A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Re: VIP novosti

Post od Drakenzen »

Tacno je, zato sto imaju clan jedan koji im to omogucuje da rade bez konsekvenci.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Jos jedna stvar, kako vidim vise nema normalnog net dodatka. Ja imam 3gb uz 5000 smartova i recimo odgovaralo bi mi 1000 smartova sa 1gb dodatkom sto bi trebalo da iznosi 2100 din + 500 din 1gb puno bolje nego smart 3000 koji kosta 4000din...naravno u nedostatku smart 2000 paketa :angry: ........da li je moguce tako nesto napraviti sa ovim dusebriznicima iz Vipa?
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Jedno pitanje pošto sam čuo hiljadu različitih odgovora. Presek mi je desetog u mesecu, ako sad podnesem zahtev za raskid ugovora zaključno sa sledećim presekom sam završio je l' tako? Ili moram da ostanem još dodatnih mesec dana?
Hvala unapred

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Odgovor na to pitanje u ovoj državi valjda znaju samo gospoda i gospodje(sa djicama sve skupa) koja rade u Vipu.Mislim da si najpribližniji tome da si kod njih još jedan obračunski period...ali i tu ima dve opcije :D ,jedna je da ti ga naplaćuju normalno,što će reći normalno i koristiš,a druga je da ako ga ne koristiš taj idući period da ćeš dobiti račun nula.To im je neka računovodstvena matematika.Lično ja od prvog idućeg preseka neću više koristiti Vip,pa ako stigne još taj jedan račun da platim neću umreti,ako mi ga ne naplate super... :oops:

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Ma naravno da ću preživeti taj dodatni račun ako ga bude bilo nego rekoh ako ne moram da plaćam onda je bolje tako. Danas idem u poslovnicu da se mačujem pa ću javiti šta je bilo.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

U poslovnici nećeš izboksovati da ti ne naplate još jedan račun. To možeš samo i isključivo preko korisničkog servisa tj telefonski. E kad to obaviš, onda ideš u poslovnicu i lepo kažeš šta su ti rekli. Ja sam sasvim slučajno išao tim putem i bez problema su mi rekli ono što sam već nekoliko puta napisao ovde u temi. Dakle, ne potpisuješ nikakav štampani zahtev/obrazac, nego svojom rukom napišeš da zahtevaš raskid ugovora zbog poskupljenja i novog nacina tarifiranja. Samo i isključivo na taj način ti gase broj na prvom narednom preseku, a ne na drugom. Na kraju staviš potpis sa datumom kada si to napisao.
U poslovnici sam dobio potvrdu da će me ugasiti sada ovog meseca, te da neću plaćati još jedan mesec.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Mislim da je mnogo veća svinjarija sa njihove strane to što nama koji smo preneli broj faktički oduzimaju broj ovim postupkom. Vi koji raskidate ugovore pre roka, ste svakako na dobitku, pa i ako platite još jedan obračunski period više, opet ste u dobitku.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa da, ja jesam raskinuo taj jedan ugovor, drugi mi je još uvek kod njih. U plusu sam svakako, ali neću im dati ni dinara preko onoga što sam zaista i koristio.
Drugi broj sam ostavio samo zato što ne želim da ga izgubim. Lepo od njih što su mi izašli u susret i što mi neće dodati 8% poskupljenja, ali je očajan potez to sto praktično gubiš broj, što pokušavaju da izmuzu za još jedan mesec iako raskidaš i na kraju to što će sve prebaciti na nove pakete čim izađeš iz ugovorne obaveze.

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2011. 13:06
:: Iphone 7 plus

Post od joa_d »

Isla u poslovnicu, radnica i vise nego neljubazna. U fazonu je poskupljene od 200dinara nije nista, ne bole mene tih 200dinara nego sto nemam mreze, net je neupotrebljiv, znaci 0 od mreze. Nije mi nista dala da potpisem samo je rekla da ce me zvati iz korisnickog... Sad cekam njihov poziv. Kako su mi odvratni svi, samo da ih se resim :ohmy:

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Azimuth napisao:
Drugi broj sam ostavio samo zato što ne želim da ga izgubim. Lepo od njih što su mi izašli u susret i što mi neće dodati 8% poskupljenja, ali je očajan potez to sto praktično gubiš broj, što pokušavaju da izmuzu za još jedan mesec iako raskidaš i na kraju to što će sve prebaciti na nove pakete čim izađeš iz ugovorne obaveze.
Kada mi se završi ugovorna obaveza, neću ni razmišljati o njima kao o opciji. Mada to će biti za nepune dve godine, ko zna šta će do tada biti...

Pošto sam na smartu 150 (starom), hteo sam mesec dana posle potpisivanja ugovora da predjem na smart 400, ali mi nisu dali, kao mora da prodje 6 meseci... Razmišljam da podnesem zahtev za raskid pa da ih na blef privolim da me prebace na taj stari smart 400 - 60/60... Naravno sa poskupljenjem od 8%, jer mi je to broj za posao gde mi je 80% razgovora do jednog minuta razgovora...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ali stari smart paketi više ne postoje, tako da se ne možeš ni prebaciti na neki od njih. Tu si gde si i to je to. Ako hoćeš drugi paket onda ti je jedina opcija neki od ovih novih.

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

joa_d napisao:Isla u poslovnicu, radnica i vise nego neljubazna. U fazonu je poskupljene od 200dinara nije nista, ne bole mene tih 200dinara nego sto nemam mreze, net je neupotrebljiv, znaci 0 od mreze. Nije mi nista dala da potpisem samo je rekla da ce me zvati iz korisnickog... Sad cekam njihov poziv. Kako su mi odvratni svi, samo da ih se resim :ohmy:
I meni su to rekli, pa me nisu zvali, nego samo poslali sms da im se javim jer imaju specijalnu ponudu za mene. Nisam se javila, ali pre svega toga su mi iz Korisničkog ponudili da ostanem do kraja ugovora (bez poskupljenja i uz 60+60 sec). Ostaću koliko moram. Možda bih i potpisala novi ugovor (nisu loši oni gratis VIP pozivi odmah), ali svrbe me MTS-ovih 600 minuta uz prenos u naredni mesec, silne poruke (koje mi ne trebaju) i čak 1.5 gb prenosa podataka. I to sve za manje od 1000 dinara. Nepristojna ponuda! Jedino mi je žao broja, ali nemam živaca da čekam 3 meseca i proceduru prenošenja broja.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

joa_d, a isla si da raskines ugovor? I to si im rekla?

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Jesam, ali su mi poturili da potpišem onaj obrazac i rekli mi da sam na dan sledećg preseka slobodna, ali kad sam zvala Korisnički, ispalo je da mora biti ceo period. Danas ili u ponedeljak idem da platim račun za mart, pa ću videti kakva je situacija.

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Da, rekla sam da hocu da raskinem ugovor ali da predjem na prepaid, I samo mi rekla da ce zvati iz korisnickog da se sa njima dogovorim... :angry: Jos nisu zvali

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Neka im bude kako god...i sin je danas potpisao raskid ugovora.To da li će naplatiti još mesec dana,neću ni da razmišljam.Dovoljno sam profitirao,jer sam ugrabio najbolju promociju,gasim ugovor bez penala,ostaje mi aparat i to sve mesec i po dana od produžetka.18-tog izjutra broj ide u "fioku" a oni hoće li naplatiti taj račun ekstra ili ne,ne interesuje me.Ostali su bez tri broja kod moje porodice 17//18.04.2014. I NIKAD VIŠE SA NJIMA.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

joa_d, a tad, prvi put nisi nista potpisivala i popunjavala, vec samo rekla da hoces da raskines i i uzeli ti broj telefona ili kako? Izvini ako smaram, samo hocu da znam kako da se postavim

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Nista...ona je nesto pisala ali mo nije dala nista da potpisem. Kao u fazonu je da ona ne zna nista i da moram da se dog sa ovima iz korisnickog... I sad cekam da me nazovu.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Moje neko misljenje mislim da sam koliko toliko u pravu tj ubrzo ce se videti da jesam , mi kao korisnici tim nasim raskidima i ostalim pretnjama necemo nista dobiti ali PANDORINA KUTIJA JE OTVORENA pitanje je kad ce te intervale uvesti mts i telenor oduvek su bili slizani kao i sve u ovoj monopolskoj drzavi .

Ovo vodi samo u proslost sto se tice cenovnika i uslova neke stvari su gore nego sto je bilo i same 98 :disgust:
Jedina nada je da dodje neki veliki ali samostalno igrac i da bude jos bar dva virtuelna mozda sbb ili orion recimo za pocetak jeste da ce se oni kad tad slizati sa cenovnikom ali ce se lakse gubiti korisnici tj odasipati odnosno gomilati. Ovo sto se radi je otvoreno zajebavanje sa ljudima.
Poslednja izmena od sigi u Pet, 11. Apr 2014. 23:12, izmenjeno 2 puta ukupno.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Kako neces dobiti? Dobijas raskid bez penala....mene muci to sto cu ja izgubiti status stalne musterije ako raskinem sada a ostalo mi je sest meseci do kraja obaveze.....plus sto note 3 koji hocu da uzmem u mts mislim da ni nema a u telenoru se jedino isplati uz preminum tarifu koja kosta 7000 dinara mescno sto je previse....uz sledecu je vec 20k+ telefon sto onda nije isplativo a u vipu je 5 ili 6 hiljada telefon uz 5500 pretplatu koju cu dobiti uz verovatno neki popust

Odgovori