Baraba napisao:
Ne bih rekao da sam pisao nebulozu, upao si diskusiju kao padobranac u cirkus.
1. Napisam sam da mts ima pretplatu za 3g, ne vidim sta je tu problem? Onaj ko uzima telefon treba i to da uracuna. Uostalom, sam sam napisao da sam zvao korianicki i da se ne placa 3g pretpalata ako se ne uzima telefon sa 3g. Ti imas firmu, blago tebi, tebi ne naplacuju. Sada cemo svi da otvorimo firme.
2. Poredio sam sa mix net l, ne sa mix net xl. Ne znam sta imas od toga da iskrivis moje pisanje, koje si i sam citirao, ali to nije ok.
3. Pišem o promocijama, nisam ti kriv što je nisi iskoristio, ja jesam i pišem svoje iskustvo. Što ne bih pisao?
4. Ako te ograničava vip, što nisi iskoroatio promocio i uzeo paket koji ti odgovara? Aj sad svi da uzmemo najeftinije pakete i da kažemo da nas operater ograničava, al ti je fora do bola. A ovamo ti na vip 100min vise ne znaci nista a ogranicavate? Smešno.
Pazljivo sam citao sta si napisao.
1.Svako onaj ko uzima fon u MTS -u meni su rekli da 3G ne ulazi kao obavezan !
2.Dobro pogresio sam umesto L napisao sam xL i napisao ti i uporedio oba paketa u predhodnom mom postu,lepo vidis da sam ti napisao paket L kada sam uporedjivao tvoj Vip i MTS paket ali ne, tebi nije vazno cena i sta dobijas nego se osvrces sto sam pogresio, dobro svako neka placa ono sto zeli ako volis da te deru molim te nemoj da ti ja stojim na tom putu sta ti oces da uzmems.
3,4.Ja sam bio pod ugovornom obavezom zato nisam mogao da uzmem promocije inace bi uzeo brzinom svetlosti , znas nisu svi srece kao ti , ali ti ocigledno nemas razumevanja za one koji nisu to mogli iz raznoraznih razloga,nego vazno je da si ti uzeo i sada si faca.
Ja kada sam uzeo 1100 to je bila najpovoljnija ponuda tada koju sam mogao da dobijem,i tada sam pokusao da koristim i sms i net i pozive video posle par meseci da nece moci i presao na pozive i sms sada mi oko 700 smartova odlazi za pozive ranije je bilo manje , povecala mi se upotreba i to Vip je ispratio ali po jako bezobraznim cenama ...