Telenor - Nove cene Tarifnih Dodataka

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Venom,pise da se ne moze kupiti vise istih dodataka 8) .E da su bar pustili da moze da se stavi dva/tri omiljena broja cak i po skupljoj ceni pa bila bi najbolja mreza na svetu :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Steta sto su ovako napravili... Tarifni dodaci su krenuli da budu glupost... Cim ne postoji neka vrsta slobode to postaje glupost.
A sta ce da se desi ako neko salje vise od 400 poruka mesecno? Ili razgovara vise od 40 minuta u toku veceri? Ili trosi 150 MB mesecno? Sta onda? Koristice standardne skupe cene... Umesto da korisnika nagradjuju jeftinijim cenama kao nagradu za vernost, sto je jedina logicna opcija (i koju sprovode kroz pakete vise price 500, 1000, 2000, 4000 za minut razgovora), korisnici ce posle 400 poruka morati da placaju po skupljoj tarifi.
Sta je posledica toga? Kupovina jos jedne i jos jedne i jos jedne prepaid kartice koja ce verovatno da leti u kantu kada se taj dodatak (i one besplatne poruke koje idu uz broj) potrose... Napravili su besmislenu situaciju.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

jbg, rekose oni "promotivni period"
ocigledno ne za dzabe
izgleda da se mnogo ljudi navadilo i da im se bas osladilo
a oni ko vele "da ne presisamo"
Remember, remember
The 5th of November

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma mislili su ne mozes da qpis SMS50, pa potom SMS200 i slicno. ISTE VRSTE, a ne da ne moze vise tarifnih dodataka.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Ne, nismo se dobro razumeli a i moje informacije su bile oskudne. Kada kupite npr. DODAJ SMS 50, vi ne mozete dokupiti jos jedan paket iz DODAJ SMS tarifnog dodatka, dok ne potrosite ovaj, a onog trenutka kada ga potrosite mozete da kupite novi od 50, 200, 400 poruka i tako ukrug, nema ogranicenja... vi ga mozete potrositi za 2, 5 ili 12 dana svejedno je i odmah uzeti novi. Samo nema vise akumulacije saobracaja koja bi se mogla napraviti dodavanjem jednog dodatka iste vrste na drugi.
djuice user permanently deactivated.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Djuice, mislim da je totalno suprotno ono sto pise na Telenerovom sajtu:

"Postpaid korisnik može da aktivira samo jedan tarifni dodatak iste vrste u toku jednog obraÄ

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

jel se nekome josh desilo da ne moze da primi poruke,ili mu one stizu sa zakashnjenjem od nekoliko sati??Meni je to pochelo da se deshawa od 01. juna. . zwala sam njihow call centar i rekli su mi da ce restartovati dolazne poruke,tako neshto. . medjutim,nishta se nije promenilo,i dalje mi prouke stizu sa zakashnjenjem. . I ewo wecheras sam na drugoj kartici pokushala da aktiviram omiljeni broj,prvo nije htelo,pisalo mi je da nemam dovoljno kredita za tu uslugu ,a onda je upalilo,samo shto mi nije stigla potvrdna poruka od njih,ali m ije skinuto sa rachuna,(isto to mi se deshawalo i na prwoj kartici kada sam 1.juna pokushala ponowo da aktiwiram omiljeni broj) i kako sam aktiwirala uslugu,ni na drugu karticu mi wishe ne stizu poruke :| kako je to moguce?Ne mogu da werujem :x

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja na svi sreću nemam tih problema tanja tako da može da se desi da je problem u tvom mobu.pokušaj sa drugim mobom pa javi.
inače probali smo sa 7 brojeva 063/62 sms i svi rade ok
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

@tanja, problem sa omiljenim brojem se desavao jos nekima. Kada su pozvali call centar, rekli su im da restartuju telefon. Posle toga, omiljeni broj je radio...
A ovo za sms- ne znam da li su imali problema, znam samo da sinoc nisu primili ni jednu poruku :)
@djuice, pa lepo kazi, za trenutak smo svasta pomislili... Ipak je telenor najbolji! :) (malo subjektivno, a malo je i realno tako... bar na prepaidu).

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

telenor faq

Da li mogu da kupim više istih tarifnih dodataka?

Ne. Postpaid korisnik može da aktivira samo jedan tarifni dodatak iste vrste u toku jednog obračunskog perioda. Prepaid korisnik može da aktivira samo jedan tarifni dodatak iste vrste u roku od trideset dana od dana aktivacije.

Lobachewsky, obrati paznju na AquaZX-ov post, pre nego sto krenes u hvalospeve
Remember, remember
The 5th of November

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Lobachewsky napisao:@tanja, problem sa omiljenim brojem se desavao jos nekima. Kada su pozvali call centar, rekli su im da restartuju telefon. Posle toga, omiljeni broj je radio...
A ovo za sms- ne znam da li su imali problema, znam samo da sinoc nisu primili ni jednu poruku :)
ja sam restartovala telefon potpuno (hard restart) i vratila ga na podeshawanja kao posle fleshowanja,medjutim nishta,ubaciwala sam tu karticu u josh tri telefona i ista stwar :|

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

@tanja, a jel' si ih pre toga pozvala da ti to srede? Tek onda ide restart. Nego, sta si radila to telefonu :) Trebalo je da ga ugasis i upalis (restart), nisi trebala nista drugo da diras jer nije problem u tvom sw. :roll:
@batancev, od 1. juna ovde se svasta pise, uglavnom napamet i niko nije potpuno siguran... do sada smo nagadjali.
A od sada :)
Evo ga iz prve ruke-dakle trenutno (nadam se :) ) ne moze vise od jedne iste usluge u 30 dana :(

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

Lobachewsky, mala ispravka
svi smo pisali jedno te isto samo je djuice, isao uzvodno

a na kraju krajeva vi ste na 063 pa pozovite koisnicki i lepo pitajte
da znam da li da kupim 063 ili ne
Remember, remember
The 5th of November

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

batancev napisao:a na kraju krajeva vi ste na 063 pa pozovite koisnicki i lepo pitajte
Zaboravljas da se podrska naplacuje :) :P :)
btw. u postu iznad sam napisao kako trenutno stoje stvari, pa ti proceni. Jeste da su pokvarili utisak, ali idalje moze da prodje kao dobro...

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

ne nisam ja zaboravio da se naplacuje (zar ti delujem kao neko ko takve stvari previdja, ako nisi shvatio to je bilo namerno) ali to vam valjda do sada nije bio problem
sta je tricava naplata korisnickog kada si korisnik "tako dobre mreze"

jer kao sto ti Lobachewsky, rece, Ipak je telenor najbolji! Srećan sam. (malo subjektivno, a malo je i realno tako... bar na prepaidu).
:) :P :P :)
Remember, remember
The 5th of November

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

@batancev, salim se ja malo na nas (Telenorov) racun... ne primaj k srcu :wink:
batancev napisao:jer kao sto ti Lobachewsky, rece, Ipak je telenor najbolji! (malo subjektivno, a malo je i realno tako... bar na prepaidu).
A iza ovoga stojim idalje i posle gluposti koju su napravili od prvog juna... Licno mislim da ce tu glupost da isprave, samo im treba vremena da uvide koliko je ta glupost velika...

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

I ova mogucnost, koju sam malopre primetio, je krajnje korektna: "Svi pozivi koji počnu između 22:00 i 8:00 časova (bez obzira da li se produže posle 8:00 časova), biće uključeni u tarifni dodatak "Dodaj Večernje razgovore".
djuice user permanently deactivated.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

izgleda da dati telenorci imaju mali problem.samo omiljeni broj može da se aktivira dok npr sms i večernji razgovori ne mogu.kao rade nešto i tome slično
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Hteo bih da uzmem dodatni megabajti paket,jedan prijatelj je danas uzeo 10 mb ne koristi puno samo za mail i surf.Sta mislite jel to dovoljno za svakodnevni mail i surf?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ja sam neke 3 nedelje bio nesto bez struje (i samim tim bez neta) i za to vreme sam proveravao mail i surfovao sa telefona. Slike prilikom surfovanja su bile iskljucene, osim za pojedine sajtove kada sam morao da ih ukljucim. Mail sam proveravao bar 10 puta dnevno jer mi stize oko 30tak mailova dnevno (razne liste, grupe, promocije, po koji koristan :) ) i sve me je to "kostalo" 15MB. Ti iz ovoga pokusaj da procenis koliko bi ti koristilo tih 10MB.

PozZ

Odgovori