Yettel novosti
Re: Telenor novosti
Telenorova Pametna mreža – veće brzine i bolja pokrivenost
Telenor u Srbiji nastavlja da unapređuje svoju mrežu i jedini je operator sa komercijalnom ponudom modema i tarifnog paketa koji podržavaju HSPA+ 42 Mbps tehnologiju
19. jun 2012 – Uz širenje pokrivenosti, Telenor unapređuje Pametnu mrežu uvođenjem tehnologije HSPA+ 42Mbps, koja omogućava realnu brzinu preuzimanja podataka od 10 do 20 Mbps. Telenor je počeo postepeno da uvodi ovu tehnologiju u šest gradova: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici i Pančevu, a do septembra će ovom tehnologijom biti pokrivene sve lokacije na kojima već postoji signal 3G.
Opširnije: http://i.evocentar.net/LyPrfo
Telenor u Srbiji nastavlja da unapređuje svoju mrežu i jedini je operator sa komercijalnom ponudom modema i tarifnog paketa koji podržavaju HSPA+ 42 Mbps tehnologiju
19. jun 2012 – Uz širenje pokrivenosti, Telenor unapređuje Pametnu mrežu uvođenjem tehnologije HSPA+ 42Mbps, koja omogućava realnu brzinu preuzimanja podataka od 10 do 20 Mbps. Telenor je počeo postepeno da uvodi ovu tehnologiju u šest gradova: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici i Pančevu, a do septembra će ovom tehnologijom biti pokrivene sve lokacije na kojima već postoji signal 3G.
Opširnije: http://i.evocentar.net/LyPrfo
iPhone 6 Plus
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
E cim odem sa zenom u njeno rodno mesto (okolina Bojnika) videcu dali ste nesto uradili sa boljom pokrivenoscu ili idalje samo pricate neistine.evolution napisao:
19. jun 2012 – Uz širenje pokrivenosti, Telenor unapređuje Pametnu .....
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pre je bilo da mreza ne moze da izdrzi pakete, a sada da paketi ne mogu da izdrze mrezu.
evolution, cemu tolika brzina jer kada bi zaista postojala potreba za njom to bi znacilo da bi se ceo mesecni protok spucao za manje od 10 minuta!
Bez flata, ovo je potpuna besmisao. Ili, posto vas vec vidim da se jezite na sam spomen flata, dajte bar svega 10 puta vise -
Prenesi i surfuj 500mb > 5GB
Prenesi i surfuj 1GB > 10GB
Prenesi i surfuj 2GB > 20GB.
Mnogo? Za takve brzine, realno, i nije. Niko vas nije bio po usima da uvodite "pametnu mrezu", mogli ste da ostanete na gprs-u, tada bi 500mb bilo vise nego dovoljno.

evolution, cemu tolika brzina jer kada bi zaista postojala potreba za njom to bi znacilo da bi se ceo mesecni protok spucao za manje od 10 minuta!
Bez flata, ovo je potpuna besmisao. Ili, posto vas vec vidim da se jezite na sam spomen flata, dajte bar svega 10 puta vise -
Prenesi i surfuj 500mb > 5GB
Prenesi i surfuj 1GB > 10GB
Prenesi i surfuj 2GB > 20GB.
Mnogo? Za takve brzine, realno, i nije. Niko vas nije bio po usima da uvodite "pametnu mrezu", mogli ste da ostanete na gprs-u, tada bi 500mb bilo vise nego dovoljno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma ja bih bio srecan sa 2Mbps flet uz mozda 300 min i sms i da kosta do 1500 din. Cena je realna jer toliko je 10Mbps kod SBBa, a 2Mbps je sasvim dovoljno za mob. net. 
Ako se njima isplati da za 2000 din daju Analognu + Digitalnu televiziji + 16Mbps net ili kao sto im ja placam 3600 za isto to ali sa 40Mbps, nece ni mobilni operateri propasti sa kojim flet paketom...

Ako se njima isplati da za 2000 din daju Analognu + Digitalnu televiziji + 16Mbps net ili kao sto im ja placam 3600 za isto to ali sa 40Mbps, nece ni mobilni operateri propasti sa kojim flet paketom...
Naravno da nece propasti,ali nece ni zaraditi orgomne pare,kako onda da razni menadzercici imaju po 5-10 hiljada evra platu...
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
pa telenor i sad ima flat paket. doduse spor ko puz ali bolje i to nego da naplacuju po kb kad se predje limit.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Evo danas sam bio u tazbini i signal pametne mreze je idalje glup kao i ranije, nista nisu popravili a raspisali se da su i pokrivenost poboljsali. A gde to ???

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Ma to su samo pričice.
Ja iako sam na užoj periferiji Požarevca,i dalje,kao i pre,imam 0-2 crte 3G signala.Tako da sam primoran da budem u 20. veku,još uvek.Ili da se penjem na krov radi YT klipa.Na meni je da odlučim.
Lagarija obična.
Ja iako sam na užoj periferiji Požarevca,i dalje,kao i pre,imam 0-2 crte 3G signala.Tako da sam primoran da budem u 20. veku,još uvek.Ili da se penjem na krov radi YT klipa.Na meni je da odlučim.
Lagarija obična.
A niko ih ne lupa po usima da kazu da je veca pokrivenost,ako ne mogu to da obezbede nek cute.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
fannY, sve je to marketing. Jer kad neko ko nije njihov pretplatnik procita ovakvu vest ili cuje za ne znam koliki protok, normalno je da ce potrcati kao zdrebe pred rudu ukoliko nema nekoga da sazna iskustva iz prve ruke 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa pazi, stavis jednu novu baznu stanicu, i kazes veca je pokrivenost - nista nije slagano, sve je po PS. Veliki su to mufljuzi...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Azimuth, razumem ja to,al nisu ljudi glupi,kupis prepaid karticu ,pa proveris...bolje da se pozabave nekim akcijama.
Ako ne bude bilo nesto slicno kao u mts-u,odlazim.

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
fannY, dali si i ti za 50% ili je nesto drugo sto te privlaci mts-u.
Deksi, sigurno je za 50%,a ko nije.. 
Ako cemo iskreno,ne znam ko daje bolju akciju sto se tice postpaida,od mts-a..

Ako cemo iskreno,ne znam ko daje bolju akciju sto se tice postpaida,od mts-a..

- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
apsolutno se slažem. od 50% nema bolje akcije. kakvi telefoni, pa za godinu dana možeš da uštediš popust koji ti daju.
Deksi, acamatic i snenad su dali odgovor.

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
fannY, dali si to probao da trazis i od telenora, nov ugovor bez telefona i trazi im 50% popusta. Neki su vec to dobili.
Deksi, nisam znao za to,to kao da kazem da cu da predjem u mts ili vip ili su samo trazili i dobili?Ja bih da ostanem u Telenoru,pogotovo zbog provere stanja.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
?????!Deksi napisao:dali si to probao da trazis i od telenora, nov ugovor bez telefona i trazi im 50% popusta. Neki su vec to dobili
Ozbiljno? Jel mora da se blefira ili samo odes i trazis uz par ulizujucih reci?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Odes u npr telekom,podneses za prelazak u njihovu mrezu i odmah u roku dan dva te zovu iz telenora,ona prica,ajd ostanite bla bla,ugovor na 2 god,bez telefona 50% popusta.. naravno ima caka..to zovu odprilike samo ljude koji trose od 1200-1300 pa navise i nude im da ostanu toliko da placaju al za jedan veci paket..tj. za 1300 dobijes prenesi 950 koji je 2600 ili za 1500 dobijes prensesi surfuj 2gb koji je 3000din za 1500dinara.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data