Yettel novosti
- frace
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
- :: Sony Xperia miro
- :: S3 I9305
Re: Telenor novosti
Dok svuda u svetu cene telefona su u stalnom padu u telenoru ja pak obrnuto. Stvarno mi nije jasno... Sad ce verovatno uskoro da ponude neku "akciju" od 5000 dinara popusta na telefone. Strasno! 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ljudi, aj ako moze mala pomoc... Danas je tacno 41 dan kako sam odneo Ashu na reklamaciju i niko mi nista ne javlja. Je l' ima u telenoru ono, ako prodje 45 dana mogu da trazim novi? 

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
psyhound, to nije telenorovo nego zakonsko resenje,tako da strpi se jos 4dana pa idi po nov aparat ili povrat novca.....
D500&E71
-
- Sertifikovani Trol
loki13, ma mislio sam da li se pridrzavaju toga...
A nije mi problem da se strpim jos malo... Koristim ovu moju kantu od praistorijskog samsunga 41 dan, pa mogu i jos ta 4. 
Samo da me ne nazovu 44. dan da dodjem po telefon.

Samo da me ne nazovu 44. dan da dodjem po telefon.

- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Znaci, upravo sam video da su podigli cene telefona. Do juce je SII uz Prenesi i surfuj 500 kostao 38880, i bio sam veoma blizu odluke da kupim telefon, da bi sada telefon kostao 45960din i ne pada mi na pamet da dajem toliki novac i jos da se obavezem na 2 godine,a dok je npr. u Handy-ju telefon 55999din, bez ikakve ugovorne obaveze. Kako je opravdano poskupljenje, zivo me zanima. Ostao sam bez reci. Apsolutno.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Sta bi sa pozivima korisnicima kojima istice ili je istekao ugovor? Bratu je istekao ugovor i nema vise onog poziva sa ponudama za novi ugovor.
Izgleda da mnogo njih je pocelo da im trazi 50% popusta pa vise i nezovu pa ko se zaboravi tera tako po starom.
Izgleda da mnogo njih je pocelo da im trazi 50% popusta pa vise i nezovu pa ko se zaboravi tera tako po starom.
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Deksi, samo da potvrdim tu tvoju teoriju. Meni istice ugovor pocetkom septembra, tako da vec imam mogucnost obnove ugovora i kupovine novog telefona. Poziv nisam dobio niti ikakvu posebnu ponudu kojom bi me privukli da to uradim. Iznerviran poskupljenjem telefona, pozvao sam call centar, upravo da bih dobio informacije o tome da li mogu dobiti neke dodatne pogodnosti (minute, popust...) obnavljanjem ugovora. Dobio sam odgovor da trenutno imaju akciju dupliranja minuta do nove godine (kao i za sve ostale, nove korisnike) i da nista drugo ne moze da se dobije. Usput sam pitao i kako je opravdano poskupljenje telefona, a odgovor je bio: poskupljenjem uredjaja na trzistu.
Inace SII kod njih uz prenesi i surfuj 500 kosta 45960, dok je telefon u prodaji 45840. Apsolutno ne vidim zasto bih se onda vezivao ugovorom kod njih i platio im tako nenormalnu cenu. #razocaran

I ranije su bas retko zvali da bi ponudili nesto,jedino da podneses zahtev za prelazak u drugu mrezu,pa te onda zovu sigurno,ali pitanje sta ce da ponude:) Ili mozda da im sibnes mail,i zapretis odlaskom u mts ako ti ne daju 50%,sta znam...
umesto da se telenor bori da zadrzi korisnike oni se prave blesavi i misle da ja treba njih da molim.imas u vipu smart 1100 za 880din sa popustom od 25posto a ako hoces tel prekida se popust i potpisujes nov ugovor na isti broj ili u mts 50posto popusta taj popust se isplati za vece pakete na mts mix2700 ili mix net l ili xl.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
U nedelju sam podneo zahtev za prenos broja u vip. Danas pre podne zove me 0639000 (preljubazan i fin ženski glas) i pita za razlog prelaska. Kažem zbog popusta na pretplatu koji vip daje za rođendan + ako ne uzimam telefon imam još 25% na rođendanski popust, pita me za telefon i kažem da mi on ne treba. Ljubazan i fin ženski glas ponudi 50% popusta na bilo koji paket uz ugovor na 2god. da ostanem na telenoru. Pitam je za paket na kom imam 600min kao na vip-u ali da ima internet (da mi ne ponudi prenesi paket jer na njima nema net) i ponudi mi Prenesi i Surfuj 2000 koji je košta 3000din mesečno u kom ima 600min ka svim mrežama i net protok, poruke na šaljem toliko pa mi iz tog paketa ne znači ništa tih 2000 sms, što znači 1500din mesečno bi koštao sa popustom. Kažem joj da na vip-u za 1000din imam 600min, 600sms i 600mb u šta se odlično uklapam i da mi se ne isplati ni sa 50% da ostanem na telenoru, prelazim, onda mi je rekla da je sve ok što se tiče njih i da su mi odobrili prelazak.
Pa tako, otplike su počeli da im se osipaju korisnici kada su krenuli da nude i oni popust (ne znam da li su počeli od ponedeljka danas), moguće samo onima koji hoće da pređu dobuju ponudu, ko neće nema veze i to me nervira kao dugogodišnjeg korisnika što nemam neke povlastice/popust kao neko ko godinama nije nikad zakasnio ni jednu uplatu na oba broja koja imam kod njih.
Pa tako, otplike su počeli da im se osipaju korisnici kada su krenuli da nude i oni popust (ne znam da li su počeli od ponedeljka danas), moguće samo onima koji hoće da pređu dobuju ponudu, ko neće nema veze i to me nervira kao dugogodišnjeg korisnika što nemam neke povlastice/popust kao neko ko godinama nije nikad zakasnio ni jednu uplatu na oba broja koja imam kod njih.
Kao sto sam i rekao sigurno zovu kada podneses zahtev za prelazak,mada pitanje i sta ce tu da ponude,sve u svemu ne treba pljuvati po nikome,neka svako ide gde mu vise odgovara kao sto si ti otisao,pa ce i Telenor da se opameti 

- Baraba
dzonsi, mrežom kao signalom, pozivima i internetom ja sam zadovoljan (pogotovo što sam kupio kartice druga dva operatera i testiram internet kada je špic, mts je očaj - ali stoji da ima signal na nekim mestima gde druga dva operatera nemaju mada tu ne zalazim baš, vip je za sad ok i mogu da pređem na njega, telenor malo bolje nekad ov vipa čupa net a nekad i vip bude bolji od telenora). Nisam zadovoljan telenorovim stavom prema starim korisnicima i cenema paketa, preteraše, paket Prenesi i Surfuj 2000 sa 600min ka svim mrežama i internetom je 3000din
mnogo je 

Stav im je isti kao i kod ostalih,i u Vipu su promocije samo za nove korisnike,ali je Telenor ubedljivo najskuplji...Ovo sto su ti ponudili je sasvim korektno,ali ako ti vise odgovara ponuda Vipa,ti predji i batali Telenor 

Samo da ne zaboravite da je kod Telenora neogranicen internet, donekle po punoj pa po sporijoj brzini. Znam da bi u vipu dobili vise minuta u nekim paketima ali za danasnje pametne telefone da brojimo megabajte
ali se slazem sa delom da se Telenor ne trudi dovoljno, kada mts ubija sa akcijom 50% popusta, te popust na neke telefone i pakete, Telenor prosto do kraja godine duplira samo minute
totalno jadno a jos su medju skupljima, verovatno najskuplji ako poredimo sva tri operatera BEZ TELEFONA sa postpaid ugovorom. Nekako spavaju kada je postpaid u pitanju mada meni prenesi i surfuj meni idealan paket, za moje potrebe ali znam da za vecinu korisnika nije, najcesce zbog malo minuta.

ali se slazem sa delom da se Telenor ne trudi dovoljno, kada mts ubija sa akcijom 50% popusta, te popust na neke telefone i pakete, Telenor prosto do kraja godine duplira samo minute

U Vipu uz telefon 1gb za 500din ili 3gb za 1000din a onda sve smartove za razgovor uz rodj. popust.
Trenutno nema jaca ponuda.
Trenutno nema jaca ponuda.
mp3mp3, neograničen internet koji posle potrošenih MB iz paketa ne funkcioniše ni za proveru mejla! Brzine su im katastrofa! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Baraba
Slažem se sa IDzO, posle potrošenih Mb u paketu internet im je neupotrebljiv
mp3mp3, koji ti je idealan paket kod telenora? Na kom si paketu?

mp3mp3, koji ti je idealan paket kod telenora? Na kom si paketu?
Baraba, ja sam na prenesi i surfuj 150 ali takve su moje potrebe. Ne bih diskutovao mnogo o mojim privatnim detaljima a vezano za potrebe i paket, drzacu se teme. Sto se tice neta imam Wifi kuci i na poslu, ne koristim samo net iz paketa vec i wifi ponekad.
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Baraba, sto se tice Telenor paketa,po meni je najbolji Prenesi i Surfuj 2000 gde imas 600 minuta,2000 poruka i neogranicen internet,mada svako ima svoje potrebe.Ja trenutno koristim Prenesi i Surfuj 1000 koji im 300 minuta,1000 poruka i neogranicen internet,ali cu najverovatnije preci na ovaj prvopomenuti.Jeste da je cena malo jaca,ali po meni se isplati za onog kome treba dosta razgovora i neogranicen net.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Sertifikovani Trol
A koliko je taj "neograniceni" net upotrebljiv kad se potrosi onaj punom sa punom brzinom? 64/32 kbps bas ne zvuci ohrabrujuce... To je samo download od 8kB i upload od 4kB. Meni je svojevremeno dial up gurao 15kB! Sa danasnjim zahtevnim sadrzajima na sajtovima tom brzinom se ne moze ni jedna jedina stranica ucitati normalno... Mislim da je ova Vip-ova ponuda sa Smart + net dodatak mnogo bolji izbor. Smart 1100 + 3GB izadje oko 2500din. Jos ako se uzme i neki popust ponuda je jos bolja!