Sala mala, ali naveo sam svoju idealnu tarifu (kombinacija Prenesi i kontakt +) - Spreman sam da je platim do 2500 din mesechno - Prenesi 325 + 500 MB. Ko pre napravi tarifu, njegov cu da budem verni korisnik. A verujem da bi jos jedan ogroman broj ljudi isao mojim primerom.
Telenor - Večeri besplatnih razgovora i poruka
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Aleksaboy, hocu, kad mi budu placali da koristim telefon
Sala mala, ali naveo sam svoju idealnu tarifu (kombinacija Prenesi i kontakt +) - Spreman sam da je platim do 2500 din mesechno - Prenesi 325 + 500 MB. Ko pre napravi tarifu, njegov cu da budem verni korisnik. A verujem da bi jos jedan ogroman broj ljudi isao mojim primerom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Aleksaboy slazem se sa tobom. Valjda je logicno da kompanije imaju postpejd korisnike jer im je to siguran priliv, no pod parolom nece ljudi vratiti broj i raskinuti ugovor, oni ciljaju na mnogo vecu grupu pripejd korisnika! U prevodu mi postpejdasi smo dobili to sto smo dobili,nema promocija,telefoni na 063 su papreno skupi, dok se na 064 pomerila granica sa 1+1 na 60+1, pa nam prosto dodje zao sto smo ispali naiva!