pa da, ali probaj da dobijes nekog operatera za bilo koju uslugu, da bilo koju reklamaciju iskukas do kraja i dobijes nesto prakticno kao resenje osim glupih komentara, da proveris PRAVO stanje u bilo kom trenutku u mesecu itd...
plus, naplacuju mi 100din mesecno ''uslugu'' sto je telefon koji sam uzeo uz paket 3G !!!
luca, osim 3G usluge (koju placas ako uzmes "3G telefon") ostalo nije posebno tacno. Provera stanja radi sasvim ispravno i regularno veci deo meseca (nedostupno je samo prvih nekoliko dana u mesecu) i stanje se relativno brzo osvezava. Operatere retko zovem, onih par puta kada sam zvao dobio sam ih relativno brzo. Generalno su neupuceni u svoj posao, ali to jednako vazi i za one u Telenoru i Vipu, sto je i normalno posto te poslove radi najjeftinija radna snaga koja i nema neko tehnicko obrazovanje.
ok, slazem se.
onda mozemo da preporucimo svima onima koji su pobegli u VIP od uvedjenja mogucnosti prebacivanja broja, da se vrate jer je sve ispravljeno...
bila je skoro i cifra na b92 koliko je preslo u zadnjih par meseci (ne secam se tacno kada su uveli tu mogucnost), oko 200.000 koliko se secam... slagacu vas...
luca, a jel te neko lupao po usima da uzmes taj uredjaj? I niej da je tih 100 din nesto fantomski, nego si znao to onog momenta kad si potpisivao ugovor, jer je jasno navedeno.
Sto se tice cekanja na operatera da se javi pri pozivu CC ista je situacija kod svih. A sto se tice informacija koje dobijas, pa i sam znas da svako od nas ovde na forumu zna vise od svih njih tamo zajedno! Prema tome, nijedna ti tvrdnja ne pije vodu!
presla sam iz VIPa u MTS, jer je ponuda mnogo bolja, popust neprocenjiv a i prenosenje nepotrosenog mi znaci.
pohvala za MTS - nepunih mesec dana sam bila njihov korisnik i bez problema su mi odobrili roming sa mtel-om. U tri reci sam se dogovorila sa operaterom, roming je bio omogucen cim sam usla na teritoriju RS.
cvoruga, gledaj na to ovako. Uporedi npr. kolika je cena rominga sa Telenor Srbija karticom ako se koriste Telenorove mreze u Crnoj Gori ili bilo gde na svetu. A "sve je to Telenor".
cvoruga, pohvala je bila u smislu da su mi za 5 minuta omogucili koriscenje rominga, telefonom sam ih pozvala sa autoputa, na putu za RS, a njihov korisnik sam bila svega 15 dana cirka - inace roming odobravaju posle 3 meseca postpaida ili ako se uplati nekih 9000 din.
Lela, pročita li moj post ili ne?
Mtel je Telekom u Bosni, šta ti nije jasno, zašto ti ne bi odobrili kad je ista firma, big deal, ne kapiram čemu pohvala?????
kao sto rekoh (jos jednom, sporije...) roming odobravaju posle 3 meseca koriscenja postpaid-a ili ako uplatim 9000 din. Ja sam u trenutku odobravanja rominga bila njihov korisnik svega 15 dana i nisam morala da nista da uplatim.
Lela, objasnio ti acamatic, pošto mene očigledno ne razumeš .
MTS je u Bosni Mtel BiH, u u CG Mtel CG, i zašto ti ne bi odobrili roming kad je ista firma?!
Evo sad smo ti mi objasnili bolje .
Znači nikakva njihova specijalna usluga za tebe (niti bilo koga drugog), neko prazan marketinški trik
ok, jasno mi je - meni su prvo rekli ne moze...pa onda su malo zatezali, pa kao ajde podnecemo zahtev, pa su mi onda javili da ce mi roming biti odobren za 24h i onda je bio omogucen za manje od 3h
Koliko je meni poznato ne postoji poseban roming (osim u smislu cena) za m:tel mreze. Ako su joj odobrili roming onda su joj odobrili za sve mreze. Ako je drugacije onda mi je ta informacija promakla.
Kao sto vec znate,od ove godine sam pospaid i to BOX paket... i danas mi stize sms od MTSa:
Promocija PROMOprepaid 0,99 vam je upravo istekla.Pratite aktuelne promocije u USSD meniju.Vas mt:s
Ne razumem,u cemu je sad fora,jer ja to promociju nikad nism koristio,ni na pripeidu niti na postpaidu.Sta li taj sms znaci? Jel moguce da je greska u pitanju?
Obaveštavamo Biznet Mix Net korisnike da će se od 1. marta 2013. godine primenjivati nova cena uspostave veze u iznosu od 5,90 dinara, kao i nova cena SMS poruke u iznosu od 3,90 dinara.
Takođe, primenjivaće se i novi obračunski interval 60s + 60s, što znači da će se razgovori zaokruživati na 1 minut.
Korisnike Biznet Mix Net tarifnih profila od 1. marta očekuje i novina u okviru mesečne pretplate - dodatnih 500 minuta za razgovore u mt:s mreži. Ovi dodatni minuti Biznet Mix Net korisnicima biće na raspolaganju nakon što potroše inicijalnih 2.000 minuta za razgovore u domaćem saobraćaju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.