A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Re: VIP novosti

Post od deana »

Krile007 napisao:deana, jesi jer on prica o standard a ne smart tarifi o kojoj ti pricas gde nemas 700 smartova za pozivde sms i internet vec imas 700 minuta, 700 poruka i 700mb...dao ti je i linkove......
Da, onda ste u pravu jer sam mislila da je reč o tarifi Smart 700. :oops:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Одг: VIP novosti

Post od Baraba »

mile500 napisao: Ne razumem napisao si nebulozu ... Kakve molim te veze ima Vipovih 8% sa MTS (DODATNOM) uslogum ko oce da gleda tv preko 3G-a ????

Ja imam za firmu MTS i to onaj paket 1980 dinara i dolazi mi racun 990 dinara...

Kako mozes reci da poredis MTS Mix net XL sa vpovih 700?

Kako to da je Vipov 700 bolji od MTS -ovog i slican od MTS -ovg paketa Mix net XL? Na osnovu nekih tvojih brojeva koji imas ..

Evo konkretno

VIP 700 / 700 / 700 sa POPUSTOM od 25 % kosta 1492.5 dinara

MTS 600/1500/1.5GB + neograniceno sa POPUSTOM od 50%za 990 dinara

Jeste vip daje 100 min vise ka svim mrezama ali ni u ludilu ja licno ne bi ga menjao za MTS pa makar mi i VIP pnudio ovaj paket po 990 dinara , jer mi je dosta vise njihovog ogranicavanja Neta i poruka ...

Inace imam paket 1100 i ubih se jedva cekam da mi ga 21 ukinu ...

I pricas jos o prmocijama koje vise nema .....

Kazes da vids stetu ako MTS pokupi 8%? Na osnovu koje racunice ti vidis da ce MTS ako poskupi za 8% biti nepovoljniji ?
Sto se mene tice moze odmah da poskupi 20 % ne bi se bunio uopste ! Ja licno ...
Ne bih rekao da sam pisao nebulozu, upao si diskusiju kao padobranac u cirkus.
1. Napisam sam da mts ima pretplatu za 3g, ne vidim sta je tu problem? Onaj ko uzima telefon treba i to da uracuna. Uostalom, sam sam napisao da sam zvao korianicki i da se ne placa 3g pretpalata ako se ne uzima telefon sa 3g. Ti imas firmu, blago tebi, tebi ne naplacuju. Sada cemo svi da otvorimo firme.
2. Poredio sam sa mix net l, ne sa mix net xl. Ne znam sta imas od toga da iskrivis moje pisanje, koje si i sam citirao, ali to nije ok.
3. Pišem o promocijama, nisam ti kriv što je nisi iskoristio, ja jesam i pišem svoje iskustvo. Što ne bih pisao?
4. Ako te ograničava vip, što nisi iskoroatio promocio i uzeo paket koji ti odgovara? Aj sad svi da uzmemo najeftinije pakete i da kažemo da nas operater ograničava, al ti je fora do bola. A ovamo ti na vip 100min vise ne znaci nista a ogranicavate? Smešno.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Čekam fizicki kraj ugovorne obaveze za moj glavni i mamin prenesen sa telenora koji je na duplo vise kojih vise nema .
Onda ću videti šta i kako ću dalje imam od početka godine taj telenorov sluzbeni ali ostaje mi drugi vip na kome su mi veliko dodušno dali 25% na ogromnu sumu od 600 dinara za usranih 150 smartića :x
Ali sad već vidim da će pripejd posle gotovo decenije da se vrati u naše domove jer jednostavno nevredi s njima ista potpisivati dva meseca godisnje raditi samo za njihova preseravanja e pa neće da može .

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Re: Одг: VIP novosti

Post od mile500 »

Baraba napisao: Ne bih rekao da sam pisao nebulozu, upao si diskusiju kao padobranac u cirkus.
1. Napisam sam da mts ima pretplatu za 3g, ne vidim sta je tu problem? Onaj ko uzima telefon treba i to da uracuna. Uostalom, sam sam napisao da sam zvao korianicki i da se ne placa 3g pretpalata ako se ne uzima telefon sa 3g. Ti imas firmu, blago tebi, tebi ne naplacuju. Sada cemo svi da otvorimo firme.
2. Poredio sam sa mix net l, ne sa mix net xl. Ne znam sta imas od toga da iskrivis moje pisanje, koje si i sam citirao, ali to nije ok.
3. Pišem o promocijama, nisam ti kriv što je nisi iskoristio, ja jesam i pišem svoje iskustvo. Što ne bih pisao?
4. Ako te ograničava vip, što nisi iskoroatio promocio i uzeo paket koji ti odgovara? Aj sad svi da uzmemo najeftinije pakete i da kažemo da nas operater ograničava, al ti je fora do bola. A ovamo ti na vip 100min vise ne znaci nista a ogranicavate? Smešno.
Pazljivo sam citao sta si napisao.

1.Svako onaj ko uzima fon u MTS -u meni su rekli da 3G ne ulazi kao obavezan !

2.Dobro pogresio sam umesto L napisao sam xL i napisao ti i uporedio oba paketa u predhodnom mom postu,lepo vidis da sam ti napisao paket L kada sam uporedjivao tvoj Vip i MTS paket ali ne, tebi nije vazno cena i sta dobijas nego se osvrces sto sam pogresio, dobro svako neka placa ono sto zeli ako volis da te deru molim te nemoj da ti ja stojim na tom putu sta ti oces da uzmems.

3,4.Ja sam bio pod ugovornom obavezom zato nisam mogao da uzmem promocije inace bi uzeo brzinom svetlosti , znas nisu svi srece kao ti , ali ti ocigledno nemas razumevanja za one koji nisu to mogli iz raznoraznih razloga,nego vazno je da si ti uzeo i sada si faca.

Ja kada sam uzeo 1100 to je bila najpovoljnija ponuda tada koju sam mogao da dobijem,i tada sam pokusao da koristim i sms i net i pozive video posle par meseci da nece moci i presao na pozive i sms sada mi oko 700 smartova odlazi za pozive ranije je bilo manje , povecala mi se upotreba i to Vip je ispratio ali po jako bezobraznim cenama ...

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

Za mene je novost (jer koristim uglavnom MTS), da je VIP pripaid kartica 300 dinara i da nema nikakvog kredita tj samo 1 dinar, dok kod MTS košta 200 sa 100 din kredita. Drugo, dođe stranac u Srbiju i kupi karticu da zove kući, kod MTSa uz Ino call dodatak, minut sa Južno afričkom republikom, recimo, 10din, VIP nema dodatke za pripaid, isti minut jedno 115 din.
Pozoveš korisnički, u MTSu se javljaju trenutno, kod VIPa puca veza više puta, pa sam na čekanju jedno 5 min....
Nokia Efiftyone

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Javljaju se trenutno u MTS korisnickom? Ti onda imas neki specijalni korisnick :lol: ....ja ih cekam i po 15 minuta
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Da li mogu npr. ako sada potpisem ugovor za tarifu Smart 300 da kasnije predjem na Standard 350?
KISS ME I AM 93

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

"Milanche"

Ne znam kako ti puca veza ali to je za mene novost jer ja od 2009 kada sam postao njihov postpaid korisnik nikada nisam imao problema sa pucanjem veze samo sa cekanjem da mi se jave...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja imam velikih problema sa netom u NS u poslednjih 10tak dana. Često mi se dešava da net bukvalno stane. Stoji ona ikonica E, 3G, H+, ali nema neta po 30tak sekundi. Poslednjih dana sam primetio da povremeno uopšte nemam net, pa ni te ikonice gore. U nekim delovima grada (stara detelinara, grbavica i sl.) imam samo edge. U Petrovaradinu, kod Tekija, samo edge. Ne znam šta rade, ali to što rade ne valja.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Dali je neko zimus oko nove godine uzeo telefon uz zimsku tarifu i da je sada pokušao da prekine ugovorenu obavezu, i šta je bilo sa telefonom.
Meni uz račun stiglo ono obaveštenje da se može raskinuti ugovor ali nepiše ništa šta sa telefonom.

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

Krene priča o naplati 10 din po uspostavi... i samo mrak.
Nokia Efiftyone

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Deksi, telefon tebi ostaje. Nemaš nikakvih obaveza prema njima, jedino ako si ga uzeo na rate pa to da isplatiš do kraja.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ljudi, posle koliko vas pozovu kad vam u poslovnici gde ste predali za raskid kazu da ce vas zvati iz kol-centra? danas sam isao da ugasim jedan od brojeva sa ugovora i rekla je da ce me zvati uskoro... :wacko:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Dan-dva. Mene zvali 3 puta da me odgovore i svašta nešto ponude :D

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Tri broja,slovom i brojem manje iz moje kuće...ubedjujem ove kretene kod mene na poslu,šta će im se desiti,ali neveruju... :cry:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Hvala Azimuth.
A ako vec zovu iz k.c. zasto onda mora da se ide u poslovnicu. Dali je neko pokusao da raskine ugovor bez odlaska u poslovnicu, i da je samo pozvao kal centar i uspeo da raskine.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Zato što moraš rukom da napišeš i potpišeš zahtev za raskid. Nemoj i ti da nasedneš na njihovu foru. Insistiraj da rukom napišeš taj zahtev. Ako potpišeš onaj štampani onda si u obavezi još jedan mesec da ostaneš kod njih.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Azimuth, ja sam bio i lik iz poslovnice me je upisao da se bunim za povecanje cene i da sam se raspitivao u vezi raskidanja ugovora. Nisam nista ni pisao ni potpisao, rece da ce me zvati za par dana.....jel to tacno?
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa da, to je procedura. Prvo poslovnica, pa oni šalju "žalbu", pa te zovu iz korisničkog, pa na kraju opet poslovnica gde trebas svojom rukom da napišeš da se ne slažeš sa najavljenim poskupljnjem od 8% i novim načinom tarifiranja (90/60), te da iz tog razloga zahtevaš prestanak pretplatničkog odnosa na broju 06x/xxx-xxxx, i na kraju još potpis staviš.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

:dry: :disgust: Tebe su oni kanda baš "najedili"...Ko ih j...Ima operatera i bez njih,tj.onih koji su bili tu kad su ovi tek razmišljali da dodju u ovu državu.M:ts...Telenor...šta kome više odgovara.Mislim da je na ovu temu,da je ne imenujem,ama baš sve rečeno.Malo tu ima da se doda.Sutra je novi presek za brojeve koji su bili u našem vlasništvu.U subotu ću ići do nekog njihovog predstavništva(neću ni da ih imenujem) da vidim u kom statusu su brojevi,čisto da znam da li ću platiti još jedan račun ili ću dopustiti da me zajebu,opet,pa da im platim ili da ih,kako sam već,uradio...ZABORAVIM.

Odgovori