Kradja kredita!!!?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Igoritza, jeste prva mreza je bila 061,i nju je podrzavao nokijin model ringo (cela kartica je usla u nju,velicina kao kreditna katrica itd),ali nisu se prvo pojavile PREPAID tarife,prvo su uvedeni racuni(postpaid),a tek kasnije negde 98 su pocele prepaid kartice....
D500&E71

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Na mobtelu je prepaid uveden tek negde 2000. ako se ja ne varam. Ja se secam da sam uzeo Telekom bas zbog prepaid-a te godine, a par meseci kasnije je i Mobtel izbacio prepaid brojeve,a dotle su imali samo postpaid.
Igoritza napisao:spremio sam vec kosharu jaja

Pa znas li ti posto su danas jaja? Strasno, bolje da das nekim ljudima koji nemaju sta da jedu nego da ih bacas. Ako su trula, to je nesto drugo, to vishe smrdi, i nisu za ljudsku upotrebu; u tome te i ja podrzavam, i ako zelis i prikljucicu se:)

E da i vlasnik Telenora je negde u Norveskoj, tako da... Bon Voyage!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

miodrage napisao:Na mobtelu je prepaid uveden tek negde 2000. ako se ja ne varam. Ja se secam da sam uzeo Telekom bas zbog prepaid-a te godine, a par meseci kasnije je i Mobtel izbacio prepaid brojeve,a dotle su imali samo postpaid.

U avgustu 1998. godine zvanično je počela sa radom Mobilna telefonija Srbije.

U ponudu mt:s prvo je uvrštena prepaid usluga, a ubrzo je uveden i postpaid tarifni sistem.

http://www.mts064.telekom.yu/index.php?ID=200&Type=1

Do tog avgusta 1998 je bilo cisto izivljavanje od Mobtela, jer su furali neke cene koje su bile misaona imenica za obicne gradjane (bio je pravi monopol - daleko bilo, samo se pominjalo). Eeeee kada se pojavila 064 mreza sa svojim pre-padid karticama, pored toga sto je priblizila mobilnu tefoniju obicnim gradjanima, nego je poceo i masovan prelazak na 064 mrezu eeee tek tada je i Mobtel bio prinudjen da uvede pre-paid. Kada se samo setim cekanja u redu u njihovoj poslovnici na Trgu Republike za prvu 064 karticu...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

miodrage 99 god sam imao karticu koja je počinjala sa 063/80***** itd.
a 2000god sam uzeo baš na trgu 064 karticu i onu zelenu tarifu koja je bila 2din posle 10h min. koliko su to bila lepa vremena nego ukinuše tu tarifu

Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik.Ovo je javni forum!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

dobra zelena ,slazem se sa tobom VeNoM tada smo bas mogli opusteno pricati :( ,jest onda su ostale plava i crvena ,i onda ovo :x

Odgovori