Marketing i reklame

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Najbolji marketing ima...

mt:s
10
18%
Telenor
30
55%
VIP
15
27%

Ukupno glasova: 55

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Nije mi jasno zasto imaju potrebe da lazu na reklamama? vidis na tv jednu pricu odes cujes sasvim drugu pricu pozoves call centar cujes trecu pricu, a sve za istu temu. Inace:

MTS reklama je ocajna mislim ono mts,mts,mts kao i sve predhodne i sadasnje da sam imao sekiricu pored televizora.....

Telenor je bio ono u fazonu kada se pojavio one reklame sto je imao u radnjama (mi vas osluskujemo) ali izgleda su ih tada bolela oba uva tako je i dan danas...........

Vip je pokusao sa trecom srecom ali mislim da je bolje bilo da su rekli drz te se za novcanike narode i kada nosite nase kartice ne zaboravite da ponesete aspirin za glavu...... :lol: :lol: :lol: :lol:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

miodrage napisao:Iako sam verni Telekomov korisnik, reklame su im oduvek bile stjupidne, ....
Ne ne ne to se zove reklama prilagodjena ciljnoj populaciji :lol: :lol:

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Lobachewsky napisao:da ne bi bilo lose da nam malo bolje objasnis ili opises sta su ukrali i od koga...
Na primer:

Kod Telenora je fleksi a kod komsija FLEX

http://www.t-mobile.hr/2/20-10-03-00-00.asp

A nihove TV reklame mi lice na one koje gledam na RAI1 i RAI2.

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

,,Dodjite na moj sajt istine, ljubavi i emocije", ,,Ubedicu ljude koji me ne vole, da me vole"

Sve reklame imate na www.sasacurcic.com :lol:

^ BRATE

outsider_hr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37

Post od outsider_hr »

MB maneken

Moras da znas da t-mobile u cijelom svijetu koristi naziv flex (ne samo u hr.)a sto se tice reklama to ti je odavno poznato da uzmu internacionalnu reklamu i samo naljepe hr. sinhronizaciju, to imas i za deterdjente, aute,...

Razlog je da im je tako jeftinije! :-)

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Kako ste vi shvatili ovu novu Telenor "prasak za ves tj. prasak za korisnike" reklamu? Da li tu to potencijalni korisnici prljavi pa treba da se operu ili je nesto drugo u pitanju?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

MB maneken samo se plašim da ne uvedu koncentrovani prašak tj paket ono 30% manjih ali kvalitetnijiih minuta naravno sa zaokruživanjem
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ja imam suprotno misljenje,a to zbog toga sto smo svedoci bombardovanja reklama za deterdzente na svakom koraku i zato se tu umesao telenor i kroz neko izvesno vreme kad vidis reklamu ili neki dedterdzent u podsvesti ti ostaje i telenor........ :D

Venom,dobra ti ova fora :lol: :lol:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Andrijano sledeće što treba da očekujemo su ulošci.to je odmah po broju reklamiranja iza detardženta.ok prenesi sa krilcima, prenesi noćni, prenesi dnevni ma prenesi sve
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Ne treba korisnici da se peru, nego u samom Telenoru nesto smrdi:

- nema 112
- smdri i naplacivanje callcentra
- losa pokrivenost
- super sound koji niko nije primetio
- smrdi i nemanje programa vrenosti za korisnike (nekada bilo moby club
- friend i family brojevi
- slanje SMS-a preko Web-a
- smrde i najvece cene na trzistu
- mnogo manje usluga od konkurencije
...

Ajde da se oganizujemo i posaljemo Telenoru par kutija praska da se oni operu?

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Anketa - Evaluacija Olimpijske kampanje

Molimo vas da odvojite jedan deo svog vremena i popunite ovu kratku anketu. Interesuje nas vaše mišljenje o tv spotu koji je Telenor, kao ponosni sponzor Olimpijskog tima Srbije, snimio i emitovao ovog leta. Dozvolite da “čujemo” vaš glas, a mi ćemo se potruditi da naša komunikacija prema vama u budućnosti bude još bolja i lepša.

Anketa: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5878
Poslednja izmena od evolution u Pon, 25. Avg 2008. 16:36, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kakve su ovo besplatne reklame... Strasno... Nista licno djuice@rs ali takvo reklamiranje... Ok, ajde onda da neko dovuce ovamo na forum i po predstavnika iz Telekoma i VIP-a, mislim da bi smo tako napravili ravnotezu i dosli do mnogo vise konkretnijih informacija nego do sada ovim nagadjanjem a i kad se reklamiramo onda daj da se reklamiramo svi... Demokratija ovo ono :P

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo, idem da pljujem po kampanji :D Iskreno, nisu loshe reklame, ali tolikoa gresivnosti u reklamiranju, da je to strasno. Mrzim kad mi neko stalno nesto natiche na nos (ekran u ovom slucaju)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Telesmor nista dalje od reklama,parkica,sumica,klupica nista konkretno da urade prema korisnicima vec 9 meseci ove godine sve pare spucavaju na sve samo ne na ono sto treba smanjenje cena i ukidanje naplata servisa koji su svugde za dz .
Reklama Telenoru kao i ovom napadnom djusu je da ste jako skupi !!!
djuse osnovono trgovacko pravilo ili tacnije nekoga ko nesto treba da proda je odnos prema korisniku tj kupcu ja tebi ma ko god da si i koliko se telenoraca krije iza tog nicka mogu da porucim u ime svih :
napadnost i preterana ljubaznost mogu da stvore isti efekat kod musterije( klijenta stranke ) kao i totalna neljubaznost ,povisen ton ... mogu da odvrate od namere koriscenja i cak i probanja iste robe .
ako se da primetiti ovde nema reklamiranja mts niti vipa ne bar na nacin na koji to vi radite direktno ima par ljudi koji su fanovi mts ili tj vipa ali nema direktnih reklama i zamolio bi da urednistvo ovog foruma koji je za mene i vecinu svetinja ubuduce zabrani reklamiranje na takav nacin imaju svoj forum ,sajt portal i neka kome treba nadje kao sto nalazimo na mts ili vipu .

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Al smo se urotili jbt, pomislice ljudi da smo placeni :lol:

Odgovori