A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Re: VIP novosti

Post od Krile007 »

Azimuth, axa kontam :wink: ali sad kad me budu zvali ce da mi ponude nesto da ostanem?
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa to je to, oni pozovu i kazu ti da poskupljenje i obračun 60/90 nevaži za tebe i šta onda da im se navede kao razlog da se želi prekid ugovora.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Pa ako se odreknu poreza i gluposti za nas koji se zalimo onda rizikuju da se to sazna i nastane haos... Mada ako odustanu u mom slucaju od povecanja onda necu ni dirati nista jer mi taj broj u svakom slucaju istice u septembru...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

^ isti slucaj je i kod mene. Meni nista nece dirati pa najverovatnije ostajem do septembra, a onda prelazim u mts ako ovi ne budu sredili malo te pakete i cene.
Deksi, ti kako god okrenes mozes da trazis raskid u ovom periodu. Niko te ne sprecava. Razlog moze da bude cisto tvoje nezadovoljstvo. Prosto ti vise ne odgovara to sto nude i samo koristis priliku.

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Deksi napisao:Pa to je to, oni pozovu i kazu ti da poskupljenje i obračun 60/90 nevaži za tebe i šta onda da im se navede kao razlog da se želi prekid ugovora.
Meni su to ponudili, ali ja sam rekla da mi se ne dopada jednostrano kršenje ugovora, nesigurnost i neposlovnost, a pozvala sam se na ''nepristojnu'' ponudu mts-a, koja se ne odbija.
Imala sam i kvar na telefonu, pa su mi dali na upotrebu neki šklj telefon, na njemu uopšte nisam mogla da odgovorim na poziv, a kucanje poruka je bila noćna mora. Punih 13 dana sam pozivala Korisnički, servis koji je radio popravku, išla u poslovnicu, svađala se.
Ne podnosim takve stvari.
Poslednja izmena od deana u Pet, 18. Apr 2014. 11:20, izmenjeno 1 put ukupno.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Ja cu pokusati da mi daju 25% popusta narednih 6 meseci dok mi ne istekne ugovor i sledecih 24 za produzetak ugovora, a uzeo bih odmah note 3, poskupljenje neka onda ostane i to zaokruzivanje, nece mi puno znaciti. Kontam da sam realan, a pri tome sam stari korisnik, onaj njihov gold ili kako to vec zovu. Sta vi mislite?

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

E OVE IZ VIPA TREBA K....... za one koji su pratili sta sam pisao od danas po belesci menadzere i recima operatera i iz poslovnice trebali da mi raskinu ugovor i prebace na prepaid ..receno mi cak i da odmah mogu da prebacim broj .. jesu KU..E lazljive .. pa oni lazu kao niko .. zamajavu te ..jedva cekam da odem iz vipa .....bilans jutra:

TEK MI SE RASKIDA 18.05 a operatera koji mi se javio bi nabio na ko..c jer je ponavaljao kao papagaj" takvu informaciju mogu da vam dam"
i kad sam ja rekao da u sistemu postoji zabeleska da je menadzer rekao da danas se vrsi raskid on opet kao papagaj ponavlja ...tipa nema te zabeleske ...
bicete 18.05... na kraju veoma kratkog razgovora sam mu rekao prijatno i ende _))

druga raskidaju 9.05 videcu da li ce tu da rpave problem .. javicu vam sta ce se tu desavati

azimuth jesu te praebacili na prepaid onaj jedan broj sto si raskidao?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Krile007, pa ne znam da li ce ti dati toliki popust. Ali ako imas onu zimsku akciju, nju mogu da ti prenesu i na nove pakete.

satell200, ja sam trazio da mi ugase broj, a to bi trebalo da se desi tu noc 21. na 22.04

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od satell200 »

azimuth --

da sam mogao ugasio bi ga ..ali sad ne dam broj .. bezim u mts posle 18.05

meni nisu hteli da daju 25% do kraja ugovorne obaveze a placam 5500 mesecno za broj i net

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ja sam tražio da mi jedan broj ugase jer mi nije toliko bitan, za drugi sam izboksovao da mi ne podignu za tih 8% i da sve bude kao do sada. Ostaću do septembra kod njih, a onda odoh za boljom ponudom.

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Jedini nacin da sada odmah odem do poslovnice i podpisem ugovor je da me pozovu i kazu sledece:

Birajte:

Standard MAX ili Smart MAX i imate promociju prvi sneg i jos 25 % popusta :)

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od satell200 »

mile500 napisao:Jedini nacin da sada odmah odem do poslovnice i podpisem ugovor je da me pozovu i kazu sledece:

Birajte:

Standard MAX ili Smart MAX i imate promociju prvi sneg i jos 25 % popusta :)
mile to ti nece datiiii ...sigurno.. provereno hehe

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Hahha cuti ,nemoj da me bije maler zbog tebe :D

Ne sala sa strane znam da je nemoguce , samo kazem na koji nacin bi ja pristao da podpisem ugovr kod njih :)

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Ma sto nepokusati posebno ako si praprakorisnik postpejda ma treba njih pritisnuti ja sam nezvao i prosto nastupio DAJTE MI DOVOLJNO DOBAR RAZLOG I PONUDU DA OSTANEM KOD VAS U MREZI :wink:

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od satell200 »

Trazio pa su mi dali put u egipag pride hehege

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Azimuth, nisam jer imam obavezu vec godinu ipo dana....ostalo mi je jos nepunih 7 meseci, moze se reci 6 tako da nemam, pre tih godinu ipo dana je bila ona akcija da ne placas porez, to sam dobio iako je to valjda bilo za nove korisnike, znaci 20% popust godinu dana i pored toga sam dobio jos dodatnih 25% popusta prvih sest meseci, tako da mi je racun isao od nekih 3700-3800 do sadasnjih 5500..... :(

satell200, moj racun je 6000 din mesecno samo za mobilni.....smart 5000 i internet dodatak 3gb....to je oko 5500+ i oko 500 napravim na parking servisu, sms u strane zemlje i slicno. I kod njih sam od otvaranja, imao sam ako se ne varam 3 telefona na jednom broju i jedan na drugom koji je ugasen sada, tacnije pre paid je :disgust:

sigi i sta su ti rekli? Jesi dobio nesto? :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ne znam šta bih ti rekao. Pokušaj, ne košta te ništa ;) super ako ti daju, a ako ne daju, oni su na gubitku.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Do skoro je bilo kad raskineš ugovor,da te prebace u pripejd,pa ako se predomisliš...Supruga kad je raskidala istekli ugovor,pre ove ujdurme,rečeno joj je da joj je broj u postpejdu,još mesec dana(ne više u pripejdu),kao časte te,pa ako napraviš neki saobraćaj tarifiraće se,a ako ne dobićeš račun =0=.Epa,dva broja su nakon toga "ugašena"...kad pokušam sa njih da pozivam,mogu,stoga vidim da smo u postpejdu.Da li je iko na forumu došao dovde,znači zna li sigurno,koja je varijanta u igri.Mene lično ne interesuje prenos,već koristim 064 mrežu.Čujem da su jako neljubazni prema onima koji su ih napustili,a žele nešto konkretno da saznaju...isto tako iz pouzdanih izvora znam da su zaposleni jako nezadovoljni,moraju i oni da koriste nove tarife i da ih je veliki broj korisnika NAPUSTIO...

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od satell200 »

Probajte sve sto mozete ...mozda nekom i daju ...heh ..nista vas ne kosta ...e sto su ljubazni ovi iz mtel 068... da ne poverujete svaki dan bi ih zvao.
Zbog ovih vipovih bilm..za imao sam odbojnost ..i krajnje su profesionalni mislim na 068

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Meni su izričito rekli da plaćam mesec+ napravila-ne napravila račun. :blinky:

Odgovori