Aleksaboy, i ja sam isto pomislio, pa to ne bi bilo loše ali sumljam kada nisu mogli da zadrže ni jedan omiljeni broj a kamoli ovo. Nema šanse, budimo realni.
Pa ovo bi bila lepa zamena za "Omiljeni broj", kad su ga već onako upropastili. Telenoru se više isplati, a nama je komotnije jer umesto da pozivamo samo jedan broj ovo važi za celu mrežu. Mislim, znam da nije isto ali daj šta daš...
Evo šta mi je meni danas stiglo from: mtsPromo na kartici na kojoj imam -.01 Dinara kredita :
"Razgovarajte sa 3 broja iz mts mreže za 9 para po minutu i šaljite im SMS za 9 para do 31 maja. Pozovite 778 i besplatno definišite prva 3 Friends&Family broja."
Čudi me samo što mi ovo nije stiglo i na aktivnoj kartici, sa kreditom, ...!?
Da li iko zna do kada ce trajati ova promocija? Ili da li ce mozda ovo uci u redovnu uslugu? Bas bih to voleo da znam jer od toga zavisi da li cu uzeti novu prepaid karticu i koristiti Telenor, ili cu ostati na MTS-u i koristiti "Omiljeni broj". Naravno, pricam o sekundarnoj kartici.
djuice@rs napisao:Za pojedine grupe korisnika 7 dana, za druge 30... .
Ranije sam imao 30 dana za 150 dinara,1500 minuta i uplacivao sam.Sad sam dobio za 7 dana 100 dinara,1000 minuta i necu uplatiti,Ponudite mi na 30 dana i odmah od mene imate 100 ili ako treba 150,200 dinsa.
Eto,prilika da zaradite,samo korigujte ponudu
Pinocio, prate akciju vip-a,tako da nista ne treba da te cudi...
Cudo je ova nasa konkurencija,sve mi nesto lici da lepo sednu i dogovre se sta i kako ce raditi u narednom periodu...
Meni je pre par dana stigla poruka, 150 min. u mrezi, 150 sms i 15 MB za 150 dinara, rok vazenja 7 dana. Ali sada sam proverio na *111# imam 1500 min. u mrezi za 150 dinara sa rokom vazenja 30 dana.... Sto je naravno super! Hvala Telenore!
ja sam dobio 1000 minuta za 7 dana, sto naravno NECU koristiti... Ovog puta su napravili OGROMNU razliku medju korisnicima, sto im se NECE oprostiti... djuice@rs, nadam se da citas ovo!
Ja ne korisrim karticu nikako, kupio jednu 069 da skuplja prašinu, i ubacim je juče da vidim šta ima, kaže da dopunim 200, i da imam 1000/1000 u roku od 30 dana.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.