A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: VIP novosti

Post od Azimuth »

Ne znam, i ja sam kao i svi odavde, samo korisnik usluge. Jedino što sam malo duže pričao sa tom devojkom iz korisničkog pa mi je rekla ovo što sam napisao.
Iskreno, nije mi ni na pamet palo da pitam za tu opciju. Mislim na to da nemaš obavezu, a da budeš na postpejdu.
Mogu samo da pretpostavljam kao i ti, da im je u interesu da te zadrže sto duže, a usput i da te nateraju da pređeš na novi paket. To će i uraditi tako što ćeš prvo na pripejd, pa odatle nazad na postpejd, ali na neki od novih paketa.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Telenor je ipak za neke nijanse više fer igrac nego VIP.

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Evo meni stigao sms dans od 060/1234 , koa spremili su mi specijalne pogodnosti ...

Ajoj majko moja 3 puta sam pricao sa njima i jos me j....u :disgust: :disgust:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Pa jesi li vec pregovarao?

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Jesam napisao sam 3 puta vec, i nude mi isto sranje prvi put je bilo kao 20 smartova vise da dobijem mesecno,a ostala dva kao da smanjim paket ili da predjem na nove pakete sto sam i vec znao...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nisam znao da su poceli i sms da salju :|

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

I meni danas poslali sms da su za mene spremili specijalnu ponudu i da pozovem 1234. Vrhunac bezobrazluka. Sto bi pokojni Sava rekao " Zbogom Kikindo na........"

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Ovako,vidim da se vodi polemika oko toga da li je broj na kraju ugovora,taj još jedan famozni mesec na pripejdu ili na postpejdu(bez trošenja "impulsa").Nebih ni ja znao,nego je supruga,oduševljena time što je imala ugovor u trajanju od 28 meseci(dvadesetosam) :chytry: ,odlučila da pre ovoga zamešateljstva raskine ugovor,koji je konačno došao "na red".Pošto je na vreme podnela zahtev,da bi bio uknjižen u ovom obračunskom periodu,rečeno joj je da joj Vip poklanja još jedan famozni mesec besplatnog postpejda....ali, :uhuh: ,ako napraviš neki saobraćaj dobićeš račun,ako ne napraviš nećeš dobiti račun...Definitvan lov u mutnom.Pre biste bili pripejd,pa ako biste pokušali koristiti broj,dobili biste poruku kako nemate dovoljno sredstava na računu,ovako to nije slučaj pa ćete(u slučaju moje supruge nakon tih 28 meseci ugovora),platiti još jedan račun.To je ta "igranka" oko ostvarenog saobraćaja,koju spominjete u prethodnim postovima...Sim kartica presečena i bačena u smeće... :oops: NEĆEСЕ SE KORISTITI... :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

PetarI, da dopunim samo. Ako se podnese zahtev za prenos, broj moze da ode odmah po zavrsetku 24-mesecne obaveze, znaci tu ne vazi vipova igrarija, cuveni vipovi obracunski periodi i slicno. Jedino ako se broj gasi, onda vip moze da radi to sto radi, ocigledno zato sto taj deo nije dovoljno regulisan.
A da vip lovi u mutnom, to se apsolutno slazem, njihovi cuveni obracunski periodi, kao uveli su ih zbog nas, a ustvari im sluze za svakojake mahinacije i mutljavine.
Sa njima covek ne moze da se opusti, cim ti padne paznja gledaju kako da ti nesto uvale i za'e#u.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Njihov nijedan broj koji imam i koji sam imao nije vredan zajebancije oko prenosa.Stoga,Vip good bye forever.Stvarno me više ne interesuju.Mts na 50%,a ako i oni odu na tu 90/60 nebulozu odoh na Biznet tarifni.Tarifira se na sec.bez naplate uspostave veze.Telefoni preko oglasa,nemislim da su im veći paketi jeftini,plus ona famozna 3G pretplata.Znači nisu ni oni cvećke,50% isključivo.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ljudi, jel znate sta je najveci sou? Sto je vip prvo izmislio nepisanu ugovornu obavezu od tri meseca, a ona se sada pretvorila u ugovornu obavezu od cetiri i tu vec pocinju da mi idu na onu stvar. Jer nemaju meru.

Ovo pricam iz prve ruke, za jedan nebitan broj koji sam raskinuo jos pocetkom marta, znaci pre svih ovih sr... i bio danas do poslovnice da platim racun za trojku, rekoh bas da proverim sta je s tim drugim brojem, kazu, jos nije ugasen tek krajem aprila. Brate mili koji klosari.

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

I ja sam danas dobila sms u kojem, posebno za mene, imaju pogodnosti, samo da pozovem. Sad sam zvala da pitam kad može da se raskine ugovor, rekoše tek naredni presek, tj. 25 maja, a ne 25 aprila kao što rekoše u poslovnici.
Pitala sam za taj mesec pride, kažu da se normalno koristi i plaća potrošeno.
Tek sad mi ništa nije jasno.

...ako napraviš neki saobraćaj dobićeš račun,ako ne napraviš nećeš dobiti račun.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Meni nije stigao nikakav SMS a pre svih vas sam podneo zahtev. Jedina razlika je sto sam ja rukom pisao a vi ostali potpisali vec odstampani koji su vam dali. Meni je jos i iz korisnickog receno da se broj gasi na prvom narednom obracunu, a tu istu informaciju je dobila i devojka sa druge strane pulta kada je nazvala svog nadredjenog.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

deana, ako iseces karticu i bacis u kantu, ne dobijas racun. Ako se zeznes ili zaboravis i koristis broj tog poslednjeg meseca, dobijas racun. Vip je to, gledaju kako svaki dinar da izjajare, ne daju ti ni da odes na miru ko covek.

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Opet sam ih zvala i rekoše da, pošto sam podnela zahtev usred obračunskog perioda, moram da ostanem još jedan i da, koristila ili ne koristila, sve plaćam. Mora biti CEO obračunski period.
Poslednja izmena od deana u Pon, 07. Apr 2014. 17:46, izmenjeno 1 put ukupno.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Brzo ce 22.04. pa cemo saznati. Ako me ugase, svi pravac poslovnice i da se zalite. Ako me ne ugase, zapalicu ih 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

To im je inace jos jedna od novina u okviru ove kampanje #drugeprice. Do skora je bilo, podneses zahtev u toku obracunskog perioda, i naravno ne ugase ti broj odmah, vec na kraju tog obracunskog perioda. Ali istog meseca zavrsis sa njima. Mislim da je tako cak bilo i pocetkom marta kada sam podnosio zahtev za raskid tog drugog broja (par postova iznad), ali eto, umedjuvremenu je neko bio kreativan.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da. Meni je rečeno da se raskida ugovor i gasi broj na prvom preseku tj kad podvuku liniju za taj mesec. Videćemo uskoro šta i kako će biti.

Dopuna:

Upravo su me zvali da mi potvrde da nemam poskupljenje od 8% na broju koji ostavljam kod njih. Usput sam je pitao za ovaj raskid ugovora i potvrdila je, sad kad bude prvi presek stanja dolazi do raskida ugovora. Nema narednog, nema pričao ili ne, nema ničega :)
Za ostajanje na postpejdu posle raskida ugovorne obaveze nije znala da mi kaže, ali je rekla da će proveriti i javiti.
Poslednja izmena od Lobachewsky u Uto, 08. Apr 2014. 00:25, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Pozeljno je da prodje bar 24h izmedju da uzastopna posta istog autora, osim u nekim posebnim slucajevima.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Pozvali te u 10pm?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Zaboravio sam da napišem da mi je rekla da smo na starim paketima do isteka ugovorne obaveze. Posle toga svi prelazimo na nove, bez izuzetka.

Odgovori