Lobachewsky, hvala, to nisam znao.
Time Vip (konačno) postaje konkurentan sa mt:s-ovih 50%. Već dve godine posmatram i čekam da li će se to desiti.
Ja sam srećno vezan sa dva ugovora, pa sam u svemu samo posmatrač
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
AquaZX a da bi čovek tačno znao šta vip nudi i koja promocija može sa kojom nebrojano puta smo diskutovali o tome. Da bi se tačno znalo šta može sa čime kod vipa mora se otići do poslovnice ili da se nazovu pa i onda su ljudi dobijali netačne informacije.
Zato sam i gore onako i napiasao. Ono dobro je što nude razne kombinacije ali su na njihovom sajtu to šturo napisali i bune ljude.
Enoga kao onaj što je pitao moželi net bez ograničenja i radnik vipa mu reko DA i čovek sad mora da plati njihovo neznanje.
Deksi,
sve je ok, tu smo da se pomazemo informacijama. jeste da postoji sum koji stvaraju marketing timovi koji su za to placeni ali smo tu i da razvejavamo izmaglicu
Baraba napisao:Zvao sam vip kor. Servis i proverio, može zimska akcija i ako ne uzimate telefon još 25% popusta. Ovo je odlično.
Mislim da može da se kombinuje i zimska akcija i duplo sadržaja ako se ne uzima telefon, tj. gotovo sam siguran da može.
Jedino nisam siguran na šta se računa ovih dodatnih 25%, da li na početni iznos pretplate, ili na već za iznos zimske promocije umanjeni račun.
Nennad napisao:Jedino nisam siguran na šta se računa ovih dodatnih 25%, da li na početni iznos pretplate, ili na već za iznos zimske promocije umanjeni račun.
Sabiraju procente, ne ide procenat na procenat. Dakle 25% + 20%, daju 45% popusta itd...
Ako se već porede paketi PiS 2000 i MixNet L onda bi bilo potrebno reći i da ovaj prvi ima po 500 Mb i SMS više i još 2000 minuta u mreži više što za nekog kome su svi bitni u istoj mreži nije zanemarljivo... Takođe ako se ne uzima telefon dobija se popust što samo po sebi znači da je cena planeta manja i da cena usluge nije 3x veća.
Lično ako se ne "dogovorim" sa Telenorom prelazim na mts jer uz kupovinu telefona mimo operatera jeste povoljniji ali ne treba ići u javnost i zanemariti / prećutati neke stvari pa reći da je 3x skuplji.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.