Kradja kredita!!!?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Na mobtelu je prepaid uveden tek negde 2000. ako se ja ne varam. Ja se secam da sam uzeo Telekom bas zbog prepaid-a te godine, a par meseci kasnije je i Mobtel izbacio prepaid brojeve,a dotle su imali samo postpaid.
Pa znas li ti posto su danas jaja? Strasno, bolje da das nekim ljudima koji nemaju sta da jedu nego da ih bacas. Ako su trula, to je nesto drugo, to vishe smrdi, i nisu za ljudsku upotrebu; u tome te i ja podrzavam, i ako zelis i prikljucicu se:)
E da i vlasnik Telenora je negde u Norveskoj, tako da... Bon Voyage!
Igoritza napisao:spremio sam vec kosharu jaja
Pa znas li ti posto su danas jaja? Strasno, bolje da das nekim ljudima koji nemaju sta da jedu nego da ih bacas. Ako su trula, to je nesto drugo, to vishe smrdi, i nisu za ljudsku upotrebu; u tome te i ja podrzavam, i ako zelis i prikljucicu se:)
E da i vlasnik Telenora je negde u Norveskoj, tako da... Bon Voyage!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
miodrage napisao:Na mobtelu je prepaid uveden tek negde 2000. ako se ja ne varam. Ja se secam da sam uzeo Telekom bas zbog prepaid-a te godine, a par meseci kasnije je i Mobtel izbacio prepaid brojeve,a dotle su imali samo postpaid.
U avgustu 1998. godine zvanično je počela sa radom Mobilna telefonija Srbije.
U ponudu mt:s prvo je uvrštena prepaid usluga, a ubrzo je uveden i postpaid tarifni sistem.
http://www.mts064.telekom.yu/index.php?ID=200&Type=1
Do tog avgusta 1998 je bilo cisto izivljavanje od Mobtela, jer su furali neke cene koje su bile misaona imenica za obicne gradjane (bio je pravi monopol - daleko bilo, samo se pominjalo). Eeeee kada se pojavila 064 mreza sa svojim pre-padid karticama, pored toga sto je priblizila mobilnu tefoniju obicnim gradjanima, nego je poceo i masovan prelazak na 064 mrezu eeee tek tada je i Mobtel bio prinudjen da uvede pre-paid. Kada se samo setim cekanja u redu u njihovoj poslovnici na Trgu Republike za prvu 064 karticu...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
miodrage 99 god sam imao karticu koja je počinjala sa 063/80***** itd.
a 2000god sam uzeo baš na trgu 064 karticu i onu zelenu tarifu koja je bila 2din posle 10h min. koliko su to bila lepa vremena nego ukinuše tu tarifu
Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik.Ovo je javni forum!
a 2000god sam uzeo baš na trgu 064 karticu i onu zelenu tarifu koja je bila 2din posle 10h min. koliko su to bila lepa vremena nego ukinuše tu tarifu
Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik.Ovo je javni forum!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!