Pocinje odbrojavanje 10, 9, 8, ... - Docek Topnet-a
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Jbg. nisam ni ja u potpunosti zadovoljan sa uslugama u Srbiji, ali ako realno pogledas situaciju- trenutno bolje i ne moze.
btw. Ja bih korisnicki naplacivao 2.5-5 dinara, ali bih ga ipak naplacivao, cisto zbog likova koji zovu korisnicki da bi ispraznili bateriju ili da bi isprobavali onu foru sa folijom i benzinom
btw. Ja bih korisnicki naplacivao 2.5-5 dinara, ali bih ga ipak naplacivao, cisto zbog likova koji zovu korisnicki da bi ispraznili bateriju ili da bi isprobavali onu foru sa folijom i benzinom

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
netacna je tvrdnja da se ceka 5 minuta, evo juce sam telekomov korisnicki centar zvao dva puta jer sam imao problema samms-om i oba puta ih dobio iz prve. jedino im je sajt stvarno katastrofalan. ali dosta off-a.
glupo je da polemisemo o operateru koji je za nas obicne gradjane i dalje nepostojeci, obzirom da se ni na koji nacin nije jos oglasio. a za 10 dana pocinje sa radom. sta, kao reklamirace se 31. uvece?!?
glupo je da polemisemo o operateru koji je za nas obicne gradjane i dalje nepostojeci, obzirom da se ni na koji nacin nije jos oglasio. a za 10 dana pocinje sa radom. sta, kao reklamirace se 31. uvece?!?
::luv phonez::
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Sve je tocno s dodatkom da se tih 1500din pretplate koristi za pozive, sms,...Jorgovan napisao:Outsider, ispravi me ako grešim:
Flex TP podrazumeva...
Jesam pogrešio negde u računanju?
Nesto kao da svaki mjesec na prepaidu moras uplatiti 1500din i onda to trosits

Mali offtopic:
Koliko ja vidim situaciju u Hr. tarife su postale toliko komplicirane da to vise nitko ne moze pratiti tako da se ljudi lijepe na reklame tipa telefon za 1kn a sto u pozadini moras potpisati to im tada nije vazno

Mislim da i u Srbiji kad dodje treci nece biti nista lakse samo ces morati jos detljanije citati "sitna slova" ugovora

Da, da ... tako sam i mislio ... MINIMALNA MESEČNA POTROŠNJA, tako sam i stavio.
Elem, mislim da bi SVAKI operater u Srbiji dao vrlo rado iste uslove ... ali mi se čini da bi tek onda bilo pljuvanja, o tome ja pričam ovde. I kao što si i rekao - svi se zalepe za "Telefon za 1kn/RSD", evo MB Maneken samo o tome priča a zapravo lupa kao Maksim po diviziji ...
Elem, mislim da bi SVAKI operater u Srbiji dao vrlo rado iste uslove ... ali mi se čini da bi tek onda bilo pljuvanja, o tome ja pričam ovde. I kao što si i rekao - svi se zalepe za "Telefon za 1kn/RSD", evo MB Maneken samo o tome priča a zapravo lupa kao Maksim po diviziji ...

Samsung Omnia HD 8GB
pa ljudi mi nista.ama bas nista ne znamo o topnetu,ako se tako zove.
kontam da ce reklame krenuti 1.juna i to onako,probudis se izadjes na ulicu kad ono sve mobilkom ovo topnet ono
a sta,krene topnet pa ce da daje kao: pozivi prema topnet mrezi su besplatni al problem je sto nemas koga da zoves...
e i offtopic: jeste videli kako sad mts pokusava da veze za sebe na 6 meseci i prepaid korisnike sa onim 980+ ? dobra fora
kontam da ce reklame krenuti 1.juna i to onako,probudis se izadjes na ulicu kad ono sve mobilkom ovo topnet ono

a sta,krene topnet pa ce da daje kao: pozivi prema topnet mrezi su besplatni al problem je sto nemas koga da zoves...
e i offtopic: jeste videli kako sad mts pokusava da veze za sebe na 6 meseci i prepaid korisnike sa onim 980+ ? dobra fora
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Da to je jedna od novih fora, npr. u Hr. VIP nudi mobitele za 1kn, opet stara prica ali ovaj put za prepaidTiborNS napisao: jeste videli kako sad mts pokusava da veze za sebe na 6 meseci i prepaid korisnike sa onim 980+ ? dobra fora

Ma maheri su ti u telekom marketingu!
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072104&idnews=394424
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
To je tebe uke'jalo debelo, ili si na postpaidu... oni uvek imaju neke povlastice u telekomu.djoxie napisao:netacna je tvrdnja da se ceka 5 minuta, evo juce sam telekomov korisnicki centar zvao dva puta jer sam imao problema samms-om i oba puta ih dobio iz prve
btw. nije nemoguce dobiti bez cekanja, ali takve situacije su (veoma) retke...
Jorgovan napisao:Offtopic: Kakva fora sa folijom i benzinom? Aj' za nas sa jeftinijim ulaznicama ... pojasni, molim te!

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
jos par dana pa cemo videti sta se desava...al kontam i ja da ce trebati koji mesec da to pocne da lici na nesto...imace oni mrezu-pokrivenost i to, ono sto kazu ovi da su iznajmili predajnike.al dok oni nama polako predstave sve njihove usluge prodje dosta...al neka...samo da nekrenu na neki fazon da kad zoves topnet mrezu da je puno jeftiije ili za dz posto mi onda nista ne vredi
a vido sam da u hrvatskoj u tele2 otrp. to rade a i svuda idu na taj fazon...evo kod nas kod telenora je dobro sto ima i jedna cena i moje vreme (iste cene za sve mreze) dok to kod mts-a nije tako (imaju samo Tipi gde se cene odnose na obe mreze al sr... je)...no nista videcemo

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
evo frishkih informacija od drugara zaposlenog u TopNet-u
- u ponudi ce biti Blackberry i HP GSM uredjaja
- cene promotivnih paketa ce biti slicno tarifirane, sa tim shto ce sami ugovori/aparati biti drasticno jeftiniji, naprimer - ako je N73 u telenoru 18 000 po mesecnom ugovoru od 2000, ovamo ce biti upola cene = 9000/10 000 za isti mesecni ugovor
- krenuce mnogo ranije nego shto skeptici predvidjaju
- postavljanje sopstvenih antena ce u narednih godinu dana doneti novitete koje telekom i telenor za sad ne planiraju
- izbor ce biti raznovrsan u pocetku, ali ne i preveliki (po dva-tri telefona jedne firme, po meni veliki minus)
- bice kako socijalnih, tako i prestiznih telefona, kao shto su naprimer - sirocco i ostale modne novotarije
- Transfer broja je moguc, uz zamenu sim kartice, a sve SIM kartice u pocetku ce biti sa najvishe memorije (ja ne znam koliko je to, 64k ? )
- u ponudi ce biti Blackberry i HP GSM uredjaja
- cene promotivnih paketa ce biti slicno tarifirane, sa tim shto ce sami ugovori/aparati biti drasticno jeftiniji, naprimer - ako je N73 u telenoru 18 000 po mesecnom ugovoru od 2000, ovamo ce biti upola cene = 9000/10 000 za isti mesecni ugovor
- krenuce mnogo ranije nego shto skeptici predvidjaju
- postavljanje sopstvenih antena ce u narednih godinu dana doneti novitete koje telekom i telenor za sad ne planiraju
- izbor ce biti raznovrsan u pocetku, ali ne i preveliki (po dva-tri telefona jedne firme, po meni veliki minus)
- bice kako socijalnih, tako i prestiznih telefona, kao shto su naprimer - sirocco i ostale modne novotarije
- Transfer broja je moguc, uz zamenu sim kartice, a sve SIM kartice u pocetku ce biti sa najvishe memorije (ja ne znam koliko je to, 64k ? )
There is no knowledge that is not power
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 24. Maj 2007. 17:22
www.vodafone.co.yu
ova stranica postoji,al je prazna,tj nema nista na njoj,a da nepostoji,izbacivao bi eror,tako da ljudi-vodafone novi operater...100 posto!!!
ova stranica postoji,al je prazna,tj nema nista na njoj,a da nepostoji,izbacivao bi eror,tako da ljudi-vodafone novi operater...100 posto!!!

Lammeru, znash li ti koliko ima zakupljenih domena? nisi svestan, a sve to u cilju da se ovajde za pare kloshari ...
a vodafon nece biti operater, jer je mobilkom austrija prvi saradnik vodafon mreze, i sve shto nudi vodafon kao novo, to u svojoj ponudi ima i mobilkom, u nashem slucaju topnet. takodje, svaka zemlja u kojoj je vodafone, nema topneta, nit obrnuto, iz gorepomenutih razloga ...
mada, ne znam ngi shto ti objashnjavam, kad ti je nick i razlog za registraciju totalno detinjast i out of place
a vodafon nece biti operater, jer je mobilkom austrija prvi saradnik vodafon mreze, i sve shto nudi vodafon kao novo, to u svojoj ponudi ima i mobilkom, u nashem slucaju topnet. takodje, svaka zemlja u kojoj je vodafone, nema topneta, nit obrnuto, iz gorepomenutih razloga ...
mada, ne znam ngi shto ti objashnjavam, kad ti je nick i razlog za registraciju totalno detinjast i out of place
There is no knowledge that is not power
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Taj Blackberry i HP ako im budu podrzane sve funkcije su izuzetno primamljivi. U septembru kad sam uzeo E61 sam zvao Telekom da pitam da li imaju u planu uvodjenje nekog push email servisa tipa RIM koji Blackberry koristi, Seven, Vista-ON... i rekli su da rade na tome. I to me sad podseca na Maratonce:"u februaru ste rekli pare u aprilu, od tog obecanja je proslo godinu dana". Isto imam informaciju iz Telekoma da je u toku experimentalni rad na Push-To-Talk.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!