velikodušno, apsolutno neiskoristivo, ali dobar marketing.
Ovaj postpejd za roaming (ako sam dobro razumeo) je povoljan. Bolje 8,5 nego 50 din/min, ali naravno da ništa tu nije baš onako kao što piše i da iam dodatnih troškova, različitih ugovora sa različitim operaterima......

Ovaj postpejd za roaming (ako sam dobro razumeo) je povoljan. Bolje 8,5 nego 50 din/min, ali naravno da ništa tu nije baš onako kao što piše i da iam dodatnih troškova, različitih ugovora sa različitim operaterima......
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
40000 je u mrezi, NAKON potrosenih 4000 minuta. Po meni sumanuto, ali whatever. Bolje da su odmah rekli - evo vam FLAT sve! Jer 40 GB je nemoguce potrositi bez heavy downloada, o 40000 poruka necu ni da pricam. 4000 minuta je sa druge strane dovoljno da se za 2 godine zaradi nesto na mozgu 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
Da li se zna da li se roming minuti u premium paketima prenose u sledeci mesec ako se ne iskoriste? Da li evropa obuhvata i okolne zemlje bive sfrj? Da li paket obuhvata i neke megabajte/poruke u romingu?
Ukoliko paketi ne sadrze ni megabajte ni sms u romingu, onda je ovo samo navlakusa da ne biste uzeli drugu SIM karticu tamo gde putujete, a sa ciljem da vam naplate (deeebelo) SMS i MB dok ste u romingu!!! Zasto sve telenor ponude moraju da imaju neki skriveni motiv!?
Ukoliko paketi ne sadrze ni megabajte ni sms u romingu, onda je ovo samo navlakusa da ne biste uzeli drugu SIM karticu tamo gde putujete, a sa ciljem da vam naplate (deeebelo) SMS i MB dok ste u romingu!!! Zasto sve telenor ponude moraju da imaju neki skriveni motiv!?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Нема смс-а и мегабајта у ромингу. Само минути. Мислим да се тих 20 преноси.
ex ivan87