Lopovi iz mt:s-a ukidaju sve "besplatne" poruke

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ja bih furao 1 i to mtsov :D o vip mrezi je suvisno komentarisati, a u telenor mrezi imam par brojeva koje nekad zovnem. 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Daddy Yankee, da zanš. I kod mene ista situacija. A 063 pripejd držim čisto onako jer je nekome je zgodnije da me zove u mreži. Sva sreća što sam na postpejdu, dupe bih pojeo da mi ovako zavuku, a da sam pratio promocije i skupljao.

miodrage, kao što vidiš nije ni taj pripejd cvećka i to kao šta imaš - imaš. Ono što si platio je tvoje dok se ne dokaže suprotno.

Ah da, kladim se da iza svega stoji jako komplikovano administriranje i da se njihivi serveri jedva snalaze sa tim vašim "besplatnim porukama" i da je to jedan veliki pain in the ass, i da to treba ukinuti. Kao što je sasvim slučajno onoliko kašnjenje izveštaja na postpaidu. Uopšte nije stvar u tome da se zbog tolike neažurnosti ljudima i smuči da proveravaju i da samo telefoniraju a skoro da nemaju načina da provere stvarno stanje. Sasvim slučajno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

gargamel4, da znas... Srecom pa ja znam sebe jako dobro, kao i sta cu i koliko cu da potrosim, i kad sebe natempiram na nesto, to moze samo tako da bude. Izuzetno sam prorachunat kao osoba, i tachno znam sta i koliko mi treba, i mililitar, mikrogram, SMS, nanosec i sl :lol: :lol:

Ceterum censeo, RATEL delendam esse!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Miodrage, ovim su ti potukli veći dio argumenata o sigurnosti prepaida 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Mene samo brine da mi jednog dana ne smaknu i kredit koji nameravam da uplacujem do 25. decembra u vezi onih 500din poklona na 500din uplate :chytry:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja sam vrlo blizu odluke da posle Nove godine predjem na postpaid sto sam vec napisao u nekom od postova...
Znam, miodrage + postpaid = (nemoguce, nije se jos desilo, apokalipsa danas...)
Tje vidimo sta ce da bidne :P

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Izgubićeš identitet i dovesti do mnogih zabuna na forumu. :D

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

Sad bi bila fora da nas josh malo zavlache pa tamo negde oko 10. januara da se predomisle pa da vrate trajanje promocije na neogranicheno vreme, taman dok istroshimo sve poruke :-)
iPhone 4 16GB SIM Free

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Kamiondzija, ne vjerujem da su toliko proračunati. :uhuh:

miodrage, ne da Senat (država) 8)

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

Mene zanima koliko je jedna ovakva odluka legalna. Da li je sa pravne strane ispravna? Oni su tokom poromocije govorili kako ce te poruke moci da se trose dokle hocemo (ili godinu dana, ne secam se), a sada odjednom menjaju odluku. Dakle, mi nismo dobili ono za sta smo platili, vec smo prevareni.

To bi bilo kao kada bih ja nekom rekao: "Daj mi 200 evra i u narednih godinu dana mozes da stanujes u mom stanu", a meseca dana zatim mu rekao da moze da ostane jos samo mesec dana i kao komenzaciju za ostalih 10 meseci mu ponudio krem bananicu. I to krem bananicu koju mora da pojede u narednih meseca dana posto ga izbacim iz stana ili ce mu i ona propasti.

Mozda bi mogli da podnesemo tuzbu za prevaru. Ne zbog poruka, ja imam jos oko 800 poruka koje i inaca jako slabo saljem, vec je to stvar principa. Ne volim da me iko laze i pravi budalom. Ovo je klasicna obmana.

Goran321
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Dec 2008. 18:14

Post od Goran321 »

http://www.facebook.com/group.php?gid=51299263768

ovde se dogovaramo za kolektivnu tuzbu, a kada resimo problem sa mts-om, prelazimo na lopove iz RATEL-a

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

miodrage napisao:gargamel4
Sta ti ovo znaci??? :oops:
and justice for all...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Uostalom govoreci, RATEL treba unistiti.
Kako je govorio rimski senator Katon: Ceterum censeo, Cartaginam delendam esse - Uostalom govoreci, Kartaginu treba unistiti. Tako je zavrshavao svaki svoj govor.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Ali mu nije dao Senat da je uništi. 8)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

S odobrenjem ili ne, Kartaginu su Rimljani na kraju preorali. Tako cemo i mi RATEL da preoremo, sa ili bez odobrenja Skupstine. :wink: :oops:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Na kraju ispada da su svi provajderi neverovatno niski i bezobzirni!!
Čas problemi sa vipom (profesionalnost im i nije jača strana)
Ogromne cene u telenoru (oni su neka ekskluziva- pružaju profesionalnu uslugu ali je i poprilično naplaćuju)
mt:s nam prvo daje da se "sladimo" porukama pa ih na kraju oduzme i vrhunac svega je što su toliki pacovi da misle da će svako biti zatovoljan sa fucking 1MB interneta!Ja neću dozvoliti da mi bilo koja poruka propadne, pa makar proveo sate šaljući poruke sebi!!!
Neko je komentarisao kako će rat među operaterima dovesti do niskih cena, to je samo pogoršalo stvari i dovelo do krajnje bezobraznog tarifiranja (60+30) i ogromnih cena :disgust: .

PS:kladim se da će i 066 u**ati jer mi je nekako previše dobro da bi bilo istinito....
Nokia C6

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Ja u skorijoj buducnosti ocekujem uvodjenje tarifiranja 60+60 na svim prepaid paketima, dok ce za postpaid biti 60+1 ili 60+30. Ne bih da baksuziram ali mi se cini da sve ovo ide u tom smeru. :uhuh:
Sto se tice operatera, i dalje mislim da je na prepaidu najpovoljniji MTS (zbog velikog izbora paketa i promocija) a da je na postpaidu najpovoljniji Telenor (Prenesi paketi). VIP nije nizasta i tu je kraj price o njemu.
A sada da se malo vratim na temu... Mene je licno MTS odusevio ovom promocijom 500+ i odmah sam uplatio 2x500 din. i dobio 1000 din. bonus kredita, sto ce me lepo pokrpiti za vreme praznika. Ali se moram sloziti sa tehno maniac-om da Telekom nije ispao fer sto se tice ove druge promocije vezane za poruke.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Tacku na pljachku - jel se ko seca ovog slogana?

http://www.facebook.com/group.php?gid=51299263768 - mozda uspemo da napravimo kriticno telo pa da izbombardujemo mt:s i RATEL da uchine nesto povodom ovoga.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Bravo miodrage, ja sam se vec pridruzio grupi i bas mi se svidja nacin na koji ovo funkcionise. :D

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Znam da je off, ali kad smo vec tu, mi nemamo svoju Facebook grupu mozda?
Sta mislite da otovrimo??

Odgovori