Novi PRENESI tarifni paketi

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Fox napisao:Interesantno,upravo gledam cene Promonte (CG) Prenesi paketa
Jel' ste provalili...
... da imaju bratski odnos prema srbiji i telenoru u srbiji i da se on predstavlja kao sastavni deo paketa, ravnopravno upadljiv kao broj besplatnih minuta, recimo?
... da je jeftinije zvati telenor u srbiji nego ostale mreze u nacionalnom saobracaju?
... da je cena sms-a ista za crnu goru i za srbiju i da su u tabeli predstavljeni kao jedno?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Lobachewsky, minuti uključeni u pretplatu se ne mogu koristiti za pozivanje Telenor mreže u Srbiji, već se mogu koristiti samo SMS poruke. Ali za ostalo si u pravu.
Sviđa mi se što su cene u tabeli izražene sa uračunatim PDV-om, pa korisnici tačno znaju šta plaćaju. Kod nas je jedino MTS transparentan po tom pitanju. Još jedna stvar mi je privukla pažnju a to je da ne vidim da piše "porez na upotrebu mobilnog telefona". Izgleda da Crnogorci to nisu uveli. Kao da je kriza prisutna samo kod nas, ili nas naši lopovi deru na kvarno. :dry:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

A nisam ni mislio u okviru kvote, nego ovako, gole cene minuta, kad se kvota potrosi :) Pise tamo, uostalom.
Aleksaboy napisao: I zbog toga, ponavljam, samo čekam MNP i prelazim pod hitno na VIP. U redu ćemo stajati prvo miodrage, pa ja.

A odmah tu i ja :) Ako ne dodje do nekih promena kada ih uhvati novogodisnja predpraznicna euforija- pred MNP.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Lobachewsky,sve to stoji sto si ti "izvukao" iz njihove ponude ciji sam link postavio,ali prvo i osnovno je da imaju mnogo manje minuta ukljucenih u pretplatu(kod nas za 12 E 325 v 400 min.,kod njih 110 minuta),pa razlika u porukama,prenosenje je omoguceno samo na naredni mesec,...
Nazalost sva je prilika da cemo "mi" polako poceti da "klizimo" ka tim "standardizovanim" paketima,mislim da je slicna ponuda postpaid paketa i u Hrvatskoj... :smutny:
Generalno,osnovni problem tzv. novih Odnesi paketa je u tom katastrofalnom zaokruzivanju,i dalje mi nije jasno kako neko moze da bude toliko bezobrazan i da to zaokruzivanje "ubaci" u svoje nove pakete... :uhuh:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Izvini Lobachewsky, nisam bio najbolje razumeo tvoj post. :oops:
Mislim da će jako puno ljudi preći na VIP kada dođe MNP ako se situacija ne promeni. Ostalo je još "malo" vremena da se Telenor i MTS probude i isprave svoje gluposti. 8)

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14

Post od markomarko »

ma ovo je smesno. Sad vec 2.5 godine imam iphone, i ne smem da ukljucim gprs, a sreca pa nemam 3g, posto bih verovatno morao da stavim hipoteku na stan! Pokusao sam da ukljucim i za neku minimalnu potrosnju mi izadje racun oko 500 din za 10ak dana koriscenja gprsa!
Docekacemo valjda i taj 1. januar. Ja se najiskrenije nadam da ce mozda to malo da promeni stvari!!! Posto se trenutno osecam kao talac!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

djuice@rs citas li ti ove nase kritike,daj i ti neko slovo ovde napisi i pokusaj da opravdas te nove pakete.Ako je to tacno da od 1 januara mozes menjati mrezu a da ti broj ostane to ce biti super stvar,odmah i ja prelazim kod vip operatera zbog besplatnih mms.Telenor ima paket fleksi gde trosio m.b. ili pozive sve ti to uluzi u ukupan iznos,m.b. se ne naplacuju posebno,pre godinu dana predjem ja i na taj pakrt u nadi da u tu cenu ulaze i mms poruke kad ono nema nista od toga oni ti mms poruke dodatno naplate. :disgust: :disgust:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Deksi, djuice mozda cita nase postove, mozda ne, ali nikad ne odgovara na njih. On samo prenosi zvanicna saopstenja kompanije Telenor i nista vise...

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Telenor voli da nesto nije ukljuceno i da povecava potrosnju preko pretplate...
Setite se samo ideje paketa Vise price.... Minimum 500 je garantovano, a naravno da ce ljudi slati i poruke i to ce ici preko pretplate...
Tako je i sada, samo sto se ne radi o porukama, nego o MB...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

markomarko, kod kojeg si operatera? Kod Telekoma sada imas jako povoljnu ponudu koju sam ja uzeo, za 100 din 50 MB, a moze i vishe, naravno za vishe novaca. Za Vip necu nista da pricham, sve se zna, i dalje njihov 325 paket sije sve ostale, a o Telenoru ne vredi da trosim rechi jer su trenutno po pitanju postpaida najloshiji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Cekaj Miodrage da ti stigne prvi racun u kome si koristio net i taj 50mb tarifni dodatak, moze da bude sve OK a moze da bude zayebanooooo 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa bude li zajebano, bice i po njih jer cu da ih tuzim. Imaju promociju, i ja sam je aktivirao, imam i dokaz o tome. Inache stigao mi je rachun 1449 din, sto se uklapa u moju potrosnju tako da....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

AquaZX, i meni je stigao sasvim normalan racun, nisam ni potrosio tarifni dodatak od 50MB do kraja.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Meni jos nije stigao racun, ali je stigla poruka, koja nagovestava da ce racun biti ispravan. I ja sam aktivirao taj 50MB dodatak.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mezzano, ja sam i mislio na poruku. Racun je bio samo ~200 din veci od pretplate. Daklem tu je tih 100*(1+0.18+0.10)=128 din i nesto malo sto sam potrosio izvan ukljucenog u pretplatu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Dobio sam racun za mart i u njemu reklamiraju nove pakete gde ponovo naglasavu `vise besplatnih minuta i poruka nego ikad`a za koji iznos novca se to dobija to nigde nepise.Izgleda da vise nije moguce uzeti novi telefon uz ugovor na one rnije pakete prenesi 60,150 itd.Februara meseca imali su snizenje cene telefona tad je mogao da se uzme nokia 2700 u prenesi 60 za 5000 din.a sada je 7000 din.sa ovim novim paketima. Eto koliko je sada sve gore. :shock: :x

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja sam hteo da uzmem 2700 uz postojeci Prenesi 150 i nikako nisam uspeo da ga nadjem, cim stigne odmah se razgrabi a ja mogu tek posle 15h da obilazim prodavnice. Sada moram da predjem na Prenesi 200 da bih mogao da uzmem telefon sto mi se nikako ne isplati, uz stare pakete nije moguce potpisivanje aneksa ugovora. Malo bezveze situacija
HOX Titanium gray

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Situacija je SKROZ bezveze. "Novo" i "bolje", vešto uvijeno u oblande da se ne provali da je ustvari gore. Srećom, nisam morao da se prebacim sa Prenesi 150 na Prenesi 200, ali čim gospoda iz Telenora budu odlučila da se to mora, ja odoh kod VIP-a makar ugasio broj.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

mkvb i ja sam isto prosao sa nokijom 5130.kad sam otiso prvi put da je uzmem pitao sam prodavca dali je imaju,on mi je reko da imaju jos jedan i usao u drugu prostoriju da donese tel.a oda za njm je usla i njegova kolegenica i nesto mu je unutra rekla,prodavaz izlazi izvinjava mi se i kaze da nemaju vise 5130 a ni 2700 kog sam isto trazio kao drugu varijantu.Sta mu je koleginica rekla znase,telefon je ostavila nekom svom prijatelju.Iso sam jos nekoliko puta ali obadva modela nisu vise dobijali dok je bila ta akcija.Pokusao sam i kupovinu preko interneta sa dostavom na kucnu adresu isto bezuspesno i tako moja cerka nije dosla do novog telefona. :angry: :angry:

komsijakaraburma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 22:13

Post od komsijakaraburma »

jel ima neko neki info da li ce konacno biti free mb u novim prenesi paketima? ovo vise nema smisla.

Odgovori